Caps Look® -konsultit

Caps Look® -konsultit ovat apunasi, jotta sinä voit jättää vaatekriisit historiaan ja saat vaatekaappiisi iloa ja selkeyttä. Voit nyt pyytää Caps Look® -konsultin kotikäynnille ja saat ammattilaisen kotiisi auttamaan kapselipuvuston kokoamisessa ja vaatekaapin järjestämisessä.

Mitä kotikäynnillä tapahtuu?

Anna-Leena Hakuli

Toimialue Vantaa, Helsinki, Espoo

050 563 8909
[email protected]

Hei! Haluaisitko arkeesi lisää aikaa ja selkeyttä, jotta voisit toteuttaa unelmiasi? Olen kauniita vaatteita ja järjestystä rakastava 35v kahden lapsen äiti. Vaatekaapin järjestäminen Caps Look -metodilla vapauttaa aikaasi, lisää itsevarmuuttasi ja selkiyttää tyyliäsi, jolloin myös vältyt turhilta hankinnoilta. Ja mikä olennaisinta, voit keskittyä sinulle tärkeämpiin asioihin!

Elina Estrada

Toimialue Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää

040 510 0777
[email protected]
Instagram: elina.estrada
Facebook: Elina Estrada

Olen helsinkiläinen Elina Estrada. Olen koulutettu ammattijärjestäjä ja kapselipukeutumisen ammattilainen. Intohimoni on auttaa sinua saamaan vaatekaapistasi mahdollisimman toimiva ja tarpeitasi vastaava.

Vuokko Haljoki

Toimialue Oulu ja Oulun lähiseutu

045 185 2800
[email protected]
www.kapselikaappi.fi

Olen Pohjois-Suomen ensimmäinen Caps Look-konsultti, vaatetusalan artesaani sekä eettisen ja ekologisen pukeutumisen ja vaatehuollon asiantuntija. Rakastan kirpputoreja ja olen intohimoinen tekstiilin kierrätyksen puolestapuhuja. Kahden pienen kapselipukeutujan äitinä olen syventynyt myös lasten pukeutumisen maailmaan.

Etsi lähin Caps Look® -konsulttisi!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.