Caps Look® & Caps Colors® -konsultit

Caps Look® ja Caps Colors® -konsultit ovat apunasi, jotta sinä voit jättää vaatekriisit historiaan ja saat pukeutumiseesi sekä vaatekaappiisi iloa ja selkeyttä.

Caps Colors® värianalyysiajanvarauksen löydät täältä

Caps Look® -konsultin voit pyytää kotikäynnille ja saat ammattilaisen kotiisi auttamaan kapselipuvuston kokoamisessa ja vaatekaapin järjestämisessä.

Mitä kotikäynnillä tapahtuu?

Anna-Leena Hakuli

Toimialue Pääkaupunkiseutu,
värianalyysit Vantaalla

050 563 8909
[email protected]
Facebook ja Instagram: @capslookmethod

Haluaisitko arkeesi lisää aikaa ja selkeyttä?
Olen Caps Look -yrittäjä ja kauniita vaatteita sekä järjestystä rakastava kahden lapsen äiti. Kouluttauduin kapselipukeutumisen asiantuntijaksi 2019. Aiemmalta koulutukseltani olen ekonomi ja minulta löytyy neuvoja niin bisnestyyliin kuin rennompaankin pukeutumiseen. Olen myös koulutettu Caps Colors® -värianalyysien tekijä, ja autan löytämään parhaat värit pukeutumiseen, meikkiin ja koruihin.

Vaatekaapin järjestäminen Caps Look -metodilla vapauttaa aikaasi, lisää itsevarmuuttasi ja selkiyttää tyyliäsi!

Erja Halonen

Toimialue Ruotsissa Taalainmaa ja Tukholman alue ja Suomessa Uudenmaanlääni ja ympäristö

+46-70-7780296
[email protected]
www.erjas-vipso.se

Olen Ruotsin ensimmäinen ja ainoa koulutettu Caps Look -konsultti, nyt myös Caps Colors -värianalyysien tekijä. Avaa vaatekaappisi, jossa jokainen vaate kertoo sinusta mallien, materiaalien, värien ja kuosien suhteen. Tee ympäristöteko kierrättämällä turhat, käyttämättömät vaatteet eteenpäin. Työstetään vaatekaappisi yhdessä unelmakuntoon niin se antaa sinulle iloa, selkeyttä, aikaa, eleganssia ja itsevarmuutta. Erbjuder mina tjänster även på svenska vid behov. Kerro minusta myös Ruotsissa asuville tutuillesi. 
Berätta gärna om mina tjänster till dina bekanta i Sverige.

Liisa Tikkanen

Toimialue Turku

050 377 4100
[email protected]
Instagram: @lempivuodenaika

Olen Liisa Tikkanen, vastuullisen muodin ja tyylin ystävä, joka kouluttautui Caps Colors® -värikonsultiksi syksyllä 2022. Olen myös viestinnän ammattilainen ja äiti yhdelle ihanalle lapselle.

Uskon, että omien parhaiden värisävyjen tunnistaminen on monelle vaatevalintojen kanssa tuskailevalle juuri se puuttuva palanen, jonka loksahdettua kohdalleen monet vaatepulmat ratkeavat. Näin kävi ainakin itselleni, ja tässä haluan auttaa ja inspiroida myös asiakkaitani.

Vaikka asun Helsingissä, teen tällä hetkellä värianalyyseja pääsääntöisesti Turussa vastuullisen muodin kauppa Manakinin tiloissa. Aikoja on saatavilla kysynnän mukaan kuukauden parin välein. 

 

Eira Salmi

Toimialue Jämsästä 100 km säteellä

040 8386 875
[email protected]
www.eiraliisa.fi
Instagram: @eiraliisa

Aikaa ja energiaa tehdä elämästäsi itsesi näköinen. Hyvä päivä käynnistyy sujuvasti vaatekaapilta, josta löytyy Sinun oman värivuodenaikasi värikartan mukaan hankittuja, Sinun omaa persoonaasi, kotoisalta tuntuvia ja ”Sinun näköisiäsi” vaatteita. Jos haluat voimme myös käydä vaatekaappisi läpi Caps Look® -metodin avulla, jolloin asukokonaisuudet on valmiiksi mietittyjä ja suunniteltuja. Yhdessä kohti kahvintuoksuisia aamuja!

