Caps Colors®

Värikonsulttikoulutus
Seuraavan kerran syksyllä 2024

Koulutusviikonloput
14.-15.9.2024 & 16.-17.11.2024
pääkaupunkiseudulla

HAE KOULUTUKSEEN

Oletko koskaan halunnut...

auttaa ihmisiä näkemään omat parhaat puoleensa, tuoda asiakkaan yksilöllisen kauneuden pintaan, ja työyhteisön joka tukee tarvittaessa, mutta saat päättää täysin omasta aikataulustasi itsenäisenä yrittäjänä?

Placeholder Image
Placeholder Image

Värikonsulttikoulutuksen jälkeen...

olet valmis tapaamaan värianalyysiasiakkaita heidän omissa kodeissaan, omissa tiloissasi tai yhteistyökumppanin tiloissa. Hallitset valmiin ja luotettavan analysointikonseptin, jonka tuloksiin asiakas on tyytyväinen loppuelämänsä. Olet osa valtakunnallista, arvostettua brändiä, jonka keskiössä on asiakastyytyväisyys ja luotettavien, käyttökelpoisten tulosten saaminen asiakkaille. 

Kouluttajana on Anna-Leena Hakuli, joka on kouluttanut sekä Caps Colors® että Caps Look® -konsultteja ja saanut erinomaista palautetta opiskelijoilta. Anna-Leena on päätoiminen yrittäjä ja on reilun kolmen vuoden ajan tehnyt Caps Colors® -värianalyyseja Vantaalla.

Caps Colors® -värikonsulttina...

saat tukea asiakashankintaan ja voit itse päättää millä alueella sekä milloin olet käytettävissä - päätät täysin itse aikataulustasi. 

Värianalyysien tekeminen sopii loistavasti esimerkiksi stylistin, kampaajan, kosmetologin, ammattijärjestäjän tai vaateputiikin omistajan työkalupakkiin lisäpalveluksi. 

Tai jos olet haaveillut uudesta sivutulonlähteestä tutun ja turvallisen palkkatyön oheen, taipuu Caps Colors® -värikonsultin työ myös siihen loistavasti. Olennaisinta on, että olet kiinnostunut väreistä ja pukeutumisesta sekä innostunut asiakkaiden kohtaamisesta värien äärellä.

Placeholder Image

Caps Colors® -värianalyysi

Placeholder Image

Tehdään huiveilla

Asiakas näkee koko ajan itse, mitä analyysissä tapahtuu. Hän saa syvällisen ymmärryksen itselleen sopivista sävyistä ja näkee, mitä väärät sävyt tekevät.

Placeholder Image

Perustuu ihon pohjasävyyn

Hiusten väri muuttuu, silmien väri muuttuu, mutta ihon pohjapigmentti pysyy samana. Tulos on varma ja säilyy samana koko elämän.

Placeholder Image

Tulokset jaetaan neljään vuodenaikaan

Kevät, kesä, syksy, talvi. Konsepti on tuttu ja tulos on helppo muistaa. Jokaisen vuodenajan sisällä asiakas oppii hänelle erittäin hyvät ja sitten ne täydelliset sävyt.

Värikonsulttikoulutuksen näyttötyö

Aiempien opiskelijoiden kokemuksia koulutuksesta

"Koulutus oli visuaalisesti ihana ja kouluttajana olit selkeä ja asiantunteva. Nautin paljon kaikesta keskustelusta myös. Minulla loksahti jo ekana päivänä vastaparit kylmä-lämmin, murrettu-kirkas ja vaalea-syvä.

Harjoitusasiakkaat ja näyttökoe olivat tärkeitä, siinä sai sen varmuuden omaan tekemiseen. Selkeä oppimisprosessi: taustateoria, harjoitukset ja näyttö."

- Syksyn 2022 Caps Colors® -värikonsulttiopiskelija

 

Monipuolinen ja kannustava koulutus sekä oppiminen pienryhmässä


"Värianalyysikoulutus oli tiivis, laaja ammatillinen paketti - historiaa, nykypäivää, väriteoriaa yleisesti sekä vaatetuksen että meikkauksen kautta - jossa luentotyyppinen osuus nivoutui käytännön harjoituksiin. Koulutus antoi hyvät eväät omien asiakkaiden kohtaamiseen ja tekemiseen. Kouluttaja on ammattitaitoinen ja hänellä on laaja tietämys aiheesta."
- Syksyn 2022 Caps Colors® -värikonsulttiopiskelija

"Kiitos paljon kattavasta kokonaisuudesta! Olet upea ja ihanan tsemppaava, sellaista varmuutta ja uskoa luova <3"
- Syksyn 2023 Caps Colors® -värikonsulttiopiskelija

 

Värianalyysin harjoittelua ryhmässä

Miltä värianalyysien tekeminen on tuntunut?

"Ensinnäkin olin tosi tyytyväinen molempiin koulutusviikonloppuihin. Koen, että lähdin aika nollatasolta asiaan perehtymään, koska en ollut itsekään ollut vielä värianalyysissä asiakkaana. Jos näin olisi ollut, olisi varmasti ollut hieman vähemmän uutta asiaa omaksuttavana kuin nyt oli. Toisaalta aihe oli kuitenkin niin kiinnostava ja motivaationi oli kohdallaan, mikä varmasti auttoi isonkin tietomäärän omaksumisessa lyhyen ajan sisällä. 😊 Ja erittäin hyvä ope olit myös, materiaalit ja kaikki aivan loistavat!

