Caps Colors®

Oikeat värit kruunaavat toimivan vaatekaapin.

Löydä sinulle parhaat värit

Caps Colors® -värianalyysi perustuu ihonsävyyn. Lisäksi katsotaan silmien ja hiusten luonnollista sävyä. Analyysi tehdään huiveilla, jolloin myös asiakas näkee, miten erilaiset värit vaikuttavat kasvoihin ja olemukseen.

Värianalyysiin on hyvä varata aikaa noin 2 tuntia. Tällä hetkellä analyyseja tehdään vain pääkaupunkiseudulla, Caps Look Oy:n toimistolla Vantaalla.

Tiedustele vapaita värianalyysiaikoja sähköpostilla [email protected]

Haluatko tietää lisää värianalyysista? Lue tästä

"Kiitos eilisestä! Hieno kokemus, lähes tajuntaa laajentava. Ainakin väritajuntaa?! Pläräilen koko ajan uutta karttaani ja ihmettelen värien runsautta maailmassa."

Pirjo

"Pätevä värianalyysin tekijä ja kätevä koko värikartassa - sujahtaa helposti käsilaukkuun! Tämä oli hyvä opastus, vaikka olin kauan sitten jo käynyt toisessa värianalyysissa. Teki todella hyvää katsoa värit uudelleen nyt!"

Eija

"Kiitokset vielä. Kyllä käynti antoi ajattelemisen aihetta ja nyt moni juttu tuntuu selkeämmältä. Lämpimien ja kylmien sävyjen kanssa aiemmin oli selkeästi ristiriitaa, kun moni lämmin sävy vaikutti hyvältä, mutta siellä taustalla toisaalta vaikutti se luulo, että sopivia pitäisi olla kylmät sävyt. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin."

Maarit

Pukeutumisneuvonta etänä

Tarvitsetko apua pukeutumiseen johonkin tärkeään tilaisuuteen? Varaa aika puolen tunnin etäneuvontaan (hinta 55 €)

Nyt yhteistyössä Rekryagentti.fi kanssa työnhakuun liittyvä pukeutumisneuvonta tarjoushintaan 45 €

Varaa aikasi sähköpostilla: [email protected]

Caps Colors® -värianalyysi-iltoja järjestetään taas eri puolilla Suomea kunhan korona-tilanne sen sallii.

Ensimmäisenä ilmoituksen uusista illoista saavat vanhat asiakkaat. Illat täyttyvät yleensä nopeasti. Jätä tästä tietosi odotuslistalle, niin saat tiedon uusista värianalyysi-illoissa samaan aikaan vanhojen asiakkaiden kanssa.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.