Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Brändivalmennus Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

5 vinkkiä kesätyyliin

Miten kesäpukeutumisesta saisi vaivatonta, hauskaa ja omannäköistä? Nappaa tästä vinkit ihanaan kesätyyliin!

1. Helmat hulmuamaan, vai ei todellakaan?

Vaikka naistenlehdet ja some olisivat täynnä juttuja värikkäistä kukkamekoista, ei se tarkoita, että ne sopisivat kaikille. Tai että ne tuntuisivat omalta tyyliltä. 

Viihdytkö enemmän hameessa tai mekossa, vai housuissa ja shortseissa? Panosta muutamaan monikäyttöiseen ja laadukkaaseen alaosaan, johon on helppo yhdistää erilaisia yläosia, sillä lämpimillä ilmoilla hikoillessa yläosia tulee vaihdettua useammin kuin talvella. 

2. Kulmakivet kuntoon

Löytyykö sinulta vaatekaapistasi luottovaate, jonka valitset aina kun mahdollista? Nosta viime kesän lempparivaatteesi esille ja mieti hetki, mihin kaikkeen sitä yhdistitkään viime kesänä.

Suositeltavaa on, että jokaiseen alaosaan löytyy vähintään kolme helposti yhdisteltävää yläosaa ja yläosiin vähintään kaksi alaosaa. Muista miettiä myös, miten muunnat asuja viileämpään ja helteisempään säähän.

3. Vaihtelua asusteilla

Erilaiset korut, vyöt, huivit, kengät, hatut ja aurinkolasit kohottavat samankin asun juhlavaksi, tai vaihtoehtoisesti rennon arkiseksi. Lisää vaihtelua saat erilaisilla hiustyyleillä. Maksimekosta tulee aivan eri vaikutelma, kun asusteena on vain rantasandaalit ja hiukset liehuvat kesätuulessa, verrattuna siihen, että tuunaat sen juhlakelpoiseksi upealla kietaisuvyöllä, näyttävillä korvakoruilla, korkokengillä ja nutturakampauksella, johon olet pujottanut mekon sävyisen kukan. Tai kuinka saat tyllihameesta astetta rokimman yhdistämällä siihen juhlatopin sijaan t-paidan, farkkutakin ja tennarit.

Kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä ja nappaa kuvat suosikeistasi talteen puhelimesi muistiin! Olet lämpimästi tervetullut postaamaan asukuvasi myös Kapselipukeutujien yhteisöön facebookissa

4. Parhaat värisävyt

Moni haluaa vähentää meikkaamista kesäisin, mutta silti näyttää raikkaalta ja hehkeältä. Tiedätkö, sopivatko sinulle parhaiten lämpimät vai kylmät, kirkkaat vai murretut, ja syvät vai vaaleat sävyt?

Kun selvität värivuodenaikasi värianalyysissa, tiedät jatkossa, mitä värisävyjä kasvojen lähelle tuomalla näytät siltä kuin kasvoillesi olisi levitetty puuterikerros. Omat parhaat värisävyt häivyttävät tummia silmänalusia ja juonteita sekä korostavat luonnollista hehkuasi.

5. Olennaiset esille

Tuntuuko sinusta, että vaikka vaatekaappisi on täynnä, on usein hankala löytää sopivaa päällepantavaa? On turha roikottaa vaatekaapissa näkösällä sellaista, joka ei ole ajankohtaista tässä vuodenajassa. Raivaa siis kesäksi pois mm. talviset neuleet, sekä paksummat housut ja sukkahousut. Monella on myös eri vuodenaikoina erilaisia värejä pukeutumisessaan. Useimmilla värit vaalenevat kesäksi ja silloin liian synkältä näyttävät kannattaa siirtää reserviin odottamaan, jolloin ne tuntuvat taas syksyn tullen uusilta itselle.

Vuodenaikaan sopimattomien vaatteiden reserviin siirtäminen helpottaa huomattavasti myös reissuun pakkaamista. Vähemmästä määrästä vaihtoehtoja on nopeampi tehdä valinnat keskenään yhteensopivista asukokonaisuuksista - ja ei muuta kuin menoksi!

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.