Caps Colors®

Värikonsulttikoulutus
Pääkaupunkiseudulla 16.-17.9. & 28.-29.10.2023

Ilmoittaudu nyt

Oletko koskaan halunnut...

auttaa ihmisiä näkemään omat parhaat puoleensa, tuoda asiakkaan yksilöllisen kauneuden pintaan, ja työyhteisön joka tukee tarvittaessa, mutta saat päättää täysin omasta aikataulustasi itsenäisenä yrittäjänä?

Placeholder Image
Placeholder Image

Värikonsulttikoulutuksen jälkeen...

olet valmis tapaamaan värianalyysiasiakkaita heidän omissa kodeissaan, omissa tiloissasi tai yhteistyökumppanin tiloissa. Hallitset valmiin ja luotettavan analysointikonseptin, jonka tuloksiin asiakas on tyytyväinen loppuelämänsä. Olet osa valtakunnallista, arvostettua brändiä, jonka keskiössä on asiakastyytyväisyys ja luotettavien, käyttökelpoisten tulosten saaminen asiakkaille. 

Kouluttajana on Anna-Leena Hakuli, joka on kouluttanut myös Caps Look® -konsultteja ja saanut erinomaista palautetta opiskelijoilta.

Caps Colors® -värikonsulttina...

saat tukea asiakashankintaan ja voit itse päättää millä alueella sekä milloin olet käytettävissä - päätät täysin itse aikataulustasi. 

Placeholder Image

Caps Colors® -värianalyysi

Placeholder Image

Tehdään huiveilla

Asiakas näkee koko ajan itse, mitä analyysissä tapahtuu. Hän saa syvällisen ymmärryksen itselleen sopivista sävyistä ja näkee, mitä väärät sävyt tekevät.

Placeholder Image

Perustuu ihon pohjasävyyn

Hiusten väri muuttuu, silmien väri muuttuu, mutta ihon pohjapigmentti pysyy samana. Tulos on varma ja säilyy samana koko elämän.

Placeholder Image

Tulokset jaetaan neljään vuodenaikaan

Kevät, kesä, syksy, talvi. Konsepti on tuttu ja tulos on helppo muistaa. Jokaisen vuodenajan sisällä asiakas oppii hänelle erittäin hyvät ja sitten ne täydelliset sävyt.

Mitä, miten ja missä?

Värikonsulttikoulutus, josta valmistut Caps Colors® -värikonsultiksi

Koulutuksen jälkeen sinulla on eväät tehdä värianalyysejä Caps Colors® -brändin alla. Asiakkaat varaavat analyysin Caps Colorsin® sivuilta ja maksavat sen jälkeen sinulle sopivalla tavalla. Voit myös tehdä itse asiakashankintaa. Saat käyttöösi valmiin konseptin, analysointivälineet ja jatkuvan tuen työhösi.

4 lähipäivää (16.9, 17.9, 28.10. ja 29.10.) n. klo 9-16, harjoitusanalyysit

Ensimmäisenä viikonloppuna opit väriteorian ja värianalyysin tekemisen. Lähipäivien välissä syvennät osaamistasi harjoitusanalyysien avulla. Viimeisinä lähipäivinä todennat osaamisesi lopputyössä oikean asiakkaan kanssa ja autat kollegoitasi kehittymään arvioimalla heidän lopputyönsä.

Pääkaupunkiseudulla,
paikka täsmentyy

 

Edellinen Caps Colors® -värikonsulttikoulutus pidettiin syksyllä 2022 Turussa. Tällä kertaa koulutus on pääkaupunkiseudulla, joko Helsingissä tai Vantaalla.

Tarkempi koulutuspaikka täsmentyy viimeistään kesällä.

Mitä koulutus maksaa?

Maksutapoja on kaksi. Valitse itsellesi sopivin alta.

Placeholder Image

Kertamaksu

 • 1199€ + alv 24%
 • Eräpäivä on 2 viikkoa ilmoittautumisen jälkeen. Maksu suoritettava kuitenkin ennen koulutuksen alkamista.
Placeholder Image

Maksu osissa Resurs Bank Muotitilillä

 • 1199€ + alv 24%
 • Mikäli haluat maksaa osissa, avaa Muotitili ilmoittautumisen yhteydessä täältä tai lähettämällä viesti MUOTI numeroon 18 311.*
Placeholder Image

*Luottotiedot tarkistetaan etukäteen, mutta osamaksuvaihtoehdossa veloitus tehdään ensimmäisen koulutuspäivän yhteydessä. Voit halutessasi maksaa jopa 12 kk korottomalla maksuajalla.

Hakuvaiheessa maksetaan 200€ + alv 24% varausmaksu, jolla vahvistat paikkasi koulutuksessa. Varausmaksu vähennetään lopullisesta koulutusmaksusta. 

Koulutusmaksu sisältää

 • Opetuksen
 • Opetusmateriaalit
 • Kangaspakan sekä kaavun värianalyysien tekemistä varten (arvo n. 270€+alv)
 • 4 värikarttaa, joilla pääset alkuun analyyseissä (arvo 56€ + alv)
 • Kahvit ja pienen suolaisen koulutuspäivinä
 • Värikonsultin tietopankin
 • Caps Colors® -konsulttiyhteisön ja kouluttajan jatkuvan tuen värikonsultin urallesi
Kiinnostunut? Laita viestiä [email protected]

Usein kysytyt kysymykset

Liity värivallankumoukseen!

Ole ensimmäisten joukossa ottamassa jalansijaa valmiilta markkinoilta työssä, joka inspiroi ja yllättää päivästä toiseen.

Jäikö kysyttävää? Laita viestiä Anna-Leenalle [email protected] niin viestitellään tai soitellaan!