Mitä on kapselipukeutuminen?

Kapselipukeutuminen tarkoittaa metodia, jolla luodaan ajaton ja toimiva vaatekaappi, jonka vaatekappaleet sopivat toisiinsa. Kapselipukeutumisen perustana on jokaisen oma tyyli ja elämäntyyli.

Kapselipukeutuminen on erityisesti naisille, jotka haluavat selkeyttä arkisiin vaatevalintoihinsa, parempaa järjestystä vaatekaappiinsa ja löytää oman tyylinsä. Tiivistetysti sanottuna siis eroon vaatekriiseistä ja ei-mitään-päällepantavaa -tilanteista!

Se sopii tilanteisiin, joissa elämäntilanteesi on muuttunut tai muuttumassa, vaatepaljous häiritsee vaatevaraston optimaalista hyödyntämistä tai sinulla on vaikeuksia muodostaa asukokonaisuuksia elämäsi eri tilanteisiin, koska vaatteita on niin vähän.

Caps Look® -metodin käyttöönoton jälkeen sinulla on vaatekaappi, josta löydät kaikkiin elämäsi tilanteisiin sopivaa päällepantavaa helposti ja nopeasti, tunnet oman tyylisi, et tee enää virheostoksia ja vaatekaappisi pysyy järjestyksessä kuin itsestään.

Caps Look® -kapselipukeutumisen metodissa on 5 askelta, joissa rakennetaan yksilöllinen vaatekaappi, joka perustuu sinun elämäntyyliisi ja henkilökohtaiseen tyyliisi. Vaatekaappi järjestetään optimaalisen vaatesäilytyksen periaatteiden mukaisesti ja viimeisessä vaiheessa opit päivittämään vaatevalikoimaasi elämäntilanteen, vaatekoon tai tyylin muuttuessa niin, että vaatekaappi on aina ajan tasalla ja palvelee parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos haluat oppia itsenäisesti Caps Look® -metodin ja päästä soveltamaan sitä heti omassa vaatekaapissasi, osallistu Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi -verkkokurssille. Jos haluat mieluummin kädestä pitäen -apua kotiisi, varaa Caps Look® -konsultin kotikäynti. Kumpi sopisi sinulle paremmin?

Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi -verkkokurssi
Caps Look® -konsultit
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.