Jälkikäteen olen miettinyt, että ainoa mitä itse olisin ehkä kaivannut vieläkin enemmän, olisi ollut analyysin teon harjoittelut opettajan "valvovan silmän alla". Näyttökoe oli tietenkin todella hyvä kokemus ja koen myös, että jokainen omalla ajalla tehty harjoitusasiakas oli todella tärkeä tehdä, jotta sai tarvittavaa varmuutta maksavien asiakkaiden tekemiseen (itsehän tein myös vähän extraa). Oli tosi hyvä, että näitä käytiin kurssilla myös läpi.

Värianalyysien tekemisestä olen tykännyt todella paljon, työ on tosi mielenkiintoista ja palkitsevaa."

- Syksyn 2022 Caps Colors® -värikonsulttiopiskelija

Mitä, miten ja missä?

Värikonsulttikoulutus, josta valmistut Caps Colors® -värikonsultiksi

Koulutuksen jälkeen sinulla on eväät tehdä värianalyysejä Caps Colors® -brändin alla. Asiakkaat varaavat analyysin joko olemalla yhteydessä suoraan sinuun tai Caps Colorsin® nettisivuilta ja maksavat sen jälkeen sinulle sopivalla tavalla. Voit tehdä itse asiakashankintaa parhaaksi katsomallasi tavalla. Saat käyttöösi valmiin konseptin, analysointivälineet ja jatkuvan tuen työhösi.

4 lähipäivää n. klo 9-16, sekä välissä harjoitusanalyysit

Ensimmäisenä viikonloppuna opit väriteorian ja värianalyysin tekemisen.

Lähipäivien välissä syvennät osaamistasi harjoitusanalyysien avulla.

Viimeisinä lähipäivinä todennat osaamisesi lopputyössä oikean asiakkaan kanssa ja autat kollegoitasi kehittymään arvioimalla heidän lopputyönsä.

Syksyn 2024 koulutus pääkaupunkiseudulla: Vantaa & Helsinki

Syksyn 2024 koulutus järjestetään kahtena viikonloppuna pääkaupunkiseudulla. 

Koulutuspäivät:
14.-15.9.2024 Vantaan Tikkurilassa
16.-17.11.2024 Helsingin Vallilassa 

Koulutuspaikkoihin on aina hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä.

Mitä koulutus maksaa?

Maksutapoja on kaksi. Valitse itsellesi sopivin alta.

Placeholder Image

Kertamaksu

  • 1695€ + alv 24% (hinta voimassa 31.8.2024 saakka lähetettyihin laskuihin)
  • Eräpäivä on 2 viikkoa ilmoittautumisen jälkeen. Maksu suoritettava kuitenkin ennen koulutuksen alkamista.
Placeholder Image

Maksu osissa Resurs Bank Muotitilillä

  • 1695€ + alv 25,5% (ensimmäinen osamaksu veloitetaan syyskuussa 2024, jolloin alv-muutos on voimassa)
  • Mikäli haluat maksaa osissa, avaa Muotitili ilmoittautumisen yhteydessä täältä tai lähettämällä viesti MUOTI numeroon 18 311.*
Placeholder Image

*Luottotiedot tarkistetaan etukäteen, mutta osamaksuvaihtoehdossa veloitus tehdään ensimmäisen koulutuspäivän yhteydessä. Voit halutessasi maksaa jopa 12 kk korottomalla maksuajalla.

Hakuvaiheessa maksetaan 400€ + alv 24% varausmaksu, jolla vahvistat paikkasi koulutuksessa. Varausmaksu vähennetään lopullisesta koulutusmaksusta. 

Koulutusmaksu sisältää

  • Pienryhmäopetuksen
  • Opetusmateriaalit
  • Yhteensä 64 kankaan värianalyysipakat sekä kaavun värianalyysien tekemistä varten + neljä laadukasta kankaista värikarttaa (materiaalipaketin arvo yht. n. 355€ +alv 24%)
  • Kahvit ja pienen suolaisen aamiaisen koulutuspäivinä
  • Värikonsultin tietopankin
  • Caps Colors® -konsulttiyhteisön ja kouluttajan jatkuvan tuen värikonsultin urallesi
Hae mukaan syksyn 2024 koulutukseen
Placeholder Image

Sinun ei tarvitse olla valmis yrittäjä...

Oletko kiinnostunut, mutta pohdit vielä yrittäjyyttä?

Caps Colors® -värikonsultin työ taipuu moneen - voit olla toiminimiyrittäjä, sinulla voi olla osakeyhtiö, tai ei vielä yritystä laisinkaan.

Useampikin värianalyysien tekijä on aloittanut kevytyrittäjänä, toisen uran ohessa. Koulutuksesta saat tuen toiminnan starttaamiseen, vaikka laskutuspalvelut ja kevytyrittäjyys olisivat vielä täysin vieraita sanoja sinulle. 

Usein kysytyt kysymykset

Liity värivallankumoukseen!

Ole ensimmäisten joukossa ottamassa jalansijaa valmiilta markkinoilta työssä, joka inspiroi ja yllättää päivästä toiseen. Työssä, jossa pääset auttamaan asiakkaitasi loistamaan omissa parhaissa väreissään ja säästämään samalla rahaa, aikaa ja luonnonvaroja. 

Jäikö kysyttävää? Laita viestiä Anna-Leenalle [email protected] niin viestitellään tai soitellaan!