Palveluksessasi koulutettu:
Caps Look vaatekonsultti®
Caps Colors värianalyysikonsultti®
Ammattijärjestäjä
vaatetusalan AMK-Vestonomi
Luova kädentaitaja.

Luodaan arjestasi juhlaa!

Mirja Piitulainen

Toimialue Pääkaupunkiseutu ja Ylä-Savo

044 324 4898
[email protected]
Instagram: @parhaatpuolesi

Hei! Olen Mirja Piitulainen, Caps Look® -konsultti ja Caps Colors® -värianalyysien tekijä. Teetin oman värianalyysin 2019 ja vakuutuin sen merkityksestä oman tyylin löytämisessä. Tulos antaa varmuutta ostopäätöksissä ja hehkut parhaissa sävyissäsi. Pukeutumisen tulee mahdollistaa omannäköistä ja sujuvaa arkea. Haluatko että vaatevalikoimasi sopii nykyiseen elämäntilanteeseesi ja toivomaasi tyyliin? Yhdessä voimme järjestämällä saada aikaan sujuvampaa arkea ja just sinulle passelin pukeutumisen tuomaa iloa! Olen työskennellyt 10 vuotta ihmissuhde- ja vuorovaikutustyössä järjestöissä sekä kunnissa. 

Toimipaikka minulla on Länsi-Herttoniemessä ja järjestämiskäyntejä teen pääkaupunkiseudulla, lisäksi teen käyntejä Ylä-Savon alueelle. Olen hoitovapaalla ja siksi toimin iltaisin tai viikonloppuisin.

Sari Salo

Toimialue Pohjois-Helsinki, Suutarila

040 7189 298
[email protected]
www.sarisalo.fi/varianalyysi 
Instagram: sarisalophotography
TikTok: varianalyysi_helsinki 

Olen Sari, Caps Colors -värikonsultti, valokuvaaja, graafikko ja kahden pienen lapsen äiti sekä ahkera kirpputoreilla kävijä. Valmistuin syksyllä 2023 värianalyysin ammattilaiseksi ja haluan auttaa sinutkin hehkumaan valovoimaisissa väreissäsi. Värianalyysin jälkeen saat pukeutumiseen helppoutta, selkeyttä ja rentoutta vaatekaappiisi sekä itsevarmuutta! Värianalyysissä opetan sinulle miten tunnistat parhaimmat ja huonoimmat värisävysi vaatekaupoilla, jolloin myös hutiostot kaupoilla jäävät minimiin.

Värianalyysissä olen sinua varten ja tavoitteeni on, että näet ja tunnet itsesi upeaksi juuri sinun parhaimmissa väreissäsi. Olet lämpimästi tervetullut värianalyysiini studiolleni Helsingin Suutarilaan! Studiollani on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja autoille. 
Ajanvaraus: [email protected] 

Sirpa Pöllänen

Toimialue Jyväskylä ja Keski-Suomi

040 5138 621
[email protected]
www.sibretta.fi

Hei! Olen Sirpa, koulutettu ammattijärjestäjä ja nyt myös koulutettu Caps Colors ®-värianalyysien tekijä. Työssäni luon yhdessä asiakkaan kanssa oikeaa suhdetta tavaramäärään tavaraa karsimalla ja kotia järjestämällä. Selvitettyäni oman värivuodenaikani ymmärrän erittäin hyvin hutiostokseni. Tunnistan samat haasteet myös asiakkaiden vaatekaapeilla. Tykkään edelleen valkoisesta, vaaleanpunaisesta, beigestä, sinisestä ja mustasta. Nyt olen löytänyt minulle
sopivat parhaat sävyt näistä, tiedän mitä välttää ja mihin erityisesti kiinnittää huomiota. Tälle matkalle kutsun Sinut mukaan! Kysythän vapaita aikoja osoitteesta [email protected]. Värianalyysin jälkeen olen käytettävissä myös vaatekaappisi läpikäymiseen!

