Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Brändivalmennus Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Mun muodonmuutos, osa 1

Tervetuloa seuraamaan mun muodonmuutosta!

Viime keväästä lähtien takaraivossani on kypsynyt ajatus tyylini päivittämisestä. Silloin elämässäni tapahtui isoja muutoksia, kun täytin 30 ja tulin ensimmäistä kertaa vanhemmaksi. Samoihin aikoihin kävin värianalyysissä. (Värianalyysikokemuksesta voit lukea täältä.) Värianalyysi antoi rohkeutta ja suuntaa muutokseen, jota sisäisesti kaipasin muuttuneesta elämäntilanteesta ja identiteetistä johtuen. Äskettäin hain lisäinspistä tyylini kehittämiseen kansalaisopiston tyylikurssilta, josta sain lopullisen sysäyksen laittaa oma habitus kerralla uusiksi.


Kesän aikana pohdin tyyliasiaa kovasti: mietin elämäntyyliäni, aktiviteettejani ja mitä haluaisin olemuksellani viestittää, kävin läpi vaatekaappiani ja analysoin lempivaatteitani, sulattelin värianalyysin tulosta ja mietin, miten toisin imartelevimmat värit osaksi puvustoani. Loppukesästä tuntui, että olin umpikujassa asian kanssa ja en vain saanut palasia loksahtamaan kohdalleen. Sitten sain älynväläyksen katsoa vaatekaappiani kuin se olisi asiakkaan vaatekaappi. Minulla on taito nähdä vaatekasojen alta henkilön oma ydintyyli ja se on yksi syy, miksi olen niin etevä auttamaan ihmisiä heidän kapseleidensa kokoamisessa. Yhtäkkiä näin vaatevarastoni täysin uudessa valossa! Punainen lanka erottui vihdoin ja nyt tiedän, mihin suuntaan haluan tyyliäni kehittää. Tukena on värianalyysistä saatu väriviuhka.

Syksyn ja talven aikana aion päivittää viisi ulkoiseen olemukseen ja tyyliin liittyvää osa-aluetta: pukeutuminen, hiukset, silmälasit, asusteet ja korut/meikit. Jaan kokemukseni täällä sinun kanssasi. Tämä ei ole ammattilaistiimin yhdessä päivässä loihtima makeover, vaan oman arjen ehdoilla, omista lähtökohdista tapahtuva, harkittu henkilökohtaisen tyylin päivitys. Edessä on jännittävä matka, jonka päätteeksi toivon ulkoisen olemukseni heijastavan persoonallisuuttani oikealla tavalla!

 Tästä lähtee!

 

 

 

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.