Caps Colors®

Värikonsulttikoulutus
Seuraavan kerran vuonna 2024

Edelliset Caps Colors -värikonsultit valmistuivat lokakuussa 2023

Oletko koskaan halunnut...

auttaa ihmisiä näkemään omat parhaat puoleensa, tuoda asiakkaan yksilöllisen kauneuden pintaan, ja työyhteisön joka tukee tarvittaessa, mutta saat päättää täysin omasta aikataulustasi itsenäisenä yrittäjänä?

Placeholder Image
Placeholder Image

Värikonsulttikoulutuksen jälkeen...

olet valmis tapaamaan värianalyysiasiakkaita heidän omissa kodeissaan, omissa tiloissasi tai yhteistyökumppanin tiloissa. Hallitset valmiin ja luotettavan analysointikonseptin, jonka tuloksiin asiakas on tyytyväinen loppuelämänsä. Olet osa valtakunnallista, arvostettua brändiä, jonka keskiössä on asiakastyytyväisyys ja luotettavien, käyttökelpoisten tulosten saaminen asiakkaille. 

Kouluttajana on Anna-Leena Hakuli, joka on kouluttanut sekä Caps Colors® että Caps Look® -konsultteja ja saanut erinomaista palautetta opiskelijoilta.

Caps Colors® -värikonsulttina...

saat tukea asiakashankintaan ja voit itse päättää millä alueella sekä milloin olet käytettävissä - päätät täysin itse aikataulustasi. 

Placeholder Image

Caps Colors® -värianalyysi

Placeholder Image

Tehdään huiveilla

Asiakas näkee koko ajan itse, mitä analyysissä tapahtuu. Hän saa syvällisen ymmärryksen itselleen sopivista sävyistä ja näkee, mitä väärät sävyt tekevät.

Placeholder Image

Perustuu ihon pohjasävyyn

Hiusten väri muuttuu, silmien väri muuttuu, mutta ihon pohjapigmentti pysyy samana. Tulos on varma ja säilyy samana koko elämän.

Placeholder Image

Tulokset jaetaan neljään vuodenaikaan

Kevät, kesä, syksy, talvi. Konsepti on tuttu ja tulos on helppo muistaa. Jokaisen vuodenajan sisällä asiakas oppii hänelle erittäin hyvät ja sitten ne täydelliset sävyt.

Värianalyysin näyttötyön arviointi

Aiempien opiskelijoiden kokemuksia koulutuksesta

"Koulutus oli visuaalisesti ihana ja kouluttajana olit selkeä ja asiantunteva. Nautin paljon kaikesta keskustelusta myös. Minulla loksahti jo ekana päivänä vastaparit kylmä-lämmin, murrettu-kirkas ja vaalea-syvä. Harjoitusasiakkaat ja näyttökoe olivat tärkeitä, siinä sai sen varmuuden omaan tekemiseen. Selkeä oppimisprosessi: taustateoria, harjoitukset ja näyttö."

- Syksyn 2022 Caps Colors® -värikonsulttiopiskelija

"Värianalyysikoulutus oli tiivis, laaja ammatillinen paketti - historiaa, nykypäivää, väriteoriaa yleisesti sekä vaatetuksen että meikkauksen kautta - jossa luentotyyppinen osuus nivoutui käytännön harjoituksiin. Koulutus antoi hyvät eväät omien asiakkaiden kohtaamiseen ja tekemiseen. Kouluttaja on ammattitaitoinen ja hänellä on laaja tietämys aiheesta."

- Syksyn 2022 Caps Colors® -värikonsulttiopiskelija

"Kiitos paljon kattavasta kokonaisuudesta! Olet upea ja ihanan tsemppaava, sellaista varmuutta ja uskoa luova <3"

- Syksyn 2023 Caps Colors® -värikonsulttiopiskelija

Miltä värianalyysien tekeminen on tuntunut?

"Ensinnäkin olin tosi tyytyväinen molempiin koulutusviikonloppuihin. Koen, että lähdin aika nollatasolta asiaan perehtymään, koska en ollut itsekään ollut vielä värianalyysissä asiakkaana. Jos näin olisi ollut, olisi varmasti ollut hieman vähemmän uutta asiaa omaksuttavana kuin nyt oli. Toisaalta aihe oli kuitenkin niin kiinnostava ja motivaationi oli kohdallaan, mikä varmasti auttoi isonkin tietomäärän omaksumisessa lyhyen ajan sisällä. 😊 Ja erittäin hyvä ope olit myös, materiaalit ja kaikki aivan loistavat!

Jälkikäteen olen miettinyt, että ainoa mitä itse olisin ehkä kaivannut vieläkin enemmän, olisi ollut analyysin teon harjoittelut opettajan "valvovan silmän alla". Näyttökoe oli tietenkin todella hyvä kokemus ja koen myös, että jokainen omalla ajalla tehty harjoitusasiakas oli todella tärkeä tehdä, jotta sai tarvittavaa varmuutta maksavien asiakkaiden tekemiseen (itsehän tein myös vähän extraa). Oli tosi hyvä, että näitä käytiin kurssilla myös läpi.

Värianalyysien tekemisestä olen tykännyt todella paljon, työ on tosi mielenkiintoista ja palkitsevaa. Minulla on ollut muutama asiakas, jotka selvästikään eivät ole olleet ihan niin selkeitä tapauksia, ja tällaisissa tapauksissa vieläkin koen tehdessä vähän epävarmuutta. Nämä ovat olleet juuri niitä, joiden kohdalla eroja on vaikeampi huomata, tai sitten on esim. ollut helppo rajata 2 vuodenaikaa pois, mutta loput 2 ei ihan niin selkeää. Yritän aina muistaa Trust the process, ja että voin myös kysyä sinulta apua, jos oikeasti tuntuu että en saa selkoa lopputuloksesta. Ja tosiaan aina sitten jossain kohdassa joku palanen on loksahtanut kohdalleen, joka on itselle "lukinnut vastauksen", että tämä sen on oltava. Mutta olen huomannut, että itsevarmuus on tässä selkeästi itselleni sellainen asia, jota pitää vielä työstää, joillekin se varmasti tulee luontaisesti nopeammin kuin toisille. Ja loppujen lopuksi tehtyjä analyysejäkään ei vielä itselläni ole niin hurjasti takana, kun sivutoimisesti on tehnyt. Mutta jos on vielä jotain lisävinkkejä oman varmuuden kasvattamiseen, otetaan mielellään vastaan. 😊"

- Syksyn 2022 Caps Colors® -värikonsulttiopiskelija

Mitä, miten ja missä?

Värikonsulttikoulutus, josta valmistut Caps Colors® -värikonsultiksi

Koulutuksen jälkeen sinulla on eväät tehdä värianalyysejä Caps Colors® -brändin alla. Asiakkaat varaavat analyysin Caps Colorsin® sivuilta ja maksavat sen jälkeen sinulle sopivalla tavalla. Voit myös tehdä itse asiakashankintaa. Saat käyttöösi valmiin konseptin, analysointivälineet ja jatkuvan tuen työhösi.

4 lähipäivää n. klo 9-16, sekä välissä harjoitusanalyysit

Ensimmäisenä viikonloppuna opit väriteorian ja värianalyysin tekemisen. Lähipäivien välissä syvennät osaamistasi harjoitusanalyysien avulla. Viimeisinä lähipäivinä todennat osaamisesi lopputyössä oikean asiakkaan kanssa ja autat kollegoitasi kehittymään arvioimalla heidän lopputyönsä.

Voit ehdottaa, minne toivoisit koulutuksen

Caps Colors® -värikonsulttikoulutuksia on järjestetty Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Syksyn 2023 koulutus oli pääkaupunkiseudulla, syyskuun viikonloppu Vantaan Tikkurilassa ja lokakuun viikonloppu Helsingin Vallilassa (mukaan lukien näyttötyöt). Koulutuspaikkoihin on aina hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä.

Mitä koulutus maksaa?

Maksutapoja on kaksi. Valitse itsellesi sopivin alta.

Placeholder Image

Kertamaksu

  • 1475€ + alv 24%
  • Eräpäivä on 2 viikkoa ilmoittautumisen jälkeen. Maksu suoritettava kuitenkin ennen koulutuksen alkamista.
Placeholder Image

Maksu osissa Resurs Bank Muotitilillä

  • 1475€ + alv 24%
  • Mikäli haluat maksaa osissa, avaa Muotitili ilmoittautumisen yhteydessä täältä tai lähettämällä viesti MUOTI numeroon 18 311.*
Placeholder Image

*Luottotiedot tarkistetaan etukäteen, mutta osamaksuvaihtoehdossa veloitus tehdään ensimmäisen koulutuspäivän yhteydessä. Voit halutessasi maksaa jopa 12 kk korottomalla maksuajalla.

Hakuvaiheessa maksetaan 300€ + alv 24% varausmaksu, jolla vahvistat paikkasi koulutuksessa. Varausmaksu vähennetään lopullisesta koulutusmaksusta. 

Koulutusmaksu sisältää

  • Opetuksen
  • Opetusmateriaalit
  • Kangaspakan sekä kaavun värianalyysien tekemistä varten sekä 4 värikarttaa (arvo yht. n. 355€ +alv 24%)
  • Kahvit ja pienen suolaisen koulutuspäivinä
  • Värikonsultin tietopankin
  • Caps Colors® -konsulttiyhteisön ja kouluttajan jatkuvan tuen värikonsultin urallesi
Kapselikirjeen tilaajat kuulevat ensimmäisenä uudesta koulutuksesta

Usein kysytyt kysymykset

Liity värivallankumoukseen!

Ole ensimmäisten joukossa ottamassa jalansijaa valmiilta markkinoilta työssä, joka inspiroi ja yllättää päivästä toiseen.

Jäikö kysyttävää? Laita viestiä Anna-Leenalle [email protected] niin viestitellään tai soitellaan!