Intohimona vaatekaappien järjestäminen?

Haluatko syventää järjestämisosaamistasi ja lisätä yhden toimivan työkalun pakkiisi? Haluatko lisätuloja mukavan työn parissa, jossa pääset helpottamaan naisten arkea? Tule mukaan ratkaisemaan suomalaisnaisten vaatekriisit!

Ilmoittaudu kevään 2021 koulutukseen, joka järjestetään Helsingissä 20.-21.3. ja 22.-23.5.2021

Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin varmistat paikkasi koulutuksessa! Koulutukseen mahtuu max. 10 henkeä

Lisäetu vain kevään 2021 osallistujille

Caps Colors® -värianalyysi veloituksetta harjoitustyönä *

Opiskele Caps Look® -konsultiksi

Yhden koulutuspäivän kesto on n. 9-17. Saat tarkempia tietoja sekä koulutuksen aikataulun sähköpostiisi. Huomioithan, että Caps Look®- konsultiksi valmistuminen edellyttää osallistumista molempiin viikonloppuihin ja sinulla tulee olla Caps Look®- verkkokurssi suoritettuna.

Ensimmäinen osa

Koulutuksen ensimmäinen osa pitää sisällään kattavan tietopaketin Caps Look® -metodista ja erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta. Käymme pari- ja ryhmätyöskentelynä läpi erilaisia vaatesäilytysjärjestelmiä ja harjoittelemme asiakastilanteita käytännössä.

Toinen osa

Toisessa osassa opistelemme markkinointia ja käymme läpi erilaisia laskutusvaihtoehtoja sekä yrityksen perustamiseen ja konsulttina toimimiseen liittyviä käytännön asioita.

Koulutusosien välissä tehdyt harjoitustyöt analysoimme yhdessä toisiltamme oppien.

 

Caps Look® -konsulttina

  • toimit itsenäisenä yrittäjänä
  • järjestät asiakkaidesi vaatekaappeja Caps Look® -kapselipukeutumisen metodin mukaan
  • pidät kotikutsuja asiakkaille kapselipukeutumisesta
  • voit markkinoida Caps Lookin verkkotuotteita (verkkokurssi, kapselioppaat, tulevat tuotteet) ja saat niistä komissiota
  • saat nimesi ja yhteystietosi Caps Lookin sivuille, josta kiinostuneet asiakkaat löytävät sinut

Caps Look -konsultti ei voi

  • järjestää omaa verkkokurssia kapselipukeutumisesta (mutta voi myydä toimivaa, valmista kurssia ja saada siitä myyntikomissiota)
  • pitää webinaareja kapselipukeutumisesta (mutta voi ohjata asiakkaitaan Caps Lookin webinaareihin ja saada sitä kautta myyntikomissiota)
  • tarkemmat ehdot käydään läpi lisenssisopimuksessa

Kenelle koulutus sopii

ammattijärjestäjille ja sellaiseksi aikoville

stylisteille

pukeutumisneuvojille

säilytystilojen suunnittelijoille

kapselipukeutumisesta innostuneille

"Kävin Caps Look®-konsulttikoultuksen viime vuonna. Koulutus oli kattava ja sain tarvittavat edellytykset vaatekaapin järjestämiseen ja ammatilliseen osaamiseen. Oman ja muiden harjoitustöiden ansiosta opin erilaisista asiakastilanteista, joista sain hyvän pohjan työn aloittamiseen."
Elina Caps Look® -konsultti

Koulutuksen hinta

KONSULTTIKOULUTUS

697€ + alv 24% (864,28€)

tai 2 x 348,50€ + alv

Kertamaksun ja osamaksun ensimmäisen erän eräpäivä on 2 viikkoa ilmoittautumisen jälkeen. Maksu suoritettava kuitenkin ennen koulutuksen alkamista. Osamaksun toinen erä erääntyy 2 viikkoa ennen toisen koulutusviikonlopun alkamista.

TÄYTÄ LOMAKE

HINTA SISÄLTÄÄ

Kurssimateriaali

Harjoitustehtävät koulutusten välissä

Suljettu konsulttien facebook-ryhmä

Caps Look® -konsultin pätevyys**

Puolen vuoden konsulttilisenssi (125€)

Lisäetuna Caps Colors® -värianalyysi harjoitustyönä (arvo 187€) *

Huom! Jos et ole suorittanut verkkokurssia, ilmoittaudu tästä

KONSULTTIKOULUTUKSEEN

* Etu vain kevään 2021 osallistujille: Caps Colors® -värianalyysi veloituksetta harjoitustyönä (ammattilaisen tekemä värianalyysi 187 €). Värianalyysin avulla opit tuntemaan juuri sinulle parhaat värisävyt, joilla korostat parhaita puoliasi, saat silmäsi säihkymään ja ihosi hehkumaan.

** Konsulttina toimiminen vaatii molempiin viikonloppuihin osallistumisen lisäksi harjoitustöiden suorittamista hyväksytysti koulutusten välillä sekä voimassaolevaa lisenssiä. Lisenssin hinta 250€/vuosi. Lisenssin sisältö käydään tarkemmin läpi koulutuksen toisessa osassa. Lisenssi on voimassa aina 12kk kerrallaan.

