Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Caps Look® -konsultit Caps Colors® -värianalyysi Konsulttikoulutus Kapselikauppa Blogi Ota yhteyttä Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

30 päivän pukeutumishaaste #shopyourclosetchallenge

Kapselipukeutuminen tuo vaatekaappisi koko potentiaalin käyttöön helpottamalla arkisia valintatilanteita vaatekaapilla. Joskus on hyvä haastaa itseään tietoisesti pohtimaan, mitä kaikkea sieltä omalta vaatekaapilta löytyy sekä miten asuja voisi yhdistellä uudella, mielenkiintoisella tavalla.

Instagramissa on pyörinyt 30 päivän pukeutumishaaste #shopyourcloset, joka on kuin kapselipukeutujia varten luotu. Haasteen ideana on "shoppailla" ja löytää omasta vaatekaapista uusia asuyhdistelmiä ja -kokonaisuuksia joka päivä uuden pukeutumistehtävän mukaisesti. Haasteen alkuperään voi tutustua kirjailija ja entinen shoppailuholisti Eden Ashleyn @mintnotion ja haasteen suomentaneen @sugarhelsinki instatileillä.

Caps Look -kapselipukeutujien yhteisön facebook-tilillä julkaistaan lokakuun ajan joka aamu uusi tehtävä, mutta haasteeseen voi ottaa osaa myös muissa somekanavissa. Kun julkaiset kuvia, käytäthän julkaisuissa hastageja:

#shopyourclosetchallenge #30päivänpukeutumishaaste #capslook #iloajaselkeyttä

Ihanaa alkanutta syksyä!

 

Kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päällepantavaa? Osallistu 3-osaiseen maksuttomaan Vaatekaappi Workshopiin.

Osallistu tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.