Intohimona vaatekaappien järjestäminen?

Haluatko syventää järjestämisosaamistasi ja lisätä yhden toimivan työkalun pakkiisi? Haluatko lisätuloja mukavan työn parissa, jossa pääset helpottamaan naisten arkea?

Opiskele Caps Look® -konsultiksi

Yhden koulutuspäivän kesto on n. 9-17. Saat tarkemman aikataulun sähköpostiisi lähempänä ajankohtaa.

Peruskurssi

Ensimmäisenä viikonloppuna opit Caps Look® -metodin perinpohjaisesti. Teorian ja käytännön harjoitusten avulla opit soveltamaan kapselipukeutumisen metodia erilaisten asiakkaiden vaatekaapeissa.

Opit vaatekaapin järjestämisen periaatteet ja osaat soveltaa niitä erilaisissa vaatesäilytystiloissa.

Voit ilmoittautua vain yhteen viikonloppuun, jos haluat oppia metodin itseäsi varten, mutta et ole tällä hetkellä kiinnostunut konsultin työstä.

 

Jatkokurssi

Toinen viikonloppu on tarkoitettu tuleville konsulteille. Käymme läpi tulevaa työtäsi Caps Look® -konsulttina ja lisenssiohjelman sisältöä. Opit markkinoimaan palveluitasi selkeästi ja kiinnostavalla tavalla.

Kahteen viikonloppuun osallistuneet lunastavat valitsemansa vuosilisenssin, joiden sisällössä on useampia vaihtoehtoja sen mukaan, kuinka paljon tukea haluat markkinointiin. Lisenssillä saat luvan käyttää Caps Look® -nimeä, saat markkinointimateriaaleja ja tukea markkinointiin, sinulle ohjataan potentiaalisia asiakkaita paikallisesti ja saat mahdollisuuden ansaita lisätuloja myymällä Caps Lookin omia verkkotuotteita.

Caps Look® -konsulttina

  • toimit itsenäisenä yrittäjänä
  • järjestät asiakkaidesi vaatekaappeja Caps Look® -kapselipukeutumisen metodin mukaan
  • pidät kotikutsuja asiakkaille kapselipukeutumisesta
  • voit markkinoida Caps Lookin verkkotuotteita (verkkokurssi, kapselioppaat, tulevat tuotteet) ja saat niistä komissiota
  • saat nimesi ja yhteystietosi Caps Lookin sivuille, josta kiinostuneet asiakkaat löytävät sinut

Caps Look -konsultti ei voi

  • järjestää omaa verkkokurssia kapselipukeutumisesta (mutta voi myydä toimivaa, valmista kurssia ja saada siitä myyntikomissiota)
  • pitää webinaareja kapselipukeutumisesta (mutta voi ohjata asiakkaitaan Caps Lookin webinaareihin ja saada sitä kautta myyntikomissiota)
  • tarkemmat ehdot käydään läpi lisenssisopimuksessa

Kenelle koulutus sopii

ammattijärjestäjille ja sellaiseksi aikoville

stylisteille

pukeutumisneuvojille

säilytystilojen suunnittelijoille

kapselipukeutumisesta innostuneille

Oletko kiinnostunut koulutuksesta?

Jätä osoitteesi, niin olen yhteydessä heti, kun seuraavan koulutuksen ajankohta on tiedossa! Yhteystietojen jättäminen ei velvoita mihinkään.

Koulutuksen hinta

Voit käydä pelkän peruskurssin omaksi iloksesi, tai pätevöityä konsultiksi käymällä sekä peruskurssin että jatkokurssin.

PERUSKURSSI

397€ + alv

tai 3 x 132,45€ + alv

Peruskurssi

Kurssimateriaali

PERUSKURSSI + JATKOKURSSI

597€ + alv

tai 3 x 199€ + alv

Peruskurssi

Jatkokurssi

Harjoitustehtävät koulutusten välissä

Kurssimateriaali

Pääsy Caps Look® -verkkokurssille

Caps Look® -konsultin pätevyys*

Jos olet käynyt Caps Look® -verkkokurssin, saat koulutuksen hinnasta maksamasi kurssimaksun verran alennusta.

*Konsulttina toimiminen vaatii peruskurssin ja jatkokurssin käymisen lisäksi harjoitustöiden suorittamista hyväksytysti koulutusten välillä sekä voimassaolevaa lisenssiä. Vuosilisenssin laajuuden voi valita itse ja sen hinnat ovat 89€/vuosi ylöspäin. Lisenssien sisältöjä käydään tarkemmin läpi jatkokurssilla. Lisenssi on voimassa aina 12kk kerrallaan ja sen aloitusajankohdat voit päättää itsellesi sopivaksi.

Lisätietoja koulutuksesta: [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.