Kapselipukeutujalle

Kiitos kun olet täällä! Olisi tosi ihana kuulla sinusta, ajatuksistasi ja toiveistasi liittyen Caps Lookiin ja kapselipukeutumiseen - otathan yhteyttä!

Kuulemme oikein mielellämme myös onnistumistarinoita, miten kapselipukeutuminen on muuttanut elämääsi. Voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostilla [email protected] tai some-kanavissamme; Facebookissa Caps Look -kapselipukeutujien yhteisössä tai Instagramissa Capslookmethod-tilillä. Odotamme innolla viestiäsi!

 

Olisitko kiinnostunut tekemään yhteistyötä?

Teemme mielellään yhteistyötä sellaisten tahojen kanssa, jotka auttavat erityisesti naisia arjen hallinnassa tai voimaannuttavat muulla tavoin, lisäten iloa ja selkeyttä elämään. Ota yhteyttä joko oheisella lomakkeella tai sähköpostilla [email protected] niin mietitään yhdessä toimiva yhteistyö!

Kuulemisiin,
Anna-Leena ja Maarit

Yhteydenotto

Onko sinulla palautetta, kysyttävää tai esimerkiksi ehdotus yhteistyöstä? Laita meille viestiä, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.