Oletko valmis täydelliseen vaatekaappiin?

VAATEKRIISIEN JA VIRHEOSTOSTEN SIJASTA VAATEKAAPIN KOKO POTENTIAALI KÄYTTÖÖN

Kuvittele tämä tilanne: Kävelet aamuhämärässä vaatekaapillesi. Avaat oven ja vastassasi on siisti ja hyvässä järjestyksessä oleva vaatevalikoima. Väljästi ripustetut ja siististi viikatut vaatteet ovat kaikki näkyvillä. Nappaat kaapista sen kummempia miettimättä lempivaatteesi – tänäänkin täydellisesti istuva ja oman tyylinen asukokonaisuus.

Astut ovesta ulos itsevarmana ja asuusi tyytyväisenä, valmiina kohtaamaan päivän tapahtumat. Päivän aikana et edes mieti vaatteitasi. Ainoastaan silloin, kun joku pysähtyy kehumaan tyyliäsi, muistat, että vaivaton ja omannäköinen pukeutuminen ei ole aina ollut sinulle näin helppoa. Muistat, miten vielä puoli vuotta sitten tuskailit vaatevalintojen kanssa. Aamut olivat kaoottisia, kun pengoit täpötäyttä vaatekaappia etsien sopivaa asua. Ostit lisää vaatteita toivoen, että se toisi ratkaisun ainaisiin vaatekriiseihin. Silloin vaatemäärä ei ollut hallinnassa ja tyylisi oli vähintäänkin hukassa.

ONKO SINULLA KAAPPI TÄYNNÄ VAATTEITA, MUTTA KÄYTÄT NIISTÄ VAIN MURTO-OSAA?
OVATKO LÄHDÖT STRESSAAVIA, KOSKA ET MEINAA LÖYTÄÄ SOPIVAA PÄÄLLEPANTAVAA?
TUNTUUKO VAATTEIDEN OSTAMINEN HANKALALTA JA PÄÄDYT TEKEMÄÄN VIRHEOSTOKSIA?

 

Jatka lukemista, jos...

 • Sinusta tuntuu, että vaatekaapistasi puuttuu punainen lanka
 • Ostat uusia vaatteita yrityksenä sitoa vaatekaappi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi
 • Mietit, kuka nämä vaatteet on tänne kaappiin ostanut…
 • Pidät elämäntilannettasi syynä siihen, että kaappisi on sekaisin
 • Ihmettelet, miksi et löydä sopivia asuja, vaikka vaatteita on paljon
 • Käytät vain muutamaa asukokonaisuutta, vaikka vaatteita on paljon enemmän
 • Olet ”tehnyt konmarit”, mutta vaatekaapissa jokin ei tunnu olevan kohdallaan
 • Olet kuullut kapselipukeutumisesta ja haluaisit oppia lisää

 

Haluamme kertoa sinulle menetelmästä, jolla muutat kaiken tuon. On mahdollista päästä eroon vaatekriiseistä – pysyvästi. Eikä se edes vaadi synnynnäistä tyylitaituruutta tai paksua lompakkoa. Päinvastoin. Kerromme sinulle nyt menetelmästä, jolla pukeudut vaivatta tyylikkäästi tilanteeseen kuin tilanteeseen ja otat hyötykäyttöön nykyisen vaatevarastosi koko potentiaalin.

Tällä menetelmällä asusi näyttävät harkituilta, vaikka et käytä niihin juurikaan aikaa. Aamuistasi tulee huolettomia ja helppoja, kun voit napata kaapistasi ylle mitä tahansa ja tiedät, että tulet olemaan tyytyväinen asuusi. Epämääräinen tyytymättömyys kaapin järjestykseen ja asuvalintoihin loppuvat. Vaatekaappisi huokuu iloa ja selkeyttä. Kaikki löytyy paikoiltaan ja yhdistelet vaatteitasi monipuolisesti.

KUVITTELE MILLAISTA ELÄMÄSI OLISI, JOS…

 • sinun ei tarvitsisi enää tuskailla pukeutumisen kanssa
 • vaatteiden valinta olisi nopeaa ja näyttäisit joka kerta yhtä hyvältä
 • työkaverit, ystävät ja asiakkaat kehuisivat pukeutumistasi harva se päivä
 • menisit ostamaan uusia vaatteita ja tietäisit tarkkaan, mitä haluat
 • käyttäisit vaatteitasi monipuolisesti, eivätkä ne jäisi vaatekaappiin homehtumaan
 • sinun ei enää koskaan tarvitsisi tehdä perinteistä vaatekaapin siivousta

 

Mahdotontako? Niin Raisakin ajatteli, kunnes...

