Haaveiletko vahvasta henkilöbrändistä?

 

  

ONGELMA...mutta et tiedä, miten se tehdään.

(Ja sitä paitsi, sen luominen kuulostaa tosi työläältä...)

 

Anna minun auttaa.

Luodaan yhdessä sinulle vahva henkilöbrändi.
Sellainen, joka asemoi sinut toimialasi ykköstekijäksi.

 

 

 

 

VARAA ILMAINEN STRATEGIAPUHELU

AUTAN SINUALuomaan uuden, eteenpäin vievän henkilöbrändin, joka asemoi sinut toimialasi ykköstekijäksi.

Jotta voit kasvattaa ja skaalata liiketoimintaasi.

 

Kuka sanoi, että henkilöbrändäys on some-oppaiden lukemista ja työlästä teorian pänttäämistä?

Unohda vanhat ja pölyttyneet keinot henkilöbrändin rakentamisesta. Minun kanssani matkasta tulee visuaalinen, mukaansatempaava ja ennen kaikkea hauska.

Matka, jonka aikana löydät juuri sen timanttisen tyylin, jonka myötä uskallat tavoitella isompia lavoja ja uusia unelma-asiakkaita. Et enää epäröi astua esille valovoimaisena itsenäsi, sillä olemme luoneet sinulle upean ja aikaa kestävän tyylin, jonka myötä itsevarmuutesi on kasvanut.

Kuulostaako hyvältä? Anna kun kerron, miten sen teemme.

MITEN TEEN SEN?8 viikon pituinen Valovoimainen ja Vapaa Henkilöbrändi premium-valmennukseni ottaa kolmiosaisen lähestymistavan henkilöbrändäykseen ja liiketoimintasi skaalaamiseen:

1. VAHVA PERUSTA

2. TYYLIN JA ELÄMÄNTYYLIN KIRKASTAMINEN

3. UNIIKKI, ETEENPÄIN VIEVÄ HENKILÖBRÄNDI

Käytän ainutlaatuista #Tyyliagentti-ohjelmaani purkaakseni haitallisia uskomuksiasi tyylistä, pukeutumisesta ja esillä olemisesta fokusoimalla asioihin, joilla on oikeasti merkitystä.

Jotta voit keskittää aikasi ja energiasi aidosti siihen, mitä haluat liiketoiminnallasi saavuttaa. Oli se sitten lisää asiakkaita tuottavampaan työhön, kuten uusien kohderyhmien lähestymiseen, pitchaamiseen tai mediatapaamisiin.

Eikä tässä ole kyse vain sinusta.

Kipuilet ehkä myös sen kanssa, että vaatteiden ostotottumuksesi ovat, kauniisti sanottuna, “ei-niin-kestävällä pohjalla”.

Jos pidät vaatteiden shoppailusta, mutta haluaisit hallita paremmin vaatekaappiasi ja lompakkoasi vaatekaupoilla, tämä on erityisen tärkeä valmennus juuri sinulle.

Mikään vaatehankinta ei ole yhtä kestävää kuluttamista kuin se, että saat jo olemassa olevan garderobisi optimaaliseen käyttöön. Ja tässä optimoimisessa kuka tahansa oppii taitavaksi, kun saa siihen kädestä pitäen apua.

KENEN KANSSA TYÖSKENTELEN


 

Tärkeintä on, että työskentelen ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita viestistäni, valmiita sitoutumaan 110%, sijoittamaan bisnekseensä (ja itseensä), sekä joita uskon voivani auttaa.

Pitkän työurani ja laajan ammattitaitoni ansiosta tiedän, että ne asiakkaat, jotka tunnistavat itsensä alla olevista piirteistä/seikoista, tulevat saamaan palvelupaketistani tuloksia:

  • Esiintyvät taiteilijat (ja sellaisiksi haluavat), jotka tietävät, että pukeutuminen on yksi tärkeimmistä vaikuttamisen keinoista osana artistiutta
  • Oman alansa asiantuntijat, jotka haluavat saada lisää itsevarmuutta, rohkeutta ja valovoimaa esillä olemiseen ja oman osaamisensa myymiseen
  • Yrittäjät ja yrittäjähenkiset myyntityötä tekevät, jotka näkevät itsevarman olemuksen ja tyylikkään pukeutumisen keinona parantaa tuloksiaan bisneksessä
  • “High ambition mindsetin” omaavat naisyrittäjät, jotka uskovat tarvitsevansa buustia omaan olemukseen ja valovoimaan, jotta voivat päästä huikeisiin tavoitteisiinsa
  • Ne, jotka haluavat käyttöönsä henkilöbrändäyksen hyödyt liiketoiminnassa ja henkilökohtaisessa elämässä ja ovat valmiita tekemään tarvittavan muutoksen.

MITEN PÄÄSET VALMENNUKSEENI?

Varaa ilmainen strategiapuhelu jo tänään! Tutustumme toisiimme, perehdytän sinut tarkasti siihen kuinka voin auttaa, ja päätämme yhdessä tuntuuko yhteistyö oikealta ratkaisulta.

Keskeiset lopputulokset kanssani työskentelystä:

  • Onko uusasiakashankinta tärkeimpiä tavoitteitasi tälle vuodelle?
  • Haluatko, että liiketoimintasi kasvaa, asiakkaat ovat tyytyväisiä ja alaisesi näkevät sinun ottavan näkyvämmän roolin, joka vahvistaa positiivista kasvun ilmapiiriä?
  • Haaveiletko itsevarmasta olemuksesta tilanteessa kuin tilanteessa, mutta tarvitset vielä konkreettisia neuvoja, miten päästä siihen?
  • Haluatko vahvistaa hallinnan tunnetta elämässäsi, mikä tarkoittaa vähemmän stressiä ja enemmän aikaa tehdä asioita, jotka ovat tärkeitä sinulle?
  • Haluatko olla rohkea ja valovoimainen nainen, joka hurmaa yleisönsä kaikilla areenoilla, joille astuu?

Jos vastasit KYLLÄ, Valovoimainen ja Vapaa Henkilöbrändi -valmennus on juuri Sinua varten.

Tavoitteenani on, että kun lähdet mukaan valmennukseeni, sinun ei tarvitse enää koskaan murehtia näitä asioita yksin.

Lupaan auttaa sinua säästämällä aikaasi (ja hermojasi). Olenhan opiskellut ja opettanut näitä asioita vuosia.

Ja vuosien saatossa muuttanut satojen naisten elämää kapselipukeutumisen verkkokursseilla, tyyliworkshopeilla, värianalyyseilla, pukeutumisneuvoilla ja järjestämällä vaatekaappeja.

 

Valmennuksen sisältö

1 Vahva perustaTavoitetila, värivuodenaika & vartalomalli

Valmennuksen ensimmäisessä vaiheessa siirrymme hämmennyksestä siihen, että tyylilläsi ja henkilöbrändilläsi on vahva perusta. Selkiytämme, mitä lähdemme tavoittelemaan (mitä haluat saavuttaa).

Selvitetään värivuodenaikasi perusteellisessa värianalyysissa ja analysoidaan vartalomallisi, sekä opit miten korostat parhaita puoliasi sinulle sopivimmilla väreillä ja vaatteiden leikkauksilla.

Päätavoitteena on saada ymmärrys siitä, mihin keskittyä, jotta henkilöbrändisi muodostuu halutunlaiseksi, ja saavutat sen avulla tavoitteesi.

2 Tyylin ja elämäntyylin kirkastaminen 


 

Persoona esiin

Valmennuksen toisessa vaiheessa kirkastetaan tyylisi punainen lanka ja "ihanneminäsi”. Selkiytetään elämäntyylisi (elämäsi aktiviteetit) ja linkitetään pukeutumiseen.

Näin luodaan pohja toimivalle vaatekaapille ja uniikille tavallesi tuoda persoonasi esiin pukeutumisen avulla.

Lisäksi tutustutaan kapselipukeutumisen perusperiaatteisiin, jotta voidaan seuraavassa vaiheessa siirtyä vaatekaapillesi.

3 Uniikki, eteenpäin vievä henkilöbrändiTurhasta luopuminen & vapaus olla valovoimainen SINÄ

Valmennuksen viimeisessä vaiheessa raivaamme yhdessä vaatekaappisi ja järjestämme kaiken optimaalisesti. Näin saat puvuston, joka aidosti tukee tyyliäsi ja elämäntyyliäsi.

Tarvittaessa teemme yhdessä täydennykset, joiden avulla pukeutumisesi nousee seuraavalle tasolle.

Opit myös, kuinka jatkossa päivität vaatekaappiasi - joko yksin tai Tyyliagentti apunasi.

Valmennukseni jälkeen sinulla on itseluottamusta ja rohkeutta nousta esille yrityksesi valovoimaisena keulakuvana ja viedä bisneksesi seuraavalle tasolle.

Kun haluat kuulla lisää ja selvittää, olisiko valmennus sinua varten, varaa aika kalenteristani klikkaamalla alta.
VARAA STRATEGIAPUHELU

MENTORISI ESITTELY


 

En ole tyypillinen yritysmentorisi, mutta en myöskään “pelkkä stylisti”.

Intohimoni ei ole strategiavalmennus, vaan tyylicoachaus ja merkityksellistä työtä tekevien ihmisten auttaminen rohkean valovoimaisuuden tiellä, jotta he voivat loistaa ja kasvattaa omaa bisnestään. Sitä minä teen, opetan ja opettelen lisää joka ikinen päivä.

Jos haluat konkreettisia neuvoja siihen, kuinka kirkastat oman tyylisi ja löydät vaatteet, jotka korostavat parhaita puoliasi sekä saavat sinut hehkumaan itsevarmuutta ja valovoimaa, jotta voit viedä yrityksesi seuraavalle tasolle - olen täällä auttamassa sinua!

MITEN PÄÄSET VALMENNUKSEENI?

Varaa ilmainen strategiapuhelu jo tänään! Tutustumme toisiimme, perehdytän sinut tarkasti siihen kuinka voin auttaa, ja päätämme yhdessä tuntuuko yhteistyö oikealta ratkaisulta.

Minun tarinani

Olin koulukiusattu tyttö, josta kasvoi perfektionisti ja armoton suorittaja. Valmistuin ekonomiksi 22-vuotiaana ja sain heti vakituisen työpaikan pankkialan myynti- ja markkinointitehtävistä. Saavutin isoja voittoja nousujohteisella urallani ja etenin pisteeseen, jossa olin 35-vuotiaana pankin johtoryhmän jäsen, kuluttajaliiketoiminnan, markkinoinnin ja viestinnän johtaja ja esihenkilö. “Siinä sivussa” olin myös tullut äidiksi 26-vuotiaana.

Kolmekymppisenä olin kahden pienen lapsen äiti, oli omakotitalon remonttiprojektia, sivutoimista opiskelua sekä Kaliforniaan työn puolesta reissaava mies. Aika laaja paletti hallittavaksi bisnesuran ohella.

Oman elämäni vaatekriiseihin sain ratkaisun kapselipukeutumisesta ja värianalyysista. Tuntui, että vihdoin pystyin jotenkin hallitsemaan minuuttiaikataulutettua ruuhkavuosiarkeani, joten olin enemmän läsnä niin työssä kuin kotonakin. Samalla tunsin vähemmän maailmantuskaa, kun tapani kuluttaa vaatteita muuttui kestävämmäksi. Tiesin, että tekemilläni kulutusvalinnoilla vaikutan myös lasteni ajatteluun. Oman tyylin kirkastaminen ja valovoiman löytäminen minulle sopivista väreistä buustasi itsevarmuutta. Rohkaistuin mm. keskellä korona-aikaa tekemään ison uraloikan turvatusta palkkatyöstä yrittäjäksi, kasvattamaan merkityksellistä bisnestä, jossa autan muita naisia.

Autettuani kuluneen kolmen vuoden aikana satoja naisia kirkastamaan tyylinsä, saamaan vaatekaappinsa järjestykseen, löytämään itselleen parhaiten sopivat värit ja oman valovoimansa, ohjaan nyt menestymishaluisia naisyrittäjiä ja muita “high ambition mindsetin” omaavia oman alansa asiantuntijoita epävarmuudesta rohkeaan valovoimaisuuteen Valovoimainen ja Vapaa Henkilöbrändi -premiumvalmennuksen avulla, jotta he tarttuvat itsevarmoina eteen tuleviin tilaisuuksiin, kasvattavat liikevaihtoa rohkeilla avauksilla ja vievät bisneksen seuraavalle tasolle.

Missioni on auttaa naisyrittäjiä saavuttamaan enemmän kuin he uskoivat olevan mahdollista.

 

Mentoriltasi:


”Otan menestymisesi henkilökohtaisesti. Tavoitteenani on, että kun lähdet mukaan valmennukseeni, sinun ei tarvitse enää koskaan murehtia brändiäsi yksin.”

 

VARAA STRATEGIAPUHELU
Video Poster Image