Seuraava koulutus alkaa Helsingissä 20.3.2021

Paikka: Studio Onni, Vanha Talvitie 11

"Olin käynyt Caps Look® -verkkokurssin ja toteuttanut kapselipukeutumista omassa arjessani jo pidemmän aikaa, kun osallistuin konsulttikurssille. Kurssilla oli paljon asiaa, käytännönläheisiä harjoituksia erityisesti asiakaskäyntejä ajatellen, sekä mahtava porukka! Välitehtävänä jokainen kävi tekemässä oikeita asiakaskäyntejä ystävien luona ja toinen tapaaminen keskittyi niiden purkuun, oman liiketoimintaidean kirkastamiseen sekä yrittäjyyteen. Kurssi eteni sopivalla tahdilla ja tarjosi hyvät eväät Caps Look® -konsulttina toimimiseen."
Anna-Leena, Caps Look® -konsultti

Usein kysytyt kysymykset

Jos tykkäät tehdä töitä ihmisten kanssa, olet luontevasti toisen ihmisen kotona, haluat kannustaa ennemmin kuin arvostella ja olet innokas kertomaan palveluistasi ja hankkimaan asiakkaita, sinusta tulee loistava Caps Look® -konsultti!

Sinulla tulee olla verkkokurssi käytynä, mutta kaiken muun tiedon metodista ja vaatekaappien järjestämisestä saat koulutuksessa. Tärkeintä on, että sinulla on aito halu auttaa muita ihmisiä tekemällä heidän arjestaan helpompaa järkeistetyn vaatekaapin avulla.

Kyllä. Kun olet ilmoittautunut, lähetämme sinulle ensimmäisen laskun ja oletamme, että olet osallistumassa koulutukseen. Jos kohtaat odottamattoman ja ylitsepääsemättömän esteen, voidaan osallistumisesi siirtää seuraavaan koulutukseen. Koulutuksia järjestetään vain 1-2 kertaa vuodessa, joten suosittelemme tulemaan heti ensimmäiseen mahdolliseen, jotta pääset hommassa alkuun mahdollisimman pian.

Ammattimainen järjestäminen ja varsinkin vaatekaappien järjestäminen on todella uusi ala Suomessa. Caps Lookiin tulee säännöllisesti kyselyjä henkilökohtaisista järjestämispalveluista ja luennoista. 

Uuden yrityksen perustaminen ja asiakkaiden löytäminen vie aina alussa aikaa, yrityksestä riippumatta.

Caps Look® -konsulttikoulutuksessa opit myös markkinoinnista, mistä on hyötyä kaikessa yritystoiminnassa. Järjestämis- ja luentokeikkojen lisäksi sinulla on mahdollisuus ansaita markkinoimalla Caps Lookin verkkotuotteita. Saat jokaisesta myymästäsi Caps Look® -verkkokurssista 50% komission. Caps Look Oy markkinoi konsulttien palveluita kapseliyhteisölle somessa ja sähköpostilla.

Kuten kaikessa yrittäjyydessä, kaikki on loppupeleissä itsestä kiinni - omasta markkinoinnista ja pitkäjänteisyydestä, joten mitään lupauksia tietystä asiakasmäärästä ei tietenkään voi antaa.

Ei. Voit tulla koulutukseen, vaikka sinulla ei vielä olisi yritystä. Koulutuksen toisessa osassa käymme läpi erilaisia tapoja laskuttaa omasta työstä ja perustaa yritys. Jotta voit tehdä järjestämiskäyntejä asiakkaiden kotona, tarvitset jonkinlaisen tavan laskuttaa asiakkaita, joko nk. kevytyrittäjänä tai yrittäjänä.

Laita viestiä [email protected]. Jos haluat, että soitamme sinulle niin laita mukaan puhelinnumerosi ja kerro mihin aikaan päivästä olet yleensä tavoitettavissa.

"Olin aloittanut kapselipukeutumisen Caps Look® -verkkokurssilla itsenäisesti opiskellen ja rakentanut ensimmäisen kapselini, kun osallistuin konsulttikoulutukseen. Ensimmäinen koulutusviikonloppu syvensi osaamistani ja palaset tuntuivat loksahtavan paikoilleen. Viikonloput olivat aika intensiivisiä ja toisella kerralla oli mukava palata jo tutuksi tulleeseen ryhmään. Koulutusviikonloppujen välillä sain lisäkokemusta harjoittelemalla kapselointia myös ystävieni vaatekaapeilla. Sain koulutuksesta paljon uutta tietoa sekä hyvät valmiudet toimia ammattimaisesti itsenäisenä Caps Look® -konsulttina ja yrittäjänä."
Vuokko, Caps Look® -konsultti

Koulutus on Helsingissä, lähellä Sörnäisten ja Kalasataman metroasemia.

Lisätietoja koulutuksesta: [email protected]. Jos haluat, että soitamme sinulle, laita viestiin puhelinnumerosi ja tieto, milloin sinut tavoittaa parhaiten.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.