Caps Look® & Caps Colors® -konsultit

Caps Look® ja Caps Colors® -konsultit ovat apunasi, jotta sinä voit jättää vaatekriisit historiaan ja saat pukeutumiseesi sekä vaatekaappiisi iloa ja selkeyttä.

Caps Colors® värianalyysiajanvarauksen löydät täältä

Caps Look® -konsultin voit pyytää kotikäynnille ja saat ammattilaisen kotiisi auttamaan kapselipuvuston kokoamisessa ja vaatekaapin järjestämisessä.

Mitä kotikäynnillä tapahtuu?

Anna-Leena Hakuli

Toimialue Pääkaupunkiseutu

050 563 8909
[email protected]
Facebook ja Instagram: @capslookmethod

Haluaisitko arkeesi lisää aikaa ja selkeyttä?
Olen Caps Look -yrittäjä ja kauniita vaatteita sekä järjestystä rakastava kahden lapsen äiti. Kouluttauduin kapselipukeutumisen asiantuntijaksi 2019. Aiemmalta koulutukseltani olen ekonomi ja minulta löytyy neuvoja niin bisnestyyliin kuin rennompaankin pukeutumiseen. Olen myös koulutettu Caps Colors® -värianalyysien tekijä, ja autan löytämään parhaat värit pukeutumiseen, meikkiin ja koruihin.

Vaatekaapin järjestäminen Caps Look -metodilla vapauttaa aikaasi, lisää itsevarmuuttasi ja selkiyttää tyyliäsi!

Erja Halonen

Toimialue Ruotsissa Taalainmaa ja Tukholman alue ja Suomessa Uudenmaanlääni

+46-70-7780296
[email protected]

Olen Ruotsin ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa Caps Look -konsultti. Avaa vaatekaappisi, jossa jokainen vaate kertoo sinusta mallien, materiaalien, värien ja kuosien suhteen. Tee ympäristöteko kierrättämällä turhat, käyttämättömät vaatteet eteenpäin. Työstetään vaatekaappisi yhdessä unelmakuntoon niin se antaa sinulle iloa, selkeyttä, aikaa, eleganssia ja itsevarmuutta. 

Kerro minusta myös Ruotsissa asuville tutuillesi. Berätta gärna om mina tjänster till dina bekanta i Sverige.

Vuokko Haljoki

Toimialue Oulu ja Oulun lähiseutu

045 185 2800
[email protected]
www.kapselikaappi.fi
Facebook ja Instagram: @kapselikaappi

Olen Pohjois-Suomen ensimmäinen Caps Look-konsultti, vaatetusalan artesaani sekä life coach. Rakastan kirpputoreja ja suhtaudun intohimoisesti kestävään pukeutumiseen, vaatehuoltoon ja tekstiilien kierrättämiseen. Kirppishaukkana ja entisenä himosoppaajana tiedän, kuinka vaatevuoret voivat alkaa hallitsemaan elämää. Autan sinua, kun kaapista ei löydy mitään päällepantavaa, pyykkivuoret hipovat kattoja, vaatteiden mikromuovit ahdistavat tai oma tyyli on vuosien kuluessa mennyt hukkaan. Uskon, että minun avullani saat sekä helpotusta että ajan- ja rahansäästöä arkeesi.

Eira Salmi

Toimialue Jämsästä 100 km säteellä

040 8386 875
[email protected]
www.eiraliisa.fi
Instagram: @eiraliisa

Aikaa ja energiaa tehdä elämästäsi itsesi näköinen. Hyvä päivä käynnistyy sujuvasti vaatekaapilta, josta löytyy Sinun oman värivuodenaikasi värikartan mukaan hankittuja, Sinun omaa persoonaasi, kotoisalta tuntuvia ja ”Sinun näköisiäsi” vaatteita. Jos haluat voimme myös käydä vaatekaappisi läpi Caps Look® -metodin avulla, jolloin asukokonaisuudet on valmiiksi mietittyjä ja suunniteltuja. Yhdessä kohti kahvintuoksuisia aamuja!

Palveluksessasi koulutettu:
Caps Look vaatekonsultti®
Caps Colors värianalyysikonsultti®
Ammattijärjestäjä
vaatetusalan AMK-Vestonomi
Luova kädentaitaja.

Luodaan arjestasi juhlaa!

Mirja Piitulainen

Toimialue Pääkaupunkiseutu ja Ylä-Savo

044 324 4898
[email protected]
Instagram: @parhaatpuolesi

Hei! Olen Mirja Piitulainen, Caps Look® -konsultti ja Caps Colors® -värianalyysien tekijä. Teetin oman värianalyysin 2019 ja vakuutuin sen merkityksestä oman tyylin löytämisessä. Tulos antaa varmuutta ostopäätöksissä ja hehkut parhaissa sävyissäsi. Pukeutumisen tulee mahdollistaa omannäköistä ja sujuvaa arkea. Haluatko että vaatevalikoimasi sopii nykyiseen elämäntilanteeseesi ja toivomaasi tyyliin? Yhdessä voimme järjestämällä saada aikaan sujuvampaa arkea ja just sinulle passelin pukeutumisen tuomaa iloa! Olen työskennellyt 10 vuotta ihmissuhde- ja vuorovaikutustyössä järjestöissä sekä kunnissa. 

Toimipaikka minulla on Länsi-Herttoniemessä ja järjestämiskäyntejä teen pääkaupunkiseudulla, lisäksi teen käyntejä Ylä-Savon alueelle. Olen hoitovapaalla ja siksi toimin iltaisin tai viikonloppuisin.

Liisa Tikkanen

Toimialue Helsingin keskusta ja Turku

050 377 4100
[email protected]
Instagram: @lempivuodenaika

Olen Liisa Tikkanen, vastuullisen muodin ja tyylin ystävä, joka kouluttautui Caps Colors® -värikonsultiksi syksyllä 2022. Olen myös viestinnän ammattilainen ja äiti yhdelle ihanalle lapselle.

Uskon, että omien parhaiden värisävyjen tunnistaminen on monelle vaatevalintojen kanssa tuskailevalle juuri se puuttuva palanen, jonka loksahdettua kohdalleen monet vaatepulmat ratkeavat. Näin kävi ainakin itselleni, ja tässä haluan auttaa ja inspiroida myös asiakkaitani.

Tervetuloa värianalyysiini Helsingin Punavuoreen tai erikseen sovittaessa Turkuun, josta olen alun perin kotoisin.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.