Lähdin mukaan hetken mielijohteesta. Olin kirjannut itselleni tämän vuoden tavoitteeksi, että opettelen pukeutumaan paremmin. Olin lopen kyllästynyt kulkemaan ties missä vaatteissa ja aamulla vaatekaapin oven avaaminen oli ahdistavaa, kun siellä oli vain epämääräisiä myttyjä liian pieniä, liian suuria, rikkinäisiä ja likaisia vaatteita. Googlaamalla päädyin Caps Look -blogiin ja juuri seuraavalla viikolla oli alkamassa kapselikurssi.

Kurssilla kävi ilmi, että löytyyhän sieltä omasta vaatekaapista ihan oikeasti minulle mahtuvia ja yhteensopivia vaatteita. Hurraa! Nyt silmä lepää kun kaapin avaa ja sieltä voi vaikka silmät kiinni kahdessa sekunnissa valita minkä tahansa vaatteen. Muutos on ollut silminnähtävä. Useat kollegat ovat kommentoineet, että onpas sinusta tullut tyylikäs ja ystävättäret haluavat tietää mikä tämä ihmeellinen metodi on. Kiitos!

Raisa

Caps Look® on vuodesta 2016 lähtien auttanut naisia ratkaisemaan pysyvästi vaatekriisinsä kokoamalla kapselipuvustoja ja järjestämällä vaatesäilytys niin, että se palvelee jokaisen omaa elämäntyyliä. Oman tyylinsä löytänyt, lempivaatteisiinsa pukeutunut nainen on itsevarma ja pystyy olemaan paremmin läsnä perheelleen ja yhteisölleen, sekä toteuttaa omia unelmiaan ilman vaatekriisejä. 

Capslook.fi on Suomen suurin kapselipukeutumisen ja vaatekaappien järjestämisen sivusto. Jos et ole törmännyt siihen aiemmin, olet silti saattanut nähdä metodin kehittäjän, Iina Lappalaisen, asiantuntijahaastatteluja Ilta-Sanomissa, Kodin Kuvalehdessä, Aino-lehdessä tai Hesarissa.

Caps Look® verkkokurssi on kehitetty, jotta jokaisella olisi mahdollisuus oppia täydellisen vaatekaapin kokoaminen sijainnista riippumatta. 

Iloa ja selkeyttä vaatekaappiisi,
Anna-Leena

"Caps Look® -verkkokurssi on ainoa laatuaan Suomessa, suosittelen. Kurssin opeilla vaatteiden valintaan kuluu aamuisin murto-osa siitä ajasta, joka meni ennen kurssia. Kurssilta saa myös paljon vinkkejä laajemminkin vaatteisiin ja vaatehuoltoon liittyen. Kurssia tukee hyvin FB-yhteisö, jossa on ollut hyvä ja tsemppaava fiilis."

Heli

"Tällä verkkokurssilla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa ja saat aikaan oman tyylin mukaisen vaatekaapin, jossa vaatteet voi helposti yhdistää toisiinsa ja ne näyttävät hyviltä päälläsi. Ei enää harhaostoksia. Hauskaa ja innostavaa!"

Virpi

Olemme nähneet merkittävän muutoksen naisten arjessa. Naiset, jotka ovat järjestäneet vaatekaappinsa Caps Look® -metodin mukaan, ovat sanoneet, että eivät halua enää palata entiseen. Haluaisitko olla yksi heistä?

FAKTAT

 • Kurssi kestää 5 viikkoa
 • Kurssimateriaali on omalla kurssisivustolla
 • Sivusto toimii puhelimella, tabletilla ja tietokoneella
 • Joka viikko sinulle avautuu uuden viikon materiaali ja viikkotehtävät
 • Saat uudesta materiaalista aina myös sähköpostin
 • Kurssisivusto on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset
 • Voit tehdä tehtäviä silloin, kun sinulle sopii
 • Tehtäviin on hyvä varata 1-4h/viikko
 • Kurssin Facebook-ryhmässä saat tukea samassa tilanteessa olevilta

KURSSIN SISÄLTÖ

Viikko 1 Omaa tyyliä etsimässä. Omistamme kokonaisen viikon sinun tyylisi selkiyttämiselle. Selvitämme mitä elämäntyylisi vaatii vaatekaapiltasi. Koko prosessi rakentuu tämän pohjatyön päälle.

