Mitä on kapselipukeutuminen?

Kapselipukeutuminen tarkoittaa metodia, jolla luodaan ajaton ja toimiva vaatekaappi, jonka vaatekappaleet sopivat toisiinsa. Kapselipukeutumisen perustana on jokaisen oma tyyli ja elämäntyyli.

Kapselipukeutuminen on naisille, jotka haluavat selkeyttä arkisiin vaatevalintoihinsa, parempaa järjestystä vaatekaappiinsa ja löytää oman tyylinsä. Tiivistetysti sanottuna siis eroon vaatekriiseistä ja ei-mitään-päällepantavaa -tilanteista!

Se sopii tilanteisiin, joissa elämäntilanteesi on muuttunut tai muuttumassa, vaatepaljous häiritsee vaatevaraston optimaalista hyödyntämistä tai sinulla on vaikeuksia muodostaa asukokonaisuuksia elämäsi eri tilanteisiin, koska vaatteita on niin vähän.

Caps Look® -metodin käyttöönoton jälkeen sinulla on vaatekaappi, josta löydät kaikkiin elämäsi tilanteisiin sopivaa päällepantavaa helposti ja nopeasti, tunnet oman tyylisi, et tee enää virheostoksia (Caps Lookin asiakkaat säästävät keskimäärin 250€ vuodessa vaateostoksissa) ja vaatekaappisi pysyy järjestyksessä kuin itsestään.

Caps Look® -kapselipukeutumisen metodissa on 5 askelta, joissa rakennetaan yksilöllinen vaatekaappi, joka perustuu sinun elämäntyyliisi ja henkilökohtaiseen tyyliisi. Vaatekaappi järjestetään optimaalisen vaatesäilytyksen periaatteiden mukaisesti ja viimeisessä vaiheessa opit päivittämään vaatevalikoimaasi elämäntilanteen, vaatekoon tai tyylin muuttuessa niin, että vaatekaappi on aina ajan tasalla ja palvelee parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos haluat heti oppia metodin ja päästä soveltamaan sitä omassa vaatekaapissasi, osallistu Caps Look® -verkkokurssille. Jos haluat mieluummin kädestä pitäen -apua kotiisi, varaa Caps Look® -konsultin kotikäynti. Kumpi sopisi sinulle paremmin?

Caps Look® -verkkokurssi
Caps Look® -konsultit
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.