Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Brändivalmennus Webinaari Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Otitko nämä 3 asiaa huomioon, kun kokosit kevätkapselin?

Maaliskuu on kevätkapseliin siirtymisen aikaa. Joko olet koonnut omasi? Paksuimmat villapaidat siirretään oikeaoppisesti talviteloille näillä ohjeilla. Keväällä on ihana tuoda vaatekaappiin vaaleutta ja väriä. Vaatekaapin värityksen ohella olokin kevenee, kun paksuimmat takit ja raskaimmat kengät saa vaihtaa kevyempiin.

 

Caps Lookin® täsmävinkit kevätkapselin kokoamiseen

 

Takki ja kengät kapselin vaihtuvina osina

Maaliskuun alun ja toukokuun lopun lämpötilat saattavat erota toisistaan paljonkin. Kevätkapselin sisävaatteet voi pitää samoina koko kauden ajan, kun vaihtaa tarvittaessa kengät, takin ja asusteet. Samat vaatteet toimivat alla, kun alkukaudesta takkina on talvitakki ja loppukaudesta vaikka kevyt bomber tai nahkatakki.

Viime keväänä toukokuun alku yllätti parilla +22c-päivällä ja kevätkapselini toimi hyvin, kun käytin ohuimpia housuja ja paitista, jonka päällä olin siihen asti pitänyt neuletakkia, jätin takin pois ja vaihdoin kengät ballerinoihin.

 
Kerrospukeutumisella Suomen säitä vastaan

Kerrospukeutuminen ei ole pelkästään talviurheilijoiden juttu! Jos olet neuletakki-tyyppiä, valitse kevätkapseliin erilaisia aluspaitoja: pitkähihaisia, lyhythihaisia ja hihattomia. Aluspaitaa vaihtamalla voit säädellä asun lämpimyyttä päivän sään mukaan. Ota kevätkapseliin paitoja, joiden hihat voit tarvittaessa kääriä.

 

Yhteensopivuussääntö kaiken perustana


Caps Lookin® yhteensopivuussääntö menee näin:

jokaisen kapselin yläosan on sovittava yhteen vähintään kahden alaosan kanssa
&
jokaisen kapselin alaosan on sovittava yhteen vähintään kolmen yläosan kanssa.

 

Täyttävätkö kaikki kevätkapselisi vaatteet yhteensopivuussäännön?

 Kompaktin kapselipuvuston kanssa vaatekaappiin mahtuu vaatteiden lisäksi paljon muutakin. Kuva: Maria Hannula

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.