Mistä on kyse Konsulttikoulutus Verkkokurssi Caps Look® -konsultit Caps Colors® Kapselikauppa Blogi Ota yhteyttä Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Näkyykö joulu pukeutumisessasi?

Yksi Caps Look®️ -kurssilainen kysyi, vaikuttaako joulu kapselipuvustooni. Kysymys sai minut pohtimaan kapselipukeutumista ja joulua enemmänkin. Caps Lookin metodin lähtökohta on oma tyyli ja elämäntilanne. Jokaisen kapselin on tarkoitus palvella käyttäjänsä tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla, myös jouluna.

Kuva: Unsplash

Minulla on muutama jouluinen vaate, joita tulee pidettyä erityisesti joulunaikaan. Vaatekaappiini sujahtaa joulun ajaksi punainen neule ja harmaa mekko. Harmaasta neulemekosta tulee suorastaan tonttumainen asu, kun sitä pitää punaisen huivin kanssa.

Tiedän myös ihmisiä, joilla on erillinen joulukapseli. Todelliset jouluihmiset kokoavat loppuvuoden pyhiksi joulupuvuston, johon kuuluvat teemavillapaidat poronsarvineen, punaiset pikkujoulumekot ja tietenkin tonttulakit. Kun joulukapselia säilyttää muun ajan vuodesta omassa paikassaan reservissä, sen käyttöönotto on helppo seuraavana vuonna.

Talvikapselia voi päivittää jouluun muutamalla jouluisemmalla vaatteella. Kun on jo omien toiveiden ja tarpeiden mukainen kausikapseli, sitä on helppo muunnella aina tarpeen tullen. Vaikka sitten vuoden eri juhlapyhiin sopivaksi.

Joulu tulee myös, vaikka sinulla ei ole yhtään jouluista vaatetta kapselissasi tai voihan joulun viettoon sopia myös se rento kotikapseli. Jos rennon yhdessäolon tavoittaa parhaiten niissä kotihousuissa ja siinä kaikista mukavimmassa kotihupparissa, on kotikapseli mitä parhain joulukapseli!

Tämä onkin mielestäni kapselipukeutumisessa parasta; jokaisen kapseli on omanlaisensa eli kahta samanlaista kapselia tuskin löytyy. Täydellisen vaatekaapin lähtökohta on oma elämäntyyli. Kapselipukeutuminen helpottaa joulukiireitä, kun aikaa säästyy vaatekriiseiltä muille asioille. Kapseliajattelua voi hyödyntää jouluvalmisteluissa vaikka tallentamalla lahjalistat, ruokalistat, kauppalistat, paketointitarvikkeet, ylimääräiset joulukortit ja joulukoristeet samaan paikkaan. Kun joulu taas tulee, voit ottaan “koko joulun” kaapista kerralla esille.

Näkyykö joulu sinun pukeutumisessa ja oletko hyödyntänyt kapseloinnin ideaa jouluvalmisteluissa? Kommentoi alle :)

Kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päällepantavaa? Osallistu 3-osaiseen maksuttomaan Vaatekaappi Workshopiin.

Osallistu tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.