Caps Look® -konsultit

Caps Look® -konsultit ovat apunasi, jotta sinä voit jättää vaatekriisit historiaan ja saat vaatekaappiisi iloa ja selkeyttä. Voit pyytää Caps Look® -konsultin kotikäynnille ja saat ammattilaisen kotiisi auttamaan kapselipuvuston kokoamisessa ja vaatekaapin järjestämisessä.

Mitä kotikäynnillä tapahtuu?

Anna-Leena Hakuli

Toimialue Pääkaupunkiseutu

050 563 8909
[email protected]
Instagram: @capslookmethod

Haluaisitko arkeesi lisää aikaa ja selkeyttä?
Olen Caps Look -yrittäjä ja kauniita vaatteita sekä järjestystä rakastava kahden lapsen äiti. Kouluttauduin kapselipukeutumisen asiantuntijaksi 2019. Aiemmalta koulutukseltani olen ekonomi ja minulta löytyy neuvoja niin bisnestyyliin kuin rennompaankin pukeutumiseen. Olen myös koulutettu värianalyysien tekijä, ja autan löytämään parhaat värit pukeutumiseen, meikkiin ja koruihin.

Vaatekaapin järjestäminen Caps Look -metodilla vapauttaa aikaasi, lisää itsevarmuuttasi ja selkiyttää tyyliäsi!

Anne Heiskanen

Toimialue Pääkaupunkiseutu ja Kajaani

050 306 6576
[email protected]

Onko sinulla vaikeuksia löytää itsellesi sopivat vaatekokonaisuudet, jotka täydentävät persoonaasi ja istuvat hyvin?

Ei hätää, ota rohkeasti yhteyttä ja autan sinua löytämään toimivat ratkaisut vaatekaappiisi.

Olen toiminut pitkään vaatteiden ja järjestämisen parissa.

Koulutettuna Caps Look -pukeutumisasiantuntijana, ammattijärjestäjänä ja pukuompelija-stylistina löydämme sinulle toimivat ratkaisut.

Haluan tuoda sinulle iloa pukeutumiseen, vaatekaappiin ja kotiin!

Vuokko Haljoki

Toimialue Oulu ja Oulun lähiseutu

045 185 2800
[email protected]
www.kapselikaappi.fi
Facebook ja Instagram: @kapselikaappi

Olen Pohjois-Suomen ensimmäinen Caps Look-konsultti, vaatetusalan artesaani sekä life coach. Rakastan kirpputoreja ja suhtaudun intohimoisesti kestävään pukeutumiseen, vaatehuoltoon ja tekstiilien kierrättämiseen. Kirppishaukkana ja entisenä himosoppaajana tiedän, kuinka vaatevuoret voivat alkaa hallitsemaan elämää. Autan sinua, kun kaapista ei löydy mitään päällepantavaa, pyykkivuoret hipovat kattoja, vaatteiden mikromuovit ahdistavat tai oma tyyli on vuosien kuluessa mennyt hukkaan. Uskon, että minun avullani saat sekä helpotusta että ajan- ja rahansäästöä arkeesi.

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.