Värianalyysi
- valovoimaa väreistä

opi sinulle parhaat värit pukeutumiseen, meikkiin, koruihin

Caps Colors® värianalyysi

187€

 • Perusteellinen värianalyysi huiveilla
 • Opi oma värivuodenaika:
  Kevät / Kesä / Syksy /Talvi 
 • Sovella tulosta omalla vaatekaapilla
 • Vältä jatkossa hutihankinnat vaate-, koru- ja meikkiostoksilla
VARAA AIKA

Oletko koskaan miettinyt...

miksi sama pusero sopii kaverille kuin unelma, mutta saa sinut jotenkin kalpeaksi? Miksi jotkut sävyt saavat silmäsi loistamaan ja toiset taas tekevät koko ilmeen tunkkaiseksi? Mitkä ovat sinun parhaat värisi?

Asiakas värianalyysissa
Värikartassa on 30 eri sävyistä kangastilkkua

Värianalyysin jälkeen...

tunnet omat parhaat sävysi (ja ne ei-niin-parhaat). Voit meikata vähemmän. Näytät nuoremmalta ja raikkaammalta. Voit koota harmonisen vaatekaapin, jonka yhteensopivuus on värien osalta taattu. Osaat kaupassa ohittaa suoralta kädeltä väärän väriset vaatteet.

 

"Kiitos vielä värianalyysistä! Olen nyt pari viikkoa fiilistellyt tulosta sekä ihmetellyt ja ihastellut omia sävyjäni. Oli erittäin mielenkiintoista käydä omia vaatteita, asusteita, koruja, meikkejä ja kynsilakkoja läpi uusin, kesäisin silmin. Oli ilo huomata, että moni lempparini sopi täydellisesti väripalettiini! Osan vaatteen kohdalla sain puolestani selityksen sille, miksi jokin vaate ei ole tuntunut omalta päällä tai jäänyt kokonaan vaatekaappiin käyttämättömänä; värit/sävyt on ollut pielessä tai kuosit on ollut liian voimakkaita murretulle kesänaiselle.

Värianalyysi oli itselleni tosi mieluisa! Tykkäsin kovasti käytännönläheisestä lähestymistavastasi analyysiin ja koin, että sain hurjasti vinkkejä mm. värien/sävyjen yhdistämiseen sekä arki- että juhlapukeutumisessa. Oli tosi jännää huomata, miten osa väreistä oli ihan täydellisiä itselle korostaen ihon, silmien, huulten ja/tai hiuksien sävyjä. Ja oli ihan uskomatonta, miten hyvältä meikitönkin iho näytti oikeiden sävyjen kanssa!"

Katja

Caps Colors® 
värianalyysissa...

sinulle tehdään perusteellinen henkilökohtainen värianalyysi käyttäen tarkkaan valittuja sävyhuiveja. Näet koko ajan itse, mitä analyysissa tapahtuu. Näet miten eri sävyt vaikuttavat kasvoihisi ja yleisilmeeseesi. Saat analyysista tuloksen: Kevät, Kesä, Syksy tai Talvi.

Analyysin aikana opit oman vuodenaikasi sisältä sinulle erittäin hyvät sävyt ja ne täydelliset sävyt. Voit hankkia analyysin lopuksi kankaisen värikartan, joka kulkee mukanasi vaate-, meikki- ja koruostoksilla. Ota värikartta mukaan myös kampaajalle ja optikkoliikkeeseen, kun olet värjäämässä hiuksiasi tai hankkimassa uusia silmälaseja.

Värianalyysissa käytetään eri sävyisiä huiveja

Caps Colors® -värianalyysi

Placeholder Image

Tehdään huiveilla

Näet koko ajan itse, mitä analyysissa tapahtuu. Saat syvällisen ymmärryksen itsellesi sopivista sävyistä ja näet myös, mitä väärät sävyt tekevät. Analyysin lopuksi käytään läpi, miten sovellat oppimaasi tietoa.

Placeholder Image

Perustuu ihon pohjasävyyn

Hiusten väri vaihtuu, silmien väri muuttuu iän myötä, mutta ihon pohjapigmentti pysyy samana. Tulos on varma ja säilyy samana koko elämän. Oikein tehty värianalyysi on sijoitus, joka kestää loppuelämän.

Placeholder Image

Tuloksena yksi värivuodenaika

Värianalyysin tulos on yksi näistä: Kevät, Kesä, Syksy tai Talvi. Tulos on helppo muistaa. Vuodenajan sisällä opit sinulle erittäin hyvät ja NE TÄYDELLISET sävyt, jotka erityisesti saavat ihosi hehkumaan ja silmäsi säihkymään.

