Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Brändivalmennus Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Kapselipukeutumisesta apu vaatekaapin haasteisiin

Oletko joskus saanut itsesi kiinni näistä ajatuksista?

 • "Sorrun usein ostamaan vaatteita, jotka eivät olekaan tyyliäni."
 • "Vaatekaapissani on useita vaatteita, joissa en tunne oloani hyväksi."
 • "Minulla on paljon kesävaatteita, mutta käytän aina samaa mekkoa."
 • "Vaatekaappini ei pysy järjestyksessä ja vaatteita lojuu ympäriinsä."

Saattaa olla, että olet ajautunut kierteeseen, jossa vaatekaapin toimimattomuutta yritetään korjata hankkimalla uusia vaatteita. Mutta jos uudet hankinnat eivät aidosti kuvasta tyyliäsi ja sovi yhteen elämäntyylisi sekä jo omistamiesi vaatteiden kanssa, epätoivoinen tilanne vain pahenee. 

Tavoitetilan määrittely

Jos luet yllä olevat lainaukset tarkkaan, huomaat että niissä kuvaillaan ongelmaa, mutta ei niinkään tavoitetta, johon haluttaisi päästä. Kaikessa muutoksessa tavoitetilan määrittely on olennainen asia onnistumisen kannalta. 

Oman vaatekaapin äärellä määritelty tavoite voi olla vaikkapa jotakin tämän suuntaista:

 • "Haluan inspiraatiota ja vaihtelua pukeutumiseen."
 • "Haluan tuntea oloni itsevarmaksi vaatteissani."
 • "Haluan kirkastaa tyylini punaisen langan."
 • "Haluan siistin ja iloa tuottavan vaatekaapin."

Näin määritellyissä tavoitteissa on positiivinen vire sekä toimintaan ohjaava sanamuoto. Jos vertaat näitä aiempiin ongelman esiin nostaviin lauseisiin, tunnelma on todella erilainen. 

Ratkaisu vaatekaapin haasteisiin

Yllä olevat esimerkit vaatekaapin muutoksen tavoitteista ovat itse asiassa tyypillisiä lähtökohtia, joista eri elämäntilanteissa olevat naiset ovat lähteneet mukaan Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi -verkkokurssille.

Aivan uskomattoman ihanat onnistumistarinat osoittavat, että vain viidessä viikossa saadaan aikaan valtavia muutoksia niin ajattelussa kuin omalla vaatekaapilla, pukeutumisessa ja fiiliksessäkin. 

Vai miltä nämä kurssipalautteet kuulostavat?

"Toiveena oli selkiyttää omaa tyyliä ja löytää helpotusta pukeutumistilanteisiin/vaatesäilytykseen. Sain hyvin esiin oman tyylini punaisen langan ja järjestettyä toimivamman kokonaisuuden vaatekaapistani. Reservivaatteiden ja kapseleissa olevien vaatteiden erottaminen parantui, jolloin asukokonaisuuksien löytäminen ja muodostaminen selkeytyi."

"Sai aikaan sysäyksen saada vaatekaappi vihdoin järjestykseen."

"Parasta oli innostus, jonka kurssi herätti. Ja että vihdoinkin sain jotain selkeyttä vaatteisiin. Mähän rakastan kaikkea luettelointia ja järjestämistä, joten ihan kummastuttaa, että en ole aiemmin törmännyt tähän kurssiin."

Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi -verkkokurssi

 • Lähtee liikkeelle oman tyylin ja elämäntyylin kirkastamisesta.
 • Omat vaatteet käydään läpi, karsitaan turhat ja järjestetään vaatekaappi (tai vaatehuone) toimivaksi kokonaisuudeksi.
 • Opit tuntemaan vartalomallisi sekä korostamaan parhaita puoliasi.
 • Saat parhaat vinkit vaatehuoltoon ja harkittuihin hankintoihin.
 • Opit, kuinka ylläpidät järjestystä ja päivität vaatekaappiasi jatkossakin.
 • Saat inspiraatiota ja itsevarmuutta pukeutumiseen.

Verkkokurssi on 5 viikkoa kestävä kokonaisuus, jolla saat selkeät askel askeleelta etenevät ohjeet omalle vaatekaapillesi.

Kunkin viikon asia opetetaan kurssialustalta löytyvällä opetusvideolla ja lisäksi saat kirjalliset ohjeet, joita voit seurata tehdessäsi viikkotehtävää. Kurssilla etenemisen tueksi on myös kurssilaisten oma, suljettu facebook-ryhmä, sekä kyselytunti. Kouluttaja on tukenasi koko viiden viikon ajan, ja tämänkin jälkeen sinulla on pääsy kurssimateriaaleihin.

Tästä pääset tutustumaan lisää kurssiin sekä hyppäämään mukaan

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.