Viikko 2 Ensimmäinen kapselipuvustosi. Kokoamme kapselipuvustot Caps Lookin metodilla. Opit mitä tehdään ja missä järjestyksessä, jotta kapseli onnistuu heti ensimmäisellä kerralla. Varaa tälle viikolle 2 tuntia aikaa.

Viikko 3 Vaatesäilytys uusiksi. Räjäytetään vaatesäilytys. Mitä laitetaan tangolle, hyllylle ja koriin. Opit toimivan vaatesäilytyksen periaatteet, suunnittelet ja järjestät vaatesäilytyksesi uusiksi. Varaa aikaa 4 tuntia.

Viikko 4 Helpompi arki. Voisimme olla jo valmiita, mutta annamme uudelle tavalle aika juurtua. Saat vaatehuoltovinkkejä ja opit luovimaan arkea kompaktin kaapin kanssa.

Viikko 5 Kokeilijasta kapselipukeutujaksi. Teemme sinusta pysyvästi kapselipukeutujan. Opit päivittämään vaatekaappisi täyttämään uuden vuodenajan ja uuden elämänvaiheen tarpeet. Opit ostamaan vaatteita oikean tarpeeseen.

CAPS LOOK® -VERKKOKURSSILLA RATKAISEMME VAATEKAAPPISI PULMAT LOPULLISESTI

SUOMEN AINOALLA VAATEKAAPPIEN JÄRJESTÄMISEN VERKKOKURSSILLA OPIT

 • mitä on kapselipukeutuminen ja ymmärrät, miten se helpottaa sinun vaatekriisejäsi
 • mitä elämäntyylisi vaatii vaatekaapiltasi, jolloin et enää osta vaatteita vääriin tarkoituksiin
 • mikä on juuri sinun oma tyylisi. Teet matkan itseesi ja opit tekemään vaatekaapista omannäköisesi. Jatkossa pukeutuminen vahvistaa omaa tyyliäsi.
 • mikä on kapselipuvusto ja miten kokoat sellaisen välttäen tyypillisimmät aloittelijan virheet
 • miten sovellat Caps Lookin kapselipuvuston kokoamisen menetelmää juuri omaan vaatekaappisi
 • mitä ovat vaatesäilytyksen kaksi tärkeintä periaatetta ja miten sovellat niitä omassa vaatesäilytyksessäsi
 • miten järjestät vaatesäilytyksesi niin, että löydät tilanteessa kuin tilanteessa etsimäsi nopeasti ja helposti
 • miten vaatehuoltoa helpotetaan muutamalla yksinkertaisella niksillä
 • miten vaatekaappi päivitetään uuteen vuodenaikaan, uuteen tyyliin tai uuteen elämäntilanteeseen sopivaksi

 

KURSSIN HINTA 147 €

Bonukset

Koska haluamme, että saat täyden hyödyn irti tästä kurssista, saat nyt kurssin mukana 2 bonusta: Tyyli ja rajoittavat uskomukset -videotyöpajan sekä Karsimalla tilaa vaatekaappiin -minikurssin.

Tyyli ja rajoittavat uskomukset -videotyöpaja (arvo 29€)

Tämä on tiivis verkkotyöpaja, jossa tunnistat sen, miksi et kehtaa pukea joitain vaatteita ja miksi tyylisi ei ehkä tällä hetkellä edusta unelmatyyliäsi. Työpajassa opit työkalut näiden rajoitusten murtamiseen.

Karsimalla tilaa vaatekaappiin -minikurssi (arvo 29€)

Itse verkkokurssi keskittyy siihen, että saat parhaan hyödyn irti olemassa olevista vaatteistasi. Joskus vaatepaljous on kuitenkin niin ahdistava, että karsintaprojekti on paikallaan. Tällä minikurssilla karsit vaatekaapistasi turhat pois tehokkaasti, helposti ja ilman väsyttävää ylikuormitusta.

