Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Brändivalmennus Webinaari Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

8 syytä kapselipukeutumiseen

Jos sinulle on vielä epäselvää, MIKSI kompaktin ja yhteensopivan kausipuvuston rakentaminen olisi sinulle hyvä juttu, jatka lukemista!

Kapselipuvusto voi muuttaa elämäsi
 

1. Kapselipuvusto säästää rahaa

Uusien vaatteiden ostaminen helpottuu. Tiedät tasan tarkkaan mitä tarvitset ja kun löydät sen kapselisi puuttuvan palasen, tiedät, että se tulee käyttöön, eikä jää kaapin perukoille muhimaan.

 
2. Kapselipuvusto laskee stressitasoasi

Ei enää vaatekriisejä ("Mulla ei ole mitään päällepantavaa!") eikä valintaväsymystä! Kun kaapissasi on vain lempivaatteitasi, jotka sopivat sinulle, elämäntyyliisi, toisiinsa ja meneillään olevaan vuodenaikaan, vaatteiden valinta on helppoa ja nopeaa. Kun itse siirryin kapselipukeutumiseen, minun ei ole enää tarvinnut valita vaatteita valmiiksi edellisenä iltana. Senkun nappaan aamulla kaapista jotain ja parhaimmillaan saan kehuja harkitusta tyylistäni!

3.Kapselipuvusto selkiyttää tyyliäsi

Oma tyylisi vahvistuu kapselikokeilun myötä. Kun otat vaatekaapistasi löysät pois, jäljelle jää ydintyylisi - se osa joka on kaikista eniten sinua. Saatat olla kuten minä ennen ja kuvitella, että sinulla ei ole selkeää tyyliä, vaan tyylisi on epäjohdonmukainen tai epäselvä. Mutta kun karsit käyttövaatekaappiasi rankasti, punainen lanka löytyy.

 
4. Kapselipuvusto säästää aikaa

Aikaa säästyy sekä shoppailulta että vaatteiden valitsemiselta. Kuinka usein olet tyhjentänyt puoli kaappia sängylle etsiessäsi täydellistä asua iltamenoihin? Lopulta sinulla on niin kiire lähteä, että vaatteet jäävät kasaksi sängylle. Kun tulet takaisin, olet liian väsynyt laittamaan vaatteet takaisin kaappiin, joten ne päätyvät lattialle, ja sotkuisen vaatekaapin ja koirankarvaisten vaatteiden kierre on valmis... Mihin sinä käyttäisit kaikelta tältä vapautuvan ajan?

 

5. Kapselipuvustolla pukeudut paremmin

Kapselipuvusto takaa sen, että olet aina hyvin puketunut. Voit olla varma, että vaatteesi ovat istuvia, hyväkuntoisia ja löydät aina yhteensopivan asukokonaisuuden. Vaatteiden yhdisteleminen on helpompaa. Monet sanovat käyttävänsä vaatteitaan monipuolisemmin kapselivaatekaapin ansiosta.

 

6. Kapselipuvusto helpottaa pyykkihuoltoasi

Pyykkiä tulee vähemmän, kun vaatteita on vähemmän. Myös siivous helpottuu, kun tekstiilipöyn määrä kotona vähenee.

 

7. Kapselipuvusto lisää itsetuntemustasi

Vaatetuksella viestimme maailmalle keitä olemme ja miten haluamme muiden näkevän meidät. On hieno tunne pukeutua joka päivä vaatteisiin, joiden koet kuvastavan omaa persoonaasi. Kun sinulla on hyvä olo vaatteissasi, tunnet olosi itsevarmaksi ja voit keskittyä täysillä päivän puuhiisi - kiristävät housut tai löysä kaula-aukko eivät vie ajatuksiasi toistuvasti muualle.

 

8. Kapselipuvustolla aamusi alkavat paremmin

Aamut ovat tärkeitä. Se, miten päiväsi alkaa, vaikuttaa koko päivään. Kun avaat aamulla vaatekaappisi oven ja sinua ei ole vastassa syliintyöntyvä vuori ryppyisiä kuteita, vaan harmoninen ja väljä kokoelma lempivaatteitasi, aamusi alkaa ilolla ja selkeällä mielellä. Jokainen vaatteesi puhuu sinulle ja vaikuttaa mieleesi, joko tietoisella tai alitajuisella tasolla. Katso pari havainnollistavaa esimerkkiä täältä.

 
 
Oletko huomannut kapselipukeutumisesta muita hyötyjä?

Kommentoi alle!

 
Nähdään!
-Iina 

 

 

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.