Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Brändivalmennus Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Mikä avuksi, kun kapseli kyllästyttää?

Kun kapselikaudesta on kulunut 2/3, voi alkaa tuntua, että pyörittelet samoja vaatteita päivästä toiseen. (Noh, tottahan se on!) Ehkä kaipaat vaihtelua kapseliin. Tässä muutama idea siihen, millä piristät puvustoasi.


Huivit käyttöön

Käytätkö huiveja? Jos et, nyt on hyvä aika aloittaa! Erilaisilla huiveilla saat nopeasti, helposti ja edullisesti vaihtelua asuun. Jos käytät ulkona kaulahuivia, voit jemmata ohuen asustehuivin sen alle tai kuljettaa sitä käsilaukussa.

 


Takki vaihtoon

Ilmojen viiletessä voi olla aiheellistakin vaihtaa päällystakki paksumpaan.


Korut kiertoon

Käytätkö päivittäin samoja koruja? Koruja vaihtamalla saat ilmeeseen piristystä ja asun kokonaisilme muuttuu.
 

 

Uusi paita

Jos mikään edellisistä ei auta, vaihda kapselista paita tai pari. Ota resservivaatteista tilalle uudet.

 

Tunnista syyt kyllästymisen takana

Onko kyseessä vanha shoppailuhimo, joka nostaa päätään? Mistä uutuudenhalu kumpuaa? Onko taustalla jokin muu epämukavuutta aiheuttava tekijä elämässäsi, jota yrität peittää ostamisen tuomalla hetkellisellä mielihyvällä? Millä muilla keinoin voisit saada vaihtelua arkeesi?

 

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.