00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

HYVÄN MIELEN KESÄVAATEKAAPPI

Ilmainen webinaari sinulle, joka haluat vihdoin kesyttää vaatekaappisi ja kirkastaa tyylisi, sekä luoda itsellesi hyvän mielen kesävaatekapselin!

Tavataan linjoilla ke 24.4. klo 18!

Rekisteröidy webinaariin

HYVÄN MIELEN KESÄVAATEKAAPPI
webinaari vaatekaapin kesyttämisestä ja oman tyylin kirkastamisesta

Rekisteröidy mukaan ja liity linjoille keskiviikkona 24.4.2024 klo 18:00, kun haluat kuulla täsmävinkit, joilla lähteä kesyttämään villiintynyttä vaatekaappia, sekä saada tulevaan kesään lisää iloa oman tyylin kirkastamisen avulla.

Webinaarin puhujana kapselipukeutumisen ja värianalyysin asiantuntija Anna-Leena Hakuli Caps Look Oy:sta.

Kapselipukeutuminen

Oletko ajatellut, että sinun pitäisi muokata vartaloasi sopimaan vaatekaapissasi oleviin vaatteisiin? Tai että vaatekriisisi ratkeaisivat, kun vain hankkisit lisää vaatteita, taikka paremman säilytysratkaisun? 
Kapselipukeutumisessa lähdemme liikkeelle toisesta suunnasta - oman tyylin ja elämäntyylin määrittelemisestä, sekä näitä tukevan vaatekaapin järjestämisestä.

Anna-Leena Hakuli

Moikka! Olen Anna-Leena, tyyliagenttisi ja apusi vaatekaapin järjestämisessä, sekä sinulle parhaiden värien löytämisessä. Kapselipukeutumisen asiantuntijana autan sinua kirkastamaan oman tyylisi, karsimaan turhan pois sekä järjestämään lempivaatteesi esille niin, että järjestys tukee juuri sinun elämäntyyliäsi ja lähteminen mihin tahansa on helppoa ja hauskaa! 

Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi

Olen sitä mieltä, että jokaisella on oikeus panostaa itseensä, omaan tyyliinsä, ja arkensa toimivuuteen. Tässä webinaarissa käsittelemme tyyliä kestävän vaatteiden kuluttamisen näkökulmasta. Lisäksi kuulet, kuinka voit lähteä laittamaan vaatekaappisi kuntoon vielä ennen kesää, sekä millaista apua on saatavilla matkalla kohti sinun tyylikästä ja toimivaa vaatekaappiasi.

Haluaisitko eroon vaatteiden kanssa tuskailusta?

Vuonna 2017 olin samassa pisteessä kuin sinä ehkä olet nyt. 

Minulla oli vaatehuone, johon oli kertynyt paljon vaatteita vuosien varrelta, mutta silti tuntui, ettei oikein ollut päällepantavaa.

Kulutin paljon aikaa asukokonaisuuksien pohtimiseen, ja silti harmitti, etten jotenkin saanut pukeutumisellani esille persoonani syvintä olemusta. 

Osallistuin kapselipukeutumisen verkkokurssille, jonka aikana huomasin, että tyylini selkiytyi ja vaatekaapistani lähti pois paljon turhaa (etenkin ns. ihanneminälle hankittuja vaatteita, sekä vaatteita, jotka olin ostanut ennen äidiksi tuloa).

Järjestin muutaman viikon aikana vaatesäilytykseni uudelleen. Samalla ymmärsin, etten remonttivaiheessa olevaan kotiimme haluaisikaan vaatehuonetta, vaan minulle toimivin ratkaisu olisi siellä valmiiksi olevat liukuovikaapit.

Pian huomasin, että vaatesäilytyksen ja oman tyylin selkiyttäminen toi paljon iloa ja vaivattomuutta arkeen. Minulla olikin oma tyyli, joka vain oli ollut piilossa vaatepaljouden alla. Samalla opin vastuullisemmaksi vaatteiden kuluttamisessa - en esimerkiksi enää haksahda edullisiin alelöytöihin, jotka ovat "melkein täydellisiä". Vaatekaappini on Hyvän Mielen vaatekaappi, siis sellainen, jonka avatessa tiedän, että löydän etsimäni ja pääsen nopeasti päivän puuhiin.

...Tämä kaikki on mahdollista myös sinulle. Osallistu ilmaiseen webinaariin, niin kuulet lisää!

Nähdäänkö linjoilla ke 24.4. klo 18:00?

Anna-Leena

 

"Kiitokset vielä hyvästä luennosta eilen illalla. Selkeytti omaa vaatehuoneajattelua."

   - Kapselipukeutumisen etäluennolle osallistuja

"Esitystä oli mukava seurata. Olit luonteva ja tuli olo, että tiedät mistä puhut. Kiitos! :)"

   - Pukeudu elämäntyylisi mukaan - etäluennolle osallistuja

"Todella mukava ja innostava esitys. Antoi motivaatiovirtaa jatkaa järjestämisprojektiani. Sain myös piristäviä uusia vinkkejä ja näkökulmia."

   - Eroon vaatekriiseistä - etäluennolle osallistuja

ILMAINEN WEBINAARI

HYVÄN MIELEN KESÄVAATEKAAPPI 

Webinaariin mahtuu rajallinen määrä osallistujia.
Varaa paikkasi nyt!

 

REKISTERÖIDY NYT