"Mainio kurssi. Sain varmuutta oman tyylin toteuttamisessa ja paljon ideoita kodin vaatesäilytyksen suunitteluun ja vaatehuoltoon. Uskallusta olla oma itseni ja ostaa tarpeeseen laadukasta vaatetta. Tuntuu, että olen samaan aikaan hemmotellut itseäni kurssilla ja kuitenkin tehnyt varsin järkevän hankinnan tulevaisuutta varten. Kiitos!"

Miia

"Erittäin hyödyllinen kurssi aliostajalle, joka ei viihdy vaatekaupoissa ja haluaa päästä vaatehankintojen ja -valintojen suhteen mahdollisimman helpolla. Tämän kurssin jälkeen skeptisinkin aliostaja tietää, että vähemmän todella on enemmän."

Riikka

Tiesitkö, että 93 % suomalaisnaisista on ollut tilanteessa, jossa kokee, ettei ole mitään päällepantavaa? (Elfan säilytystilatutkimus 2016.) Et siis ole ongelman kanssa yksin! Jopa 29 % suomalaisnaisista on ollut vaikeuksia sulkea vaatekaapin ovea, koska kaappi on liian täynnä. Nämä ongelmat eivät ratkea itsestään. Jos jatkat uusien vaatteiden ostamista ilman, että nykyistä tilannetta otetaan haltuun, arkesi vain hankaloituu entisestään. Yksikään uusi vaate ei voi pelastaa garderobiasi, jos se ei edes mahdu kaappiin.

 

"Minulla ei varsinaisesti ollut liikaa vaatteita, mutta olin jämähtänyt pukeutumaan aina samoihin vaatekertoihin, joita oli käytössä kolme. Halusin saada ideoita kunnollisesta vaatekapselista, vaatteiden järkevästä järjestämisestä ja rohkeuden luopua niitä, joita ei oikeasti ikinä tule käytettyä. Tämän kaiken sain kurssilta. Minulla on nyt käytössä ihana tankokaapillinen vaatteita, joista on helppo valita työvaatteet päälle. On myös tarkka käsitys, mitä tarvitsee ostaa, jos edes tarvitsee. Olen saanut helposti myös vaihtelua pukeutumiseeni ja tunnen itseni edustavammaksi. Lisäksi huomaan, että kiinnitän muutenkin enemmän huomiota ulkonäköön ja esim. huiveja ja koruja on tullut otettua enemmän käyttöön. Varmasti ajan kanssa saa vielä enemmän tätä sisäistettyä, mutta jo nyt heti kurssin aikana on tapahtunut valtava muutos pukeutumisessa. Se onkin yhtäkkiä helppoa ja hauskaa. Myös vaatehuolto tuntuu vaivattomammalta, kun kaapeissa on hyvin tilaa. Ehdottomasti suosittelen kurssia myös kaltaisilleni alipukeutujille."

Silja

Ilmoittaudu nyt

Klikkaa tästä

Usein kysyttyä

Saanko valmiin listan vaatteista, jotka kaapista täytyy löytyä?

Et saa. Opit ja koet menetelmän, jolla tunnistat itse ne vaatteet, jotka juuri sinun kaapistasi täytyy löytyä. Jokaisen ihmisen tyyli ja elämäntyyli on uniikki ja siksi valmiit ”sinulla on pakko olla nämä” -listat eivät toimi.

Täytyykö minun ostaa uusia vaatteita kurssin aikana?

Ei. Päinvastoin, haastamme sinut ostolakkoon kolmeksi viikoksi. Yli 90% todennäköisyydellä kaikki mitä tarvitset löytyy jo kaapistasi. Tämän kurssin tarkoitus on säästää sinulta rahaa vaateostoksissa, ei saada sinua ostamaan lisää.

Onko kurssilla osamaksumahdollisuutta?

Kyllä. Valitse kassalla Jousto lasku/osamaksu. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk.

Entä jos en ole Facebookissa?

Kurssille osallistuminen ei vaadi Facebook-tiliä. Kurssimateriaali on verkossa omalla kurssisivustolla.

Kuinka kauan materiaali on käytössäni?

Kurssimateriaali on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset.

Paljonko kurssi vie aikaa? Täytyykö minun olla tiettyyn aikaan paikalla?

Kurssin onnistuneeseen suorittamiseen on hyvä varata 1-4 tuntia aikaa per viikko.

Entä jos olen aliostaja. En kärsi vaatepaljoudesta, mutta inhoan käydä ostoksilla enkä saa kaapistani järkeviä asukokonaisuuksia.

Kurssilla on ollut monia aliostajia ja myös he ovat hyötyneet kurssista. En lupaa, että alat rakastaa vaatekaupoilla pyörimistä, mutta kurssin loputtua sinulla on selkeä käsitys vaatetarpeista, oma tyyli tiedossa ja selkeä ostoslista, jonka mukaan täydentää kaappiasi puuttuvilla palasilla.

Haluaisin karsia vaatteita, mutta se on vaikeaa. Kuinka paljon kurssilla karsitaan vaatteita?

Kurssilla ei karsita vaatteita. Saat vinkkejä karsimiseen, mutta se ei ole kurssilla fokuksessa. Kapselipukeutuminen tekee sivutuotteena jokaisesta taitavan vaatteiden karsijan ja helpottaa luopumisen tuskaa. Et tule saamaan käskyjä siitä, mitä sinun täytyy säilyttää ja mitä heittää pois.

Olen raskaana/imetän/lihonut/laihduttamassa/vaihtamassa työpaikkaa/kotiäitinä/eläkkeellä. Voinko osallistua?

Kurssilla kootaan jokaiselle sellainen vaatekaappi, joka sopii sinun elämäntilanteeseen ja tarpeisiisi. Vaatekaapista tehdään helposti päivitettävä ja kurssin loppupuolella käydään vielä erikseen läpi sitä, miten vaatekaappi päivitetään helposti, kun keho tai elämäntilanne muuttuu. Caps Lookin metodi muuntautuu tehokkaasti jokaisen yksilölliseen tilanteeseen, joten voit huoletta lähteä mukaan.

Mitä jos en ymmärrä jotain tehtävää?

Autamme kaikissa ongelmissa. Jos et ymmärrä jotakin tehtävää tai tarvitset muuta apua, kirjoita vain kurssin Facebook-ryhmään tai laita viestiä [email protected].

"Vaatekaappini selkeytyi ja nyt tiedän, että kaikki kaapissani esillä olevat vaatteet ovat sopivivan kokoisia ja toimivat hyvin yhdessä. Kotoa ihmisten ilmoille lähteminen on kivaa ja nopeaa!"

Hanna

"Vaikka kuvittelen tietäväni pukeutumisesta paljonkin, ”kapselointi” jotenkin selkeytti ajatuksiani ja pudotti jokapäiväisen valitsemisen taakan hartioiltani. Tuntuu kevyeltä!"

Erja

"Tämä kurssi on säästänyt hintansa moninkertaisesti takaisin harkitummaksi muuttuneen ostokäyttäytymisen myötä!"

Henna

"Tein eilen ensimmäisen kapselipuvustoni kasaamisen. Kurssin oheista poiketen kasasin talvikapselin, koska halusin aloittaa kapselin käytön heti maanantaina.

Voi että mikä selkeys tuli mieleeni, kun homma oli valmis! Toki vaatekaappikin selkeni, mutta suurempana tunsin mielen seesteisyyden valmista kapselia katsoessani. Aivan ihana olotila, miksi kukaan ei ole kertonut minulle vaatekapseleista koskaan ennen!

En malta odottaa, että pääsen testaamaan käytännössä kapselin toimivuutta.  Samalla kun tein kapselin, heitin myös muutamia vaatteita kierrätyskassiin. Tuli ekaa kertaa varmaan koko elämäni aikana sellainen olo, että kyllähän mulla on näitä vaatteita, enkä ole edes hirveän kaukana siitä keräämästäni tyylikuvastosta. Ihana oivallus oli myös, että enhän minä tarvitse lisää mitään hetken mielitekoja. Suurempi onnentunne tulee siitä, kun olemassa olevat vaatteet saan käyttöön monipuolisesti.

Kiitos näistä elämyksistä ja oivalluksista <3 Nyt odotan vielä sitä, että pääsen ohjeillasi laittamaan vaatesäilytyksen kuntoon." Sini

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.