Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Brändivalmennus Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Mitä Caps Lookille kuuluu nyt?

Jos olet seurannut Caps Lookia pidemmän aikaa, tiedät varmastikin, että koronakevät toi uusia tuulia tännekin. Perustaja Iina Lappalainen päätti luopua liiketoiminnasta ja lähteä toteuttamaan toista missiota, sekä etsiä liiketoiminnalle jatkajaa Caps Look -konsulttien keskuudesta. Ajatukset kypsyivät kesän edetessä ja noin kuukausi sitten teimme kaupat Tampereella, Finlaysonin hurmaavan historiallisella alueella.

Olemme intohimoisia kapselipukeutujia ja vaatekaapin järjestäjiä. Tutustuimme toisiimme Caps Look -konsulttikoulutuksessa joulukuussa 2018 Salossa, kun olimme huonekavereita. Huomasimme, että meillä synkkasi heti ja juttu luisti. Molemmilla oli myös pitkäaikainen haave yrittäjyydestä. Ja tässä sitä nyt ollaan!

Mitä on tulossa?

Meille oli selvää, että perustamme osakeyhtiön, Caps Look Oy:n, sillä meillä on suuria tavoitteita toiminnan laajentamiseen. Mutta kuten joku fiksu on joskus sanonut, liikkeelle kannattaa lähteä pienestä, ja siitä mikä on tutuinta.

Olemme sopineet, että saamme käyttää kaikkia Iinan luomia materiaaleja niin pitkään kuin haluamme ja tarvitsemme - ne olivat osa kauppaa. Aloitamme ensiksi pyöräyttämällä käyntiin jo kovasti odotetun Caps Look -verkkokurssin, joka on loistava paketti kapselipukeutumisen ideologiaan ja oman vaatesäilytyksen järjestämiseen niin, ettet enää halua palata vanhaan (nimimerkillä syksyn verkkokurssioppilas vuodelta 2017).

Syksyn 2020 aikana on tarkoitus toteuttaa myös Caps Look -konsulttikoulutus, joka harmittavasti peruuntui keväältä koronan takia. Caps Colors -konsulttikoulutuksia olemme suunnitelleet ensi vuodelle.

Jos et ole lukenut esittelyjämme kapselipukeutujien facebook-yhteisössä, niin alta voit lukea ne. Meistä on hurjan hienoa päästä tutustumaan teihin kapselipukeutujiin, sekä auttamaan yhä useampaa suomalaista ratkaisemaan vaatekriisit ja löytämään iloa ja selkeyttä elämään!

Anna-Leena ja Maarit 💙 💙

 

Minkäslaisia naisia täällä sitten on?

Maarit: "Vaatteista innostuin jo pikkutyttönä, kun ompelin ensimmäiset vaatteet barbilleni. Väreistä, tyyleistä ja pukeutumisesta kiinnostuin värianalyysien kulta-aikaan 20v sitten, tehden silloin itsekin värianalyyseja. Olen järjestelmällinen ja tykkään ratkoa kaikenlaisia säilytysongelmia. Kollegani ovat kuvailleet minua aurinkoiseksi ja energiseksi innostajaksi."

Anna-Leena: "Myös minulla rakkaus vaatteisiin sekä väreihin syttyi jo pikkutyttönä. Luovuuttani toteutan parhaiten maalaamalla ja kirjoittamalla, sekä työssäni myynti- ja markkinointitehtävissä. Vaatekriisien kanssa painivia naisia olen auttanut jo työskennellessäni aikoinaan opiskelujen ohessa vaateputiikin myyjättärenä. Minua kuvaillaan usein iloiseksi ja sinnikkääksi tehopakkaukseksi."

P.s. Kiitos vielä Iina, kun uskoit Caps Lookin meidän käsiimme 💙

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.