Caps Look® -konsultit

Caps Look® -konsultit ovat apunasi, jotta sinä voit jättää vaatekriisit historiaan ja saat vaatekaappiisi iloa ja selkeyttä. Voit pyytää Caps Look® -konsultin kotikäynnille ja saat ammattilaisen kotiisi auttamaan kapselipuvuston kokoamisessa ja vaatekaapin järjestämisessä.

Mitä kotikäynnillä tapahtuu?

Anna-Leena Hakuli

Toimialue Pääkaupunkiseutu

050 563 8909
[email protected]
Instagram: @capslookmethod

Haluaisitko arkeesi lisää aikaa ja selkeyttä?
Olen Caps Look -yrittäjä ja kauniita vaatteita sekä järjestystä rakastava kahden lapsen äiti. Kouluttauduin kapselipukeutumisen asiantuntijaksi 2019. Aiemmalta koulutukseltani olen ekonomi ja minulta löytyy neuvoja niin bisnestyyliin kuin rennompaankin pukeutumiseen. Olen myös koulutettu värianalyysien tekijä, ja autan löytämään parhaat värit pukeutumiseen, meikkiin ja koruihin.

Vaatekaapin järjestäminen Caps Look -metodilla vapauttaa aikaasi, lisää itsevarmuuttasi ja selkiyttää tyyliäsi!

Anne Heiskanen

Toimialue Pääkaupunkiseutu ja Kajaani

050 306 6576
[email protected]

Onko sinulla vaikeuksia löytää itsellesi sopivat vaatekokonaisuudet, jotka täydentävät persoonaasi ja istuvat hyvin?

Ei hätää, ota rohkeasti yhteyttä ja autan sinua löytämään toimivat ratkaisut vaatekaappiisi.

Olen toiminut pitkään vaatteiden ja järjestämisen parissa.

Koulutettuna Caps Look -pukeutumisasiantuntijana, ammattijärjestäjänä ja pukuompelija-stylistina löydämme sinulle toimivat ratkaisut.

Haluan tuoda sinulle iloa pukeutumiseen, vaatekaappiin ja kotiin!

Vuokko Haljoki

Toimialue Oulu ja Oulun lähiseutu

045 185 2800
[email protected]
www.kapselikaappi.fi
Facebook ja Instagram: @kapselikaappi

Olen Pohjois-Suomen ensimmäinen Caps Look-konsultti, vaatetusalan artesaani sekä life coach. Rakastan kirpputoreja ja suhtaudun intohimoisesti kestävään pukeutumiseen, vaatehuoltoon ja tekstiilien kierrättämiseen. Kirppishaukkana ja entisenä himosoppaajana tiedän, kuinka vaatevuoret voivat alkaa hallitsemaan elämää. Autan sinua, kun kaapista ei löydy mitään päällepantavaa, pyykkivuoret hipovat kattoja, vaatteiden mikromuovit ahdistavat tai oma tyyli on vuosien kuluessa mennyt hukkaan. Uskon, että minun avullani saat sekä helpotusta että ajan- ja rahansäästöä arkeesi.

 

Eira Salmi

Toimialue: Jämsästä 100 km säteellä

040 8386 875
[email protected]
www.eiraliisa.fi

Hyvä päivä käynnistyy sujuvasti vaatekaapilta, jossa on valmiiksi mietittyjä asukokonaisuuksia arkeen ja juhlaan. Caps Lookin myötä ja avullani Sinulle vapautuu aikaa ja energiaa tehdä elämästäsi itsesi näköinen.
Yhdessä kohti kahvintuoksuisia aamuja!

Olen ammattijärjestäjä, vaatetusalan AMK-Vestonomi sekä luova kädentaitaja.

Luodaan arjesta juhlaa!

 

Mirja Piitulainen

Toimialue Pääkaupunkiseutu ja Ylä-Savo

044 324 4898
[email protected]

Tervehdys! Minä olen Mirja Piitulainen, Caps Look -konsultti ja kevytyrittäjä. 

Haluatko että vaatevalikoimasi sopii nykyiseen elämäntilanteeseesi ja toivomaasi tyyliin? Yhdessä voimme järjestämällä saada aikaan sujuvampaa arkea ja just sinulle passelin pukeutumisen tuomaa iloa! Olen työskennellyt 10 vuotta ihmissuhde- ja vuorovaikutustyössä järjestöissä sekä kunnissa. Odotan toista lastamme saapuvaksi 3/2022 mennessä.

 

Erja Halonen

Toimialue: Ruotsissa Taalainmaa ja Tukholman alue ja Suomessa Uudenmaanlääni

+46-70-7780296
[email protected]

Olen Ruotsin ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa Caps Look -konsultti. Avaa vaatekaappisi, jossa jokainen vaate kertoo sinusta mallien, materiaalien, värien ja kuosien suhteen. Tee ympäristöteko kierrättämällä turhat, käyttämättömät vaatteet eteenpäin. Työstetään vaatekaappisi yhdessä unelmakuntoon niin se antaa sinulle iloa, selkeyttä, aikaa, eleganssia ja itsevarmuutta. Kerro minusta myös Ruotsissa asuville tutuillesi. Berätta gärna om mina tjänster till dina bekanta i Sverige.

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.