Luennot ja workshopit kapselipukeutumisesta, tyylistä ja väreistä

Haluaisitko jotakin uutta ja inspiroivaa ohjelmaa työpaikan naisporukalle tai muulle ryhmälle? 

Pukeutuminen, tyyli ja itselle parhaiten sopivat värit mietityttävät naisia iästä ja elämäntilanteesta riippumatta. Caps Look Oy:n toimitusjohtaja, kapselipukeutumisen asiantuntija ja tyyliagentti Anna-Leena Hakuli on pitänyt erilaisia luentoja niin Mothers in Business -verkostolle, Helsingin Ekonomeille, Suomen ammattijärjestäjät ry:lle, Martoille kuin yritysten naisporukoillekin. 

Räätälöimme aina toiveisiinne sopivan kokonaisuuden, jonka painopiste voi olla luennossa tai workshop -työskentelyssä. Luentoja voidaan järjestää paikan päällä, etänä tai hybridi-toteutuksena. Millainen kokonaisuus sopisi parhaiten teidän tarpeisiinne?

Lähetä tarjouspyyntö

Millaisen luennon tai workshopin haluaisit, ja minkä kokoiselle porukalle?

"Pääesiintyjällä hyvä ja miellyttävä ulosanti ja esiintyminen. Esitystapa oli hyvä ja käytännön esimerkit ovat aina selventäviä."

Palaute Johdatus värianalyysiin -webinaarista

"Moni on nyt kommentoinut että kiva mitä tsemppiä sai omaan vaatekaappiin! Ja yksi mm. kommentoi Donna Karanista inspiroituneena kaivaneensa valkoisen kauluspaidan päälleen eilen."

Palaute workshopista tapahtuman järjestäjältä

"Todella mukava ja innostava esitys. Antoi motivaatiovirtaa jatkaa järjestämisprojektiani. Sain myös piristäviä uusia vinkkejä ja näkökulmia."

Palaute vaatekaapin järjestämiseen liittyvästä webinaarista

"Iso kiitos sulle! Oli aivan ihana ilta. Ainakin itse sain niin paljon energiaa ja uusia ideoita. Ja huomasin, miten paljon on kaivannut tällaisia kohtaamisia."

Palaute luennosta
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.