Intohimona vaatekaappien järjestäminen?

Haluatko syventää järjestämisosaamistasi ja lisätä yhden toimivan työkalun pakkiisi? Haluatko lisätuloja mukavan työn parissa, jossa pääset helpottamaan naisten arkea? Tule mukaan missiooni ratkaista suomalaisnaisten vaatekriisit!

 

Ilmoittaudu syksyn 2020 koulutukseen tästä

Tämä on ainoa mahdollisuus osallistua tähän koulutukseen 2020.

Seuraava koulutus alkaa Helsingissä syksyllä 2020 (päivämäärät ilm. myöhemmin). Kevään 2020 koulutus on siirretty syksyyn.

Paikka: Vanha Talvitie 11

Opiskele Caps Look® -konsultiksi

Yhden koulutuspäivän kesto on n. 9-17. Saat tarkemman aikataulun sähköpostiisi lähempänä ajankohtaa.

Peruskurssi

Ensimmäisenä viikonloppuna opit Caps Look® -metodin perinpohjaisesti. Teorian ja käytännön harjoitusten avulla opit soveltamaan kapselipukeutumisen metodia erilaisten asiakkaiden vaatekaapeissa.

Opit vaatekaapin järjestämisen periaatteet ja osaat soveltaa niitä erilaisissa vaatesäilytystiloissa.

Voit ilmoittautua vain yhteen viikonloppuun, jos haluat oppia metodin itseäsi varten, mutta et ole tällä hetkellä kiinnostunut konsultin työstä.

 

Jatkokurssi

Toinen viikonloppu on tarkoitettu tuleville konsulteille. Käymme läpi tulevaa työtäsi Caps Look® -konsulttina ja lisenssiohjelman sisältöä. Opit markkinoimaan palveluitasi selkeästi ja kiinnostavalla tavalla.

Kahteen viikonloppuun osallistuneet lunastavat valitsemansa vuosilisenssin, joiden sisällössä on useampia vaihtoehtoja sen mukaan, kuinka paljon tukea haluat markkinointiin. Lisenssillä saat luvan käyttää Caps Look® -nimeä, saat markkinointimateriaaleja ja tukea markkinointiin, sinulle ohjataan potentiaalisia asiakkaita paikallisesti ja saat mahdollisuuden ansaita lisätuloja myymällä Caps Lookin omia verkkotuotteita.

Caps Look® -konsulttina

  • toimit itsenäisenä yrittäjänä
  • järjestät asiakkaidesi vaatekaappeja Caps Look® -kapselipukeutumisen metodin mukaan
  • pidät kotikutsuja asiakkaille kapselipukeutumisesta
  • voit markkinoida Caps Lookin verkkotuotteita (verkkokurssi, kapselioppaat, tulevat tuotteet) ja saat niistä komissiota
  • saat nimesi ja yhteystietosi Caps Lookin sivuille, josta kiinostuneet asiakkaat löytävät sinut

Caps Look -konsultti ei voi

  • järjestää omaa verkkokurssia kapselipukeutumisesta (mutta voi myydä toimivaa, valmista kurssia ja saada siitä myyntikomissiota)
  • pitää webinaareja kapselipukeutumisesta (mutta voi ohjata asiakkaitaan Caps Lookin webinaareihin ja saada sitä kautta myyntikomissiota)
  • tarkemmat ehdot käydään läpi lisenssisopimuksessa

Kenelle koulutus sopii

ammattijärjestäjille ja sellaiseksi aikoville

stylisteille

pukeutumisneuvojille

säilytystilojen suunnittelijoille

kapselipukeutumisesta innostuneille

"Kävin Caps Look®-konsulttikoultuksen viime vuonna. Koulutus oli kattava ja sain tarvittavat edellytykset vaatekaapin järjestämiseen ja ammatilliseen osaamiseen. Oman ja muiden harjoitustöiden ansiosta opin erilaisista asiakastilanteista, joista sain hyvän pohjan työn aloittamiseen." Elina Caps Look® -konsultti

Koulutuksen hinta

Voit käydä pelkän peruskurssin omaksi iloksesi, tai pätevöityä konsultiksi käymällä sekä peruskurssin että jatkokurssin.

PERUSKURSSI

397€ + alv 24%

tai 3 x 132,45€ + alv

Peruskurssi

Kurssimateriaali

Pääsy Caps Look® -verkkokurssille

Syksyllä 2020

HAE KOULUTUKSEEN

PERUSKURSSI + JATKOKURSSI

597€ + alv 24%

tai 3 x 199€ + alv. Haluatko maksaa 6 erässä 99,46€+alv? Laita viestiä hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Peruskurssi

Jatkokurssi

Harjoitustehtävät koulutusten välissä

Kurssimateriaali

Pääsy Caps Look® -verkkokurssille

Caps Look® -konsultin pätevyys*

Syksyllä 2020

HAE KOULUTUKSEEN

Jos olet käynyt Caps Look® -verkkokurssin, saat koulutuksen hinnasta maksamasi kurssimaksun verran alennusta.

*Konsulttina toimiminen vaatii peruskurssin ja jatkokurssin käymisen lisäksi harjoitustöiden suorittamista hyväksytysti koulutusten välillä sekä voimassaolevaa lisenssiä. Vuosilisenssin laajuuden voi valita itse ja sen hinnat ovat 89€/vuosi ylöspäin. Lisenssien sisältöjä käydään tarkemmin läpi jatkokurssilla. Lisenssi on voimassa aina 12kk kerrallaan ja sen aloitusajankohdat voit päättää itsellesi sopivaksi.

