Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Brändivalmennus Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Kapselipukeutujan 5 vinkkiä alennusmyynteihin

Kauppojen alennusmyynnit ovat nyt hyvässä vauhdissa. Juhannuksen jälkeen alennuksessa on kevät- ja kesäsesongin vaatteita. Punaisten lappujen seassa on helppo kadottaa fokus ja päätyä kotiin kolmien ballerinojen ja neljien narubikinien kanssa. Miten kapselipukeutuja saa parhaan hyödyn alennusmyynneistä? Tässä muutama tärppi!

1. Suunnittele

Shoppailukierros alkaa jo kotoa. Kurkista omaan vaatekaappiisi ja kesäkapseliin. Pidä mielessä myös muiden kausien puvustot. Kaipaako tämänhetkinen kesäkapselisi täydennystä tai päivitystä (huonon vaatteen vaihtoa parempaan) nyt tai ensi vuonna? Millaisia ajatuksia sinulla on tulevista kapseleista? Vaativatko ne hankintoja? Millainen on puvustosi värimaailma? Mitkä vaatteet miellyttävät sinua vielä ensi kesänä? Mitkä perusvaatteet toimisivat mahdollisimman monessa kapselissa? Vai kaipaatko sittenkin trendikästä väriläiskää laadukkaita perusvaatteita piristämään?


2. Tee ostoslista

Tee suunnitelman perusteella ostoslista. Lista voi olla pitkäkin siten, että et todennäköisesti löydä kaikkia asioita tällä kierroksella. Pääasia on, että listan ulkopuolelta ei osteta mitään. Olet jo katsonut kaappiisi ja tiedät mitä haluat - tilanne kotona ei muutu sillä hetkellä, kun näet kaupassa jotain "kai-tämä-nyt-jonkin-kanssa-sopii-yhteen-paidan". Kirjaa ostoslistaan kunkin vaatteen/asusteen kohdalle myös mahdolliset värivaihtoehdot sen pohjalta, millaisia kapseleita suunnittelit koostavasi. Esim. suorat farkut - mustat/siniset/harmaat, t-paidat - vihreä/keltainen ja harmaa/sininen.


3. Valmistaudu

Valitse ostosretkelle sovitusta helpottavat vaatteet - helppo riisuttavuus on kaiken a ja o. Ota mukaan kevyt käsilaukku, joka mielellään jättää kädet vapaiksi. Muista mukaan vesipullo ja jotain pientä evästä. Matala verensokeri altistaa huonoille päätöksille!


4. Tunnista riskinottokykysi

Löydät etsimäsi vaatteen oikeassa värissä ja koossa. Se on -30% alennuksessa. Ostatko heti vai otatko riskin ja katsot, jos vaate säilyy seuraavalle kierrokselle ja on myöhemmin -50% tai jopa -70% alennuksessa? Keskikoot 36-40 loppuvat ensimmäisenä.5. Huomioi materiaalit

Kesäalessa etunenässä esillä ovat bikinit ja kesähepenet. Katso näiden ohi ja etsi laatua. Laadukkaat luonnonmateriaalit kuten silkki, villa, pellava ja nahka kestävät käyttöä ja katsetta polyesteriä ja höttöpuuvillaa pidempään. Tarkista aina materiaali pesulapusta.

Extravinkki: Kesäale on erinomainen aika päivittää ja täydentää liikuntapuvustoa hyvällä hinnalla. Kesähelteillä salilla huhkiminen voi tuntua kaukaiselta, mutta syksyllä tilanne voikin olla aivan toinen.


Muista, että halpakin vaate on kallis, jos se jää käyttämättä!
 

Mitä sinä etsit alennusmyynneistä?

 

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.