Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Brändivalmennus Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Olet ihana! [kirjaesittely]

Kirja: Olet ihana! Tyylikirja (Readme.fi 2016)

Kirjoittajat: Sohvi Nyman ja Roosa Blom

 

Olet ihana! Tyylikirja on suosikkilukemistoani suomalaisista tyylioppaista. Asustesuunnittelija Roosa Blomin ja stylisti-meikkaaja Sohvi Nymanin yhteinen tuotos tuo yhtä lailla hyvää mieltä kuin käytännöllisiä ohjeita lukijalleen. Kaikenkokoisille ja -ikäisille naisille suunnattu tyylikirja kannustaa lopettamaan makkaroista murehtimisen ja alkaa nauttia elämästä tässä ja nyt, tämänkokoisena ja tämäntyylisenä. Sopii minulle!

 

Ensimmäiset 14 aukeamaa kirjasta on omistettu alusvaatteille. Kirja antaa ohjeet oikeankokoisten rintaliivien valintaan, oikeanmallisten alushousujen valintaan, muotoileviin alusvaatteisiin, sukkahousuihin ja erikoisliiveihin ja -housuihin. Kaikkia ohjeita on havainnollistettu kuvilla, joissa esiintyvät ihanat, aidot, tavalliset suomalaiset naiset. Ihan mahtavaa nähdä, miltä tietynmalliset alushousut näyttävät ihan oikean ihmiset yllä! Vaatekauppojen muoviset nuket kun eivät anna ihan todellista kuvaa pöksyjen istuvuudesta päärynävartalolle…

 

Pääosa kirjasta on varattu vartalotyyppien pukeutumisohjeille. Viidestä eri vartalotyypistä käydään läpi kunkin parhaat alusvaatteet, housut, hameet, paidat, takit ja mekot. Kaikkia ohjeita havainnolistetaan kuvilla. Uskomatonta, miten paljon vartalon mittasuhteita voidaan vääristää sopimattoman mallisilla vaatteilla.

 

Tyylikirjassa käydään lyhyesti läpi myös värivuodenajat. Tämä osio saa viimeistään varaamaan ajan värianalyysiin! Lopussa annetaan vinkkejä asusteiden valintaan ja vaatehuoltoon.

 

Yli 10 vuotta suomalaisia naisia pukenut Sohvi Nyman tuntee suomalaisnaisten pukeutumisen kipukohdat ja hänellä on lääke. Sohvin valoisa ja mutkaton asenne paistaa hyvin tästä esikoiskirjasta.

 

Olet ihana! Tyylikirja on asettunut pysyvästi kirjahyllyyni, jotta voin aina tarpeen tullen tarkistaa, että mikäs se paras vaatteen malli juuri minulle olikaan, miten valitsen kenkien materiaalin ja mitä kesän värikartta sisältää.

 

Voit hankkia omasi esimerkiksi Adlibriksistä*.

*kumppanuuslinkki

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.