Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Brändivalmennus Webinaari Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Viisi tapaa taltuttaa puolipitoiset vaatteet

Oletko koskaan kamppaillut puolipitoisten vaatteiden kanssa? Puolipitoinen vaate on vaate, joka on käynyt päällä, mutta joka ei ole riittävän likainen päätyäkseen pyykkikoriin. Jos vaatteillasi on tapana hiipiä oven päälle, sängyn päätyyn, vaatekaapin eteen lattialle tai “sen tuolin” päälle, tiedät mistä puhun.

Puolipitoisten ongelma on se, että niille ei ole omaa paikkaa. Ne eivät kuulu kaappiin eivätkä pyykkikoriin. Niinpä ne jäävät sinne, minne sattuvat mahtumaan.

Ensimmäinen askel puolipitoisten taltuttamiseen on määrittää niille yksi oma paikka.

Tässä artikkelissa näytän sinulle viisi vaihtoehtoa.

 

HENKARI VAATEKAAPISSA

 

Henkarit, Jysk. Klikkaa kuvaa päästäksesi tuotesivulle.

Jos vaatteessa ei ole kovasti kosteutta ja jos vaatekaapissasi kiertää hyvin ilma, voit aivan hyvin pitää puolipitoisia henkarissa vaatekaapissasi. Ripusta ne jompaan kumpaan reunaan, jotta erotat ne puhtaista vaatteista.

 

OMA HYLLY TAI KORI

 

Kuva Unsplash

Toinen vaihtoehto on varata puolipitoisille oma hylly tai kori vaatekaapista. Myös oma lipastonlaatikko käy. Yksi vähän hyödynnetty tila on tangon alla oleva hylly.

OVINAULAKKO MAKUUHUONEEN OVESSA

Ovinaulakko, Clas Ohlson. Klikkaa kuvaa päästäksesi tuotesivulle.

Makuuhuoneen oven sisäpuolelle ripustetussa ovinaulakossa vaatteet ovat pois lattialta ja piilossa vierailta. Ovinaulakko ei vaadi kiinnitykseen ruuveja, joten se sopii myös vuokra-asuntoon.

 

OVINAULAKKO KAAPINOVESSA

 

Ovinaulakko, Ikea. Klikkaa kuvaa päästäksesi tuotesivulle.

Toinen hyvä ovinaulakkoratkaisu on ripustaa ovinaulakko (tai koukku, kuten kuvassa) vaatekaapin oveen. Laita naulakko oven sisäpuolelle, niin vaatteet ovat poissa silmistä ja näet ne samalla, kun avaat vaatekaappisi oven.

 

VAATEPUU

 

Vaatepuu, Ikea. Klikkaa kuvaa päästäksesi tuotesivulle.

Vanha kunnon vaatepuu on edelleen relevantti säilytyskaluste. Jossain ne puolipitoiset täytyy kuitenkin säilyttää! Miksi et hankkisi “sen tuolin” tilalle käyttötarkoitukseen suunniteltua kalustetta?

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.