Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Brändivalmennus Webinaari Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Elämäntyylin tunteminen on toimivan vaatekaapin perusta

Oletko koskaan ihaillut jonkin julkkiksen tyyliä niin paljon, että hankit vaatteen, joka on kuin hänen vaatekaapistaan? Jos et ole pysähtynyt pohtimaan, miten vaate sopii oman elämäsi aktiviteetteihin, saatat huomata, että vaate ei toimikaan sinun arjessasi. Mikä avuksi?

Tyylin avainsanat haltuun

Sen sijaan että kopioisit tyyli-idolisi pukeutumista, on fiksumpaa pysähtyä pohtimaan, mikä tyylissä iskee. Miten kuvailisit tyyliä? Millä avainsanoilla kertoisit sitä ystävällesi?

Sana "naisellinen" voi ilmetä erilaisissa vaatteissa; liehuvissa helmoissa, kurveja myötäilevissä leikkauksissa, hempeissä väreissä ja kuvioissa. Ja "mukava" puolestaan voi tarkoittaa miellyttäviä luonnonmateriaaleja, rentoutta, helppoa yhdisteltävyyttä ja sitä, että vaate laskeutuu kauniisti eikä sitä tarvitse silittää.

Toimivat kapselit oman elämän aktiviteeteille

Kirjoita ylös elämäsi aktiviteetit tällä hetkellä, sekä miten niihin haluat pukeutua. Mitkä ovat "luottoasusi" töihin, vapaa-aikaan, harrastuksiin ja niin edelleen? Jos tiedät, että aktiivisessa elämäntyylissäsi mekot ja hameet tuntuvat hankalilta eivätkä päädy päälle, kannattaa keskittyä housuihin, joissa voi leikitellä erilaisilla lahkeenpituuksilla ja leikkauksilla. 

Kun hankit uusia vaatteita, pohdi aina, mihin jo vaatekaapistasi löytyvään yhdistäisit uuden hankinnan. Onhan leikkaus sopiva? Entä väri ja kuviot? Materiaali?

Elämän aktiviteettilistaus toimii kapseleiden muodostamisen pohjana. Sen sijaan, että vaatteet sijoiteltaisi vaatesäilytykseen lajeittain (esimerkiksi paidat yhteen pinoon), vaatteet sijoitellaankin kapseleihin; työvaatteet, kotivaatteet, urheiluvaatteet, mökkivaatteet...

Se mikä toimii yhden elämässä, ei välttämättä toimi toisella.
Eläköön omannäköinen arki ja pukeutuminen!

 

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.