Hanna-Maija Koponen

Toimialue Keski-Suomi

040 524 4155
[email protected]
Instagram: @hannamaijalla

Olen Hanna-Maija Koponen, koulutukseltani kosmetologi sekä kosmetiikka- ja pukeutumisneuvoja. Teen värianalyyseja sekä pukeutumisneuvontaa niin Fashionunit:lla Jyväskylässä kuin kotonani Vaajakoskella. Lisäksi teen mielelläni yhteistyötä yrittäjien ja eri tapahtumien kanssa, joihin minut voi tilata. 

Olen työskennellyt koko 20 vuotisen urani eri muodoissa kauneuden parissa. Pukeutuminen ja omien värisävyjen löytäminen helpottaa kestävän vaatekaapin rakentamista, inspiroi, tuo varmuutta ja ennen kaikkea iloa! 

Kristina Segerqvist

Toimialue pääkaupunkiseutu ja Turku

041 522 8135
[email protected] 
Instagram: @vaatekaapin_kulmakivet

Olen Kristina Segerqvist, second handista ja pukeutumisasioista kiinnostunut helsinkiläinen.

Kävin värianalyysissä syksyllä 2022, ennakkoon varmana että minulle eivät sovi punainen tai muut kirkkaat värit - mutta kuinkas kävikään!

Innostuin väreistä ja päätin opiskella värianalyysikonsultiksi, pystyäkseni auttamaan muitakin löytämään itselle sopivimmat värit, ja saamaan iloa ja helppoutta pukeutumiseen.

Toimialueeni on PK-seutu, sopimuksen mukaan teen värianalyysejä myös Turussa. Teen analyysejä pääasiassa viikonloppuisin.

Ota yhteyttä s-postitse, puhelimitse tai WhatsAppilla, niin kerron lisää!

 

Piia Koski

Toimialue Lahti ja Päijät-Häme

044 224 1188

Olen Piia Koski, lahtelainen äiti ja ikuinen opiskelija. Utelias ja tiedon janoinen luonteeni sekä kiinnostukseni ovat johtaneet minut useamman tutkinnon lisäksi opiskelemaan ammattijärjestäjäksi ja syksyllä 2023 valmistuin värikonsultiksi.

Arvoni ohjaavat vähentämään kulutusta ja keskittämään ajankäyttöä arvokkaaksi koettuihin asioihin. Omien väriensä tunteminen ja hyödyntäminen vähentää hutiostoksia ja säästää sekä aikaa että rahaa. Väreillä on sanoinkuvaamaton vaikutus kasvoihin. Tule, koe ja näytä parhaimmalta itseltäsi!

Teen värianalyysejä Lahden/Päijät-Hämeen alueella. Parhaiten saat minut kiinni tekstiviestillä/whatsappilla.

 

Anne Heiskanen

Toimialue Pääkaupunkiseutu, Kajaani

050 3066 576
[email protected]
Instagram: @annedonnahe

Hei, Olen Anne Caps Look® -konsultti ja
Caps Colors® -värianalyysien tekijä.

Olen ollut aina kiinnostunut vaatteista ja pukeutumisesta. Suoritin pukuompelijan ammattitutkinnon, jonka jälkeen olen työskennellyt yli 20 v ajan asiakaspalvelutyössä pukeutumisen parissa.

Olen nähnyt, kun löytää värianalyysin jälkeen omat värit ja niiden käytön pukeutumisessa. Autan sinua mielellään löytämään sinulle oikeat värit ja tyylin pukeutumiseen, ja jos tarvitset apua vaatekaapin järjestämiseen tai vaateiden uudistamiseen ota rohkeasti yhteyttä joko whatsappilla tai sähköpostilla.

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.