Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Brändivalmennus Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

5 vinkkiä meikkikapselin tekoon

 

Lokakuussa Caps Lookissa meikataan!

Oletko koskaan ajatellut, että myös meikit voi kapseloida?

Meikkikapseli on kompakti kokoelma arkimeikkejä, joissa valinnanvaraa on sopivasti (=niukasti).

Ennen meikkikapselin kokoamista loin silmäyksen vaatekaappiini syyskapseliin ja sen värimaailmaan. Syksyn meikkikapselin olisi noudatettava samaa linjaa. Syyskapseli on väritykseltään ja tyyliltään netraali ja melko tumma. Samalla linjalla mennään siis meikkikapselissa.

Tavallisesti niin hyvässä ja jopa minimalistisessa järjestyksessä oleva kampauspöytä oli lipsunut sekasotkun valtaan. Matkameikkipussin sisältö oli sekoittunut muun kosmetiikan joukkoon. Kunnon raivaus paljasti karun todellisuuden: olen ostanut esimerkiksi kolme ripsiväriä muistamatta, että kotona on jo ripsari! Tätä se runsaudenpula ja epäjärjestys teettää!

Nyt otettiin tilanne haltuun, eikä koko operaatioon lopulta mennyt kuin puolisen tuntia. Videolla projekti on editoitu noin neljään minuuttiin.

 

5 vinkkiä meikkikapselin tekoon

  1. Karsi kapseli rohkeasti kompaktiksi. Reservimeikit voivat jäädä lähistölle säilöön, josta saat ne tarvittaessa nopeasti käyttöön. Mitä kompaktimpi kapseli, sen nopeampia aamutoimet ovat!
  2. Valitse värimaailmaa kapselipuvustoon sopivaksi. Kausikapselien värimaailma voi vaihdella. Ehkä käytät kesällä pastellivärejä ja talvella mustaa? Valitse värimeikit sen mukaan.
  3. Mieti meikkikapselin säilytyspaikka mahdollisimman helpoksi. Voitko säilyttää meikit siellä missä meikkaat?
  4. Kokeile vaakasäilytystä. Pystysäilytys ja pystyynviikkaaminen on huippujuttuja, mutta luomivärien värejä ei näe ja kulmakynää ei eroa rajauskynästä, jos ne ovat pystyssä.
  5. Kokoa matkameikkipussi erikseen. Jos matkustat usein, osta lempimeikkisi tuplana tai osta niistä pienempi ja isompi pakkaus ja laita pienempi pakkaus sille varattuun matkameikkipussiin. Et enää koskaan unohda ripsaria kotiin!


Oliko tästä iloa? Jätä kommentti :)

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.