Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Brändivalmennus Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Top 5 kapseliblogit

Kun innostuin kapselipukeutumisesta alkuvuodesta 2014, oli mahdotonta löytää hyvää tietoa aiheesta suomeksi. Tänä päivänä Caps Look on keskeisin ja kattavin suomenkielinen tietolähde kapselipukeutumisesta ja vaatekaappien järjestämisestä. Ennen tietoa täytyi imeä englanninkielisistä lähteistä. Tässä postauksessa esittelen viisi ulkomaista blogia, joita seurasin kapselipukeutumiseni alkuaikoina. Blogit eivät ole missään erityisessä järjestyksessä.

[Huom. Blogit ovat englanniksi]

 

1. Project333

Minimalismi-vaikuttaja Courtney Carver on tuonut kapselipukeutumien uudelleen tunnetuksi 2000-luvulla. Hän aloitti vuonna 2010 Project333-haasteen, jossa hän pukeutuu 33:een vaatteeseen/ulkovaatteeseen/asusteeseen/koruun kolmen kuukauden ajan. Aloittaessaan hän ei arvannutkaan kuinka suuren suosion haaste saisi maailmanlaajuisesti. Tänä päivänä hän kiertää puhumassa minimalismista ja Project333:sta ja noudattaa haastetta edelleen.

https://bemorewithless.com/project-333/

 

2. Anouschka Rees

Aiemmin Into Mind -blogina tunnettu kapseliblogi on sittemmin saanut kirjoittajansa nimen. Anouschka on julkaissut the Curated closet -kirjan ja kirjoittaa blogissaan oman tyylin löytämisestä, vaatekaapin koostamisesta ja eettisestä kuluttamisesta.

https://anuschkarees.com

 

3. The Daily Connoisseur

Jennifer L. Scott on kirjoittanut kirjasarjan Madame Chic, jossa hän opettaa amerikkalaisille ranskalaisen elämäntyylin hienouksia. Hän perustaa kokemuksensa vaihto-oppilasvuoteensa Pariisissa. Pariisin tuliaisina hän omaksui 10 item wardroben, joka on yksi tapa koostaa kapselipuvusto. Erityisen inspiroivana pidin Jenniferin TedX-puhetta.

http://jenniferlscott.com

 

4. Style this life

Matematiikan opettaja ja neljän lapsen äiti Paige esittelee blogissaan omia kapselikokeilujaan. Häneltä on peräisin 20items21days-haaste, johon myös Caps Look osallistui. Paigen asut ovat kivoja ja simppeleitä, aikuisen naisen asuja.

http://www.stylethislife.com

 

5. Un-Fancy

Jenkkiläinen Caroline aloitti kapselikokeilut vuonna 2014 ja valitsi systeemin, jossa on 37 vaatetta per kausi. Hän kokeili kapselipukeutumista vuoden verran ja kirjoitti siitä joka päivä. Tänä päivänä hän ei noudata tuota tarkkaa lukua enää, mutta hän kirjoittaa edelleen pukeutumisesta ja blogissa on hyviä resursseja kapselin kokoamiseen, esimerkiksi Capsule Wardrobe Planner.

http://www.un-fancy.com/capsule-experiment/

 

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.