Seuraava koulutus alkaa Helsingissä syksyllä 2020 (päivämäärät ilm. myöhemmin). Kevään 2020 koulutus on siirretty syksyyn.

Paikka: Vanha Talvitie 11

"Olin käynyt Caps Look® -verkkokurssin ja toteuttanut kapselipukeutumista omassa arjessani jo pidemmän aikaa, kun osallistuin konsulttikurssille. Kurssilla oli paljon asiaa, käytännönläheisiä harjoituksia erityisesti asiakaskäyntejä ajatellen, sekä mahtava porukka! Välitehtävänä jokainen kävi tekemässä oikeita asiakaskäyntejä ystävien luona ja toinen tapaaminen keskittyi niiden purkuun, oman liiketoimintaidean kirkastamiseen sekä yrittäjyyteen. Kurssi eteni sopivalla tahdilla ja tarjosi hyvät eväät Caps Look® -konsulttina toimimiseen." Anna-Leena, Caps Look® -konsultti

Usein kysytyt kysymykset

Jos tykkäät tehdä töitä ihmisten kanssa, olet luontevasti toisen ihmisen kotona, haluat kannustaa ennemmin kuin arvostella ja olet innokas kertomaan palveluistasi ja hankkimaan asiakkaita, sinusta tulee loistava Caps Look® -konsultti!

Sinulla ei tarvitse olla ennakkotietoa kapselipukeutumisesta, Caps Look® -metodista tai vaatekaappien järjestämisestä. Saat kaiken tarvitsemasi tiedon koulutuksessa ja sen jälkeen. Tärkeämpää on, että sinulla on aito halu auttaa muita ihmisiä tekemällä heidän arjestaan helpompaa järkeistetyn vaatekaapin avulla.

Kyllä. Kun olet ilmoittautunut, lähetän sinulle ensimmäisen laskun ja oletan, että olet osallistumassa koulutukseen. Jos kohtaat odottamattoman ja ylitsepääsemättömän esteen, voidaan osallistumisesi siirtää seuraavaan koulutukseen. Koulutuksia järjestetään vain 1-2 kertaa vuodessa, jos suosittelen tulemaan heti ensimmäiseen mahdolliseen, jotta pääset hommassa alkuun mahdollisimman pian.

Ammattimainen järjestäminen ja varsinkin vaatekaappien järjestäminen on todella uusi ala Suomessa. Caps Lookiin tulee säännöllisesti kyselyjä henkilökohtaisista järjestämispalveluista ja luennoista. Iina ei enää tee järjestämiskäyntejä ja luentojakin hyvin valikoiden, ja kaikki keikat ohjataan konsulteille.

Uuden yrityksen perustaminen ja asiakkaiden löytäminen vie aina alussa aikaa, yrityksestä riippumatta.

Caps Look® -konsulttikoulutuksessa opit myös markkinoinnista, mistä on hyötyä kaikessa yritystoiminnassa. Järjestämis- ja luentokeikkojen lisäksi sinulla on mahdollisuus ansaita markkinoimalla Caps Lookin verkkotuotteita. Saat jokaisesta myymästäsi Caps Look® -verkkokurssista 50% komission. Iina markkinoi konsulttien palveluita kapseliyhteisölle somessa ja sähköpostilla.

Kuten kaikessa yrittäjyydessä, kaikki on loppupeleissä itsestä kiinni - omasta markkinoinnista ja pitkäjänteisyydestä, joten mitään lupauksia tietystä asiakasmäärästä ei tietenkään voi antaa.

Ei. Voit tulla koulutukseen, vaikka sinulla ei vielä olisi yritystä. Jatkokurssilla käymme läpi erilaisia tapoja laskuttaa omasta työstä ja perustaa yritys. Jotta voit tehdä järjestämiskäyntejä asiakkaiden kotona, tarvitset jonkinlaisen tavan laskuttaa asiakkaita, joko nk. kevytyrittäjänä tai yrittäjänä.

Laita viestiä [email protected]. Jos haluat, että soitan sinulle niin laita mukaan puhelinnumerosi ja kerro mihin aikaan päivästä olet yleensä tavoitettavissa.

"Olin aloittanut kapselipukeutumisen Caps Look® -verkkokurssilla itsenäisesti opiskellen ja rakentanut ensimmäisen kapselini, kun osallistuin konsulttikoulutukseen. Ensimmäinen koulutusviikonloppu syvensi osaamistani ja palaset tuntuivat loksahtavan paikoilleen. Viikonloput olivat aika intensiivisiä ja toisella kerralla oli mukava palata jo tutuksi tulleeseen ryhmään. Koulutusviikonloppujen välillä sain lisäkokemusta harjoittelemalla kapselointia myös ystävieni vaatekaapeilla. Sain koulutuksesta paljon uutta tietoa sekä hyvät valmiudet toimia ammattimaisesti itsenäisenä Caps Look® -konsulttina ja yrittäjänä." Vuokko, Caps Look® -konsultti

Koulutus on Helsingissä, lähellä Sörnäisten ja Kalasataman metroasemia.

Lisätietoja koulutuksesta: [email protected]. Jos haluat, että soitan sinulle, laita viestiin puhelinnumerosi ja tieto, milloin sinut tavoittaa parhaiten.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.