Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Brändivalmennus Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Ystävyys löytyi yrittäjyyden myötä

Kuvittele, että seisot vaatehuoneessasi ja ymmärrät, että sinulla on massiivinen vaatekriisi. Vaatteita on kertynyt vuosien varrella eri elämänvaiheista, ja ne tuntuvat valtaavan kaiken tilan.

Tämä oli tilanne elämässäni syksyllä 2017. Silloin totesin, että nyt tarvitaan MUUTOS.

Aloin selvittää, miten voisin ratkaista pysyvästi tilanteen, että vaatehuone on täynnä vaatteita, mutta silti toistuvasti tuntuu, ettei ole mitään päällepantavaa. Löysin ratkaisuksi kapselipukeutumisen.

Muutosmatka johti yllättäviin kohtaamisiin

Kun kelataan ajassa kuusi vuotta eteenpäin, olen syksyllä 2023 jo kolmen vuoden ajan pyörittänyt yritystä, jonka toiminnan ytimessä on vaatekriisitön elämä, selkeys ja järjestys. Nykyisin olen ammattijärjestäjä ja stylisti sekä kapselipukeutumisen ja värianalyysin asiantuntija.

2017-2018 kirkastin ensin itselleni, mikä on minun tyylini, minulle parhaiten sopivat värit ja vaatteiden leikkaukset, sekä materiaalit, jotka toimivat arjessani. 2019-2021 kouluttauduin ratkaisemaan myös muiden vaatekriisejä ja pukeutumishaasteita mm. kapselipukeutumisen ja värianalyysin keinoin. 

Yrittäjän työssäni olen kohdannut valtavan määrän naisia, joita olen saanut auttaa selvittämään itselleen parhaat värit ja vaatteet, kirkastamaan oman tyylinsä ja karsimaan pois turhan, sekä monesti myös löytämään oman valovoimansa ja rohkeutensa esillä olemiseen.

Yksi asiakkaistani jo parin vuoden takaa on Mari Shrestha, joka tullessaan värianalyysiini oli juuri kouluttautunut ammattijärjestäjäksi ja aloittamassa omaa Toimiva järjestys -yritystoimintaa. 


Kesällä 2023 olemme olleet ystäviä jo parin vuoden ajan ja sparrailleet monista asioista yrittäjyydenkin saralla.

Marilla oli taustalla asiakasvastuullinen myyntiura ja työuupumus, sekä toive saada väreistä uutta iloa elämään ja yrittäjyyteen. Totesimme pian, että meillä oli yhteistä paitsi yrittäjyys, myös markkinointiekonomin koulutus. Lisäksi huomasimme, että jaamme samanlaisia arvoja ja meillä synkkaa hyvin.

Olemme kuluneiden kahden vuoden aikana tehneet Marin kanssa useita yhteistöitä. Moni varmaan muistaa hänet jostakin yhteisestä Instagram-livestä tai webinaarista. Vastikään saimme kunnian kirjoittaa tarinan urapoluistamme ja niiden myötä löytyneestä ystävyydestä Helsingin Ekonomit -lehteen. Artikkeli on inspiroiva esimerkki siitä, miten uravaihdos voi johtaa aivan uusiin ja innostaviin polkuihin.

Kun haluat lukea syksyn 2023 Helsingin Ekonomit -lehteen kirjoittamamme artikkelin Ystävyys löytyi yrittäjyyden myötä, pääset siihen alla olevasta linkistä. Artikkelissa ja tässä blogitekstissä näkyvät kuvat otimme kesällä 2023 Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa ennen suuntaamista Akavalaisten yrittäjien tapahtumaan. 

Artikkeli Helsingin Ekonomit 3/23 -lehdessä: Ystävyys löytyi yrittäjyyden myötä

Antoisia lukuhetkiä,
Anna-Leena

P.s. Älä jää paikoillesi, vaan tartu mahdollisuuksiin ja suuntaa kohti omia unelmiasi! Apua on tarjolla, joten yksin ei tarvitse pärjätä.

  

 

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.