Värianalyysiasiakas ja parhaat värisävyt
Värianalyysiasiakas ja parhaat värisävyt

"Caps Colors®-värianalyysi oli erittäin hyödyllinen kokemus, jota voi suositella kaikille. Analyysi auttaa oikeiden värien valitsemisessa ja siten hutiostosten määrä vähenee varmasti jatkossa. Väripaletti on helppo ottaa mukaan ostoksille ja varmistua oikeista sävyistä. Analyysi antaa myös varmuutta ja rohkeutta valita ja kokeilla värejä, joita ei ole aikaisemmin tullut ajatelleeksi. Anna-Leena on asiantunteva ja perustelee hyvin valinnat ja palvelu on ystävällistä ja asiakaslähtöistä. Värianalyysi on loistava idea myöskin lahjaksi tai ryhmälle. " 

Nina

Värianalyysin tekijät

Valitse haluamasi värianalyysin tekijä - palvelemme eri puolilla Suomea ja meillä on tarjolla erilaisia aikoja.

Klikkaamalla tästä löydät kaikkien Caps Colors® -värianalyysin tekijöiden esittelyt

Anna-Leena toimii Vantaalla
Mirja Itä-Helsingissä ja Ylä-Savossa
Liisa Turussa 
Eira Jämsässä sekä lähialueilla (Tampere-Jyväskylä)

Sähköisestä ajanvarauksesta löytyy suoraan aikoja pääkaupunkiseudulle ja Turkuun.
 

Värianalyysissa käytetään eri sävyisiä huiveja

 

Kristina toimii pääkaupunkiseudulla ja Turussa.
Sirpa Jyväskylässä ja Keski-Suomessa.
Hanna-Maija Keski-Suomessa. 
Sari Pohjois-Helsingin Suutarilassa.

Sähköisestä ajanvarauksesta löytyy suoraan aikoja pääkaupunkiseudulle.

Huom! Jos et löydä haluamallesi tekijälle aikoja sähköisestä ajanvarauksesta, niin otathan sähköpostitse yhteyttä tekijään ja sovit ajan. Yhteystiedot löytyvät täältä

Värianalyysissa käytetään eri sävyisiä huiveja

 

Piia toimii Lahdessa ja Päijät-Hämeessä.
Anne Pääkaupunkiseudulla ja Kajaanissa.

Molempien yhteystiedot löytyvät täältä

Värianalyysissa käytetään eri sävyisiä huiveja

Miten pääset värianalyysiin?

Tervetuloa värianalyysiin

Caps Colors® -värianalyyseja tehdään seuraavissa paikoissa

 • Pääkaupunkiseudulla: Vantaalla,
  Itä-Helsingissä ja Helsingin keskustassa
 • Turussa
 • Jämsässä sekä lähialueilla
  (Tampere-Jyväskylä). 
 • Ylä-Savossa

Henkilökohtaisen värianalyysin tyypillinen kesto on 1,5h, mutta värianalyysiin varataan aina 2h, jotta on varmasti aikaa kaikille asiakkaan kysymyksille.

Vapaat ajat näet alta ajanvarauskalenterista. Saat varaamastasi ajasta automaattisen vahvistusviestin sähköpostiisi. 

Voit myös ottaa yhteyttä tekijään sähköpostilla, jos et löydä toivomaasi aikaa.

Toimi näin

 1. Valitse haluamasi toimipiste ja tekijä.
  Aikoja on niin arkipäivisin ja -iltaisin kuin viikonloppuisinkin, tekijästä riippuen.
 2. Saat varaamastasi ajasta sähköpostiviestin, josta löytyy toimipisteen osoite ja muut ohjeet saapumiseen. 
 3. Saavu varaamanasi aikana paikalle. Värianalyysiin kannattaa tulla ilman meikkiä.
 4. Jos sinulla on pitkät hiukset, varauduthan laittamaan ne kiinni analyysin ajaksi.
 5. Nauti analyysista ja hyödynnä sen oppeja jatkossa elämässäsi!

Huomioithan, että varatun ajan peruutus ei enää onnistu, kun varaukseen on aikaa 24h tai vähemmän. Jos olet sairastumisen vuoksi estynyt tulemaan varaamanasi aikana, voit siirtää ajanvarausta eteenpäin olemalla yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse. 

Haluatko tulla ystävän tai puolison kanssa?

Monesti on hauska kokea uusi asia yhdessä ystävän tai rakkaan kanssa. 

Caps Colors® -värianalyysi on mahdollinen myös ns. parivärianalyysina tai pienellä porukalla (3-4 henkeä). 

Värianalyysissa on käynyt niin äitejä aikuisine tyttärineen kuin ystävättäriä ja siskoksia yhdessä. 

Viitteellinen kesto: Parivärianalyysiin aikaa varataan yhteensä 3h, sillä aloituskeskustelu ja analyysin tietojen soveltaminen käydään läpi yhteisesti, vaikka molemmille osallistujille tehdään henkilökohtaiset värianalyysit. 
 
Hanki haluamasi lahjakortit ja/tai varaa aika sähköpostilla [email protected].

Mitä värianalyysi maksaa?

Henkilökohtainen Caps Colors® värianalyysi

187€

 • Perusteellinen värianalyysi huiveilla tehtynä
 • Tukimateriaali, jonka avulla opit hyödyntämään värianalyysin tulosta vaatekaapin päivittämisessä, korujen ja meikkien valinnassa sekä vaateostoksilla
 • Mahdollisuus saada heti mukaan kankainen värikartta omissa parhaissa sävyissäsi hintaan 29€ (erikseen verkkokaupasta ostettuna lisätään postikulut)
VARAA AIKA VÄRIANALYYSIIN

Usein kysytyt kysymykset

Iloa ja selkeyttä väreistä!

VARAA AIKA - SELVITETÄÄN VÄRIVUODENAIKASI

"Paljon kiitoksia sinulle. Tästä oli paljon iloa ja hyötyä. Kävin jo muutaman vaatteen läpi ja suureksi ilokseni totesin, että kartalla ollaan."

Seija

"Kiitos vielä oikein paljon mahtavasta kokemuksesta! Olen ollut jo viikon aivan innoissani värikartasta, jonka sain mukaan. Niin paljon uusia ihania värejä, joita uskallan nyt pukea, kuten suklaanruskea, syvä violetti ja petrooli. Samalla tajusin, miksi olen niin monesti vähän harmaan näköinen, kun olen vetänyt päälleni hempeitä pastellisävyjä. Todellakin kannatti tulla! <3"

Anniina

"Pätevä värianalyysin tekijä ja kätevä koko värikartassa
- sujahtaa helposti käsilaukkuun!
Tämä oli hyvä opastus, vaikka olin kauan sitten jo käynyt toisessa värianalyysissa.
Teki todella hyvää katsoa värit uudelleen nyt!"

Eija

"Käynti antoi ajattelemisen aihetta ja nyt moni juttu tuntuu selkeämmältä.
Lämpimien ja kylmien sävyjen kanssa aiemmin oli selkeästi ristiriitaa, kun moni lämmin sävy vaikutti hyvältä, mutta siellä taustalla toisaalta vaikutti se luulo, että sopivia pitäisi olla kylmät sävyt.
Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin."

Maarit

"Kiitos eilisestä!
Hieno kokemus, lähes tajuntaa laajentava.
Ainakin väritajuntaa?!
Pläräilen koko ajan uutta karttaani ja ihmettelen värien runsautta maailmassa."

Pirjo

"Kiitos värianalyysista, jonka teit noin kuukausi sitten. Olen nyt toipunut siitä, etten olekaan syksy, niin kuin alunperin luulin :D Minusta on nyt jonkin verran kuva-aineistoa uusissa vaatteissani ja olen ollut suorastaan häkeltynyt, miten kaikki kuvat tuntuvat onnistuneilta!!! Tuntuu uskomattomalta, miten ne omat värit voi vaikuttaa niin paljon."

Jenni

"Kiitos vielä kerran värianalyysista ja että olit mukana syntymäpäiväyllätyksessäni! Tätä oltiin suunniteltu ihan alusta asti ja yllätys ei olisi voinut olla onnistuneempi!:)
Tämä oli jälleen kerran tosi inspiroiva ja positiivinen kokemus. Oli myös ilo tavata sinut henkilökohtaisesti. En malta odottaa, että pääsen hyödyntämään tulosta ja oppimaani niin omalla vaatekaapilla kuin ostoksillakin!"

Venla

"Iso kiitos Sinulle!! Se tunne, mikä minulla on ollut jo muutaman vuoden, että kesän sävyt tekevät minut kalpeaksi piti paikkansa, onneksi kävin uudelleen värianalyysissa. Raikas kevät on tullut jäädäkseen. Ja se sinun huivi, jota koitin kaulalleni oli täydellinen. Kävinkin jo ostamassa Aleksi 13 saman sävyisen huivin ja kaksi uutta paitaa. Ihana myyjä etsi värikartan perusteella minulle aivan loistavat sävyt puseroihin. Kiitos vielä ja hyvää kevään jatkoa!"

Kaija

"Moi! Vaatekaappiin on alkanu pikkuhiljaa löytyä oman väriperheen vaatteita. Poikkeuksetta joka kerta, kun mulla on ylläni jotain ominta väriä, mulle sanotaan, että onpa kiva paita tms. Ennen analyysia en olis ostanut tämän väristä huivia, mutta nyt iloitsen niin tästä! Paljon hutiostoja on jäänyt tekemättä! Kiitos vielä syksyisestä kohtaamisesta!"

Katja