Emme ota tällä hetkellä uusia jäseniä yhteisöön.


Haluatko olla tyytyväinen itseesi ja ulkonäköösi?

Haluat olla joka päivä paras versio itsestäsi. Haluat, että tyylisi korostaa parhaita puoliasi ja vaatekaapista löytyy aina sopivaa päällepantavaa.

Todellisuus on kuitenkin toinen. Katsoessasi aamulla peiliin et ole tyytyväinen näkemääsi. Tiedät, että jotain olisi tehtävä, muttei juuri nyt ole aikaa suureen elämän muutokseen, jonka jälkeen voisit viimeinen olla tyytyväinen itseesi. Teet sen sitten kun...

Sinä olet ihana juuri tuollaisena ja me autamme sinua näkemään parhaat puolesi ja korostamaan niitä!

 

Sinä olet ihana!

Oma tyyli, istuvat vaatteet ja vaatekriisitön arki eivät ole vain harvojen etuoikeus.

Oman tyylin tunteminen nostaa itsetuntemusta ja itsevarmuutta.

Istuvat ja mukavat vaatteet tekevät olon hyväksi.

Vaatekriisitön arki vapauttavat energiaa muihin asioihin.

Tule mukaan

Jäsenmaksu on vain 9,95e/kk

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Voit irtisanoa jäsenyytesi milloin vain.

 

Olet Ihana! -yhteisö

Olet ihana! -yhteisö on Suomen ainoa tyylin, pukeutumisen ja vaatekaappien järjestämisen verkkoyhteisö.

Olet ihana! -yhteisön jäsenenä selätät pukeutumiskriisit ja opit täydellisen tyylin salat.

Kuukausittain vaihtuvat minikurssit, aktiivinen tukiyhteisö ja ammattistylistin etätuki pitävät huolen, että sinulla