Caps Colors®

Värikonsulttikoulutus
Pääkaupunkiseudulla 16.-17.9. & 28.-29.10.2023

HAE KOULUTUKSEEN

Oletko koskaan halunnut...

auttaa ihmisiä näkemään omat parhaat puoleensa, tuoda asiakkaan yksilöllisen kauneuden pintaan, ja työyhteisön joka tukee tarvittaessa, mutta saat päättää täysin omasta aikataulustasi itsenäisenä yrittäjänä?

Placeholder Image
Placeholder Image

Värikonsulttikoulutuksen jälkeen...

olet valmis tapaamaan värianalyysiasiakkaita heidän omissa kodeissaan, omissa tiloissasi tai yhteistyökumppanin tiloissa. Hallitset valmiin ja luotettavan analysointikonseptin, jonka tuloksiin asiakas on tyytyväinen loppuelämänsä. Olet osa valtakunnallista, arvostettua brändiä, jonka keskiössä on asiakastyytyväisyys ja luotettavien, käyttökelpoisten tulosten saaminen asiakkaille. 

Kouluttajana on Anna-Leena Hakuli, joka on kouluttanut sekä Caps Colors® että Caps Look® -konsultteja ja saanut erinomaista palautetta opiskelijoilta.

Caps Colors® -värikonsulttina...

saat tukea asiakashankintaan ja voit itse päättää millä alueella sekä milloin olet käytettävissä - päätät täysin itse aikataulustasi. 

Placeholder Image

Caps Colors® -värianalyysi

Placeholder Image

Tehdään huiveilla

Asiakas näkee koko ajan itse, mitä analyysissä tapahtuu. Hän saa syvällisen ymmärryksen itselleen sopivista sävyistä ja näkee, mitä väärät sävyt tekevät.

Placeholder Image

Perustuu ihon pohjasävyyn

Hiusten väri muuttuu, silmien väri muuttuu, mutta ihon pohjapigmentti pysyy samana. Tulos on varma ja säilyy samana koko elämän.

Placeholder Image

Tulokset jaetaan neljään vuodenaikaan

Kevät, kesä, syksy, talvi. Konsepti on tuttu ja tulos on helppo muistaa. Jokaisen vuodenajan sisällä asiakas oppii hänelle erittäin hyvät ja sitten ne täydelliset sävyt.

Värianalyysin näyttötyön arviointi

Aiempien opiskelijoiden kokemuksia 

"Koulutus oli visuaalisesti ihana ja kouluttajana olit selkeä ja asiantunteva. Nautin paljon kaikesta keskustelusta myös.
Minulla loksahti jo ekana päivänä vastaparit kylmä-lämmin, murrettu-kirkas ja vaalea-syvä. Harjoitusasiakkaat ja näyttökoe olivat tärkeitä, siinä sai sen varmuuden omaan tekemiseen. Selkeä oppimisprosessi: taustateoria, harjoitukset ja näyttö."

- Syksyn 2022 Caps Colors® -värikonsulttiopiskelija

"Värianalyysikoulutus oli tiivis, laaja ammatillinen paketti - historiaa, nykypäivää, väriteoriaa yleisesti sekä vaatetuksen että meikkauksen kautta - jossa luentotyyppinen osuus nivoutui käytännön harjoituksiin. Koulutus antoi hyvät eväät omien asiakkaiden kohtaamiseen ja tekemiseen. Kouluttaja on ammattitaitoinen ja hänellä on laaja tietämys aiheesta."

- Syksyn 2022 Caps Colors® -värikonsulttiopiskelija

Mitä, miten ja missä?

Värikonsulttikoulutus, josta valmistut Caps Colors® -värikonsultiksi

Koulutuksen jälkeen sinulla on eväät tehdä värianalyysejä Caps Colors® -brändin alla. Asiakkaat varaavat analyysin Caps Colorsin® sivuilta ja maksavat sen jälkeen sinulle sopivalla tavalla. Voit myös tehdä itse asiakashankintaa. Saat käyttöösi valmiin konseptin, analysointivälineet ja jatkuvan tuen työhösi.

4 lähipäivää (16.9, 17.9, 28.10. ja 29.10.) n. klo 9-16, harjoitusanalyysit

Ensimmäisenä viikonloppuna opit väriteorian ja värianalyysin tekemisen. Lähipäivien välissä syvennät osaamistasi harjoitusanalyysien avulla. Viimeisinä lähipäivinä todennat osaamisesi lopputyössä oikean asiakkaan kanssa ja autat kollegoitasi kehittymään arvioimalla heidän lopputyönsä.

Pääkaupunkiseudulla - Vantaalla ja Helsingissä

Edellinen Caps Colors® -värikonsulttikoulutus pidettiin syksyllä 2022 Turussa. Tällä kertaa koulutus on pääkaupunkiseudulla, syyskuun viikonloppu Vantaan Tikkurilassa ja lokakuun viikonloppu Helsingin Vallilassa (mukaan lukien näyttötyöt).

Molempiin koulutuspaikkoihin on hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä.

Mitä koulutus maksaa?

Maksutapoja on kaksi. Valitse itsellesi sopivin alta.

Placeholder Image

Kertamaksu

 • 1199€ + alv 24%
 • Eräpäivä on 2 viikkoa ilmoittautumisen jälkeen. Maksu suoritettava kuitenkin ennen koulutuksen alkamista.
Placeholder Image

Maksu osissa Resurs Bank Muotitilillä

 • 1199€ + alv 24%
 • Mikäli haluat maksaa osissa, avaa Muotitili ilmoittautumisen yhteydessä täältä tai lähettämällä viesti MUOTI numeroon 18 311.*
Placeholder Image

*Luottotiedot tarkistetaan etukäteen, mutta osamaksuvaihtoehdossa veloitus tehdään ensimmäisen koulutuspäivän yhteydessä. Voit halutessasi maksaa jopa 12 kk korottomalla maksuajalla.

Hakuvaiheessa maksetaan 200€ + alv 24% varausmaksu, jolla vahvistat paikkasi koulutuksessa. Varausmaksu vähennetään lopullisesta koulutusmaksusta. 

Koulutusmaksu sisältää

 • Opetuksen
 • Opetusmateriaalit
 • Kangaspakan sekä kaavun värianalyysien tekemistä varten (arvo n. 270€+alv)
 • 4 värikarttaa, joilla pääset alkuun analyyseissä (arvo 56€ + alv)
 • Kahvit ja pienen suolaisen koulutuspäivinä
 • Värikonsultin tietopankin
 • Caps Colors® -konsulttiyhteisön ja kouluttajan jatkuvan tuen värikonsultin urallesi
Hae koulutukseen nyt

Usein kysytyt kysymykset

Liity värivallankumoukseen!

Ole ensimmäisten joukossa ottamassa jalansijaa valmiilta markkinoilta työssä, joka inspiroi ja yllättää päivästä toiseen.

Jäikö kysyttävää? Laita viestiä Anna-Leenalle [email protected] niin viestitellään tai soitellaan!