Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Brändivalmennus Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

3 helppoa ja edullista vinkkiä vaatesäilytykseen

Hyvien vaatesäilytysratkaisuiden ei tarvitse olla kalliita. Kävin tänään Lidlissä ja huomasin ilokseni, että sinne oli tullut myyntiin liikuteltava vaaterekki, jossa on kaksi tankoa, joiden korkeutta voi vieläpä säätää. Lisäksi hintakaan ei huimannut päätä! Päätin jakaa tämän sekä muutaman muun todella edullisen vinkin, joista on hyötyä erityisesti kapselipukeutujille.

1. Vaaterekki, Lidl (19,99 €)

Mikä tahansa vaaterekki helpottaa kapselipuvuston kokoamista, sekä päivitystä, joka tehdään 4 kertaa vuodessa. Jos haluat, voit toki pitää kapselin myös koko ajan esillä rekillä ja käyttää vaatekaappia, vaatehuonetta tai vaikkapa lipastoa reservivaatteiden säilytykseen. 

Kun valitset vaaterekkiä, varmista, että se on tukeva. Huteralla ja heiluvalla rekillä ei tee mitään. Tämä Lidlin rekki tulee kätevässä kantokahvallisessa pahvilaatikossa, jonka voi säilyttää, jos tarvitsee myöhemmin kuljettaa rekkiä (hyvä vinkki esim. Caps Look -konsulteille, tai jos käy kirppistapahtumissa myymässä). Kun rekissä on alla pyörät, sitä on helppo liikutella tarpeen mukaan. Molempien tankojen korkeutta voi säätää ja tankojen päissä on vielä kätevät lisäosat esim. laukkujen, vöiden tai huivien säilytystä varten.

2. Ovinaulakko, IKEA Enudden (3,99 €)

Monen kapselipukeutujan haasteena on puolipitoisten vaatteiden säilytys. Puolipitoisilla tarkoitetaan siis esimerkiksi niitä neuletakkeja, jotka ovat jo olleet päällä, mutta eivät ole likaantuneet, joten niitä voi käyttää uudestaankin ennen pesuun laittamista. Jos puolipitoiset vaatteet kerääntyvät helposti tuolille, saatat haluta nostaa ne paremmin näkyville, jotta ne tulisi todella puettua päälle.

Tähän tarkoitukseen oiva ratkaisu on IKEA-tavarataloista ja -nettikaupasta löytyvä Enudden-ovinaulakko, joka ripustetaan oven ylälaitaan koukuilla (ei siis tee mitään jälkiä oviin).

3. Kenkälaatikko ja pystyynviikkaus (ilmainen)

Kolmas vinkki on täysin ilmainen. Jokaisessa kodissa on varmaankin erilaisia laatikoita, joita voi käyttää jakamaan vaatekaapin hyllyjä pienempiin osioihin. Erityisen hyviä ovat kenkälaatikot, sillä ne eivät ole liian isoja tai pieniä ja niiden korkeus on optimaalinen esimerkiksi aluspaitojen pystyynviikkaukseen.

Jos et vielä ole tutustunut pystyynviikkaukseen, siihen löytyy paljon vinkkejä ja videoita googlaamalla tai esimerkiksi täältä

Iloa ja selkeyttä elämääsi!

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.