Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Caps Look® -konsultit Caps Colors® -värianalyysi Konsulttikoulutus Kapselikauppa Blogi Ota yhteyttä Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Mitä tehdä, kun helle yllättää vaatekaapin?

Anteeksi, mutta mitä tuolla ulkona taas tapahtuu? Vastahan Pekka Pouta naureskeli kylmille kevätkeleille ja seuraavassa hetkessä kadut ovat täynnä paidattomia pyöräilijöitä. 

Kesävaatteet ovat vielä varastossa ja ensi viikolla todennäköisesti viilenee taas. Et haluaisi käyttää kaunista kesäpäivää penkomalla kesävaatevarastoja ja sovittamalla, mitkä mahtuvat lähes vuoden tauon jälkeen.

Millaisen täsmäiskun kesävaatevarastoon voi tehdä, jottei koko päivä tuhlaannu kesämekkoja läpikäydessä?

Nappaa näistä itsellesi sopivin asu ja kipinkapin ulos nauttimaan lämmöstä! (Emme koskaan tiedä, kauan se kestää ?)

 

Housut ja hameet

"Ainiin, nää sääret on näin valkoiset..." Itseruskettavalle ei ole aikaa, kun helle iski nyt. Lyhyissäkin shortseissa tarkenisi, mutta albiinosääriangsti vaivaa. Ratkaisun tuovat polveen tai pohkeeseen yltävät alaosat. Aurinko lämmittää (ja värittää) sääriä, on mukavan vilpoista, mutta ei ole niin naku olo. Suomalaisilta menee aina hetki tottua helteisiin, ennen kuin uskaltaa oikeasti heittäytyä bikineihin.

  • Culottes eli housuhame
  • Caprit
  • Polvipituinen tai pohkeeseen yltävä hame (jätä sukkikset pois)

 

Paidat

Tämä on helppo! Älä edes ala penkomaan kesätoppeja varastosta. Ota vain kaapistasi joku hihaton tai t-paita. Kukaan muu kuin sinä ei tiedä sinun käyttäneen sitä talven ajan aluspaitana! Toinen pätevä vaihtoehto on ohut, valkoinen, pitkähihainen paita. Valkoinen torjuu kuumaa auringonpaistetta ja pitkähihaisessa et tunne oloasi niin alastomaksi. Töihinkin se on asiallinen vaatekappale.

  • Hihaton toppi
  • T-paita
  • Ohut valkoinen pitkähihainen

 

Mekot

Kesämekko on sellainen poikkeusvaate, jota myös ei-mekkoihmiset käyttävät. Kesämekkokelit ovat Suomessa vähissä, joten ymmärrän, jos haluat ottaa niistä vähistä päivistä kaiken irti ja kaivaa hellemekot kaapista heti kun mahdollista. Kesämekkojen ilmestyminen laajemmalti katukuvaan kestää yleensä lomakauden alkamiseen asti. Tunnistatko fiilisken, että ei ole sopivaa pukeutua hellemekkoon, koska on vasta toukokuu, vaikka mittari hipoisi hellelukemia? (Please, sano etten ole ainoa, joka kokee näin! :D) Tässä vaihtoehdot värikkäille hepenille.

  • Maksimekko
  • Pohjepituinen, lyhythihainen mekko

 

Oliko näistä vinkeistä apua? Vastaavia vinkkejä ja muuta hyödyllistä sisältöä saat joka toinen sunnuntai sähköpostiisi, kun tilaat Kapselikirjeen.

Kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päällepantavaa? Osallistu 3-osaiseen maksuttomaan Vaatekaappi Workshopiin.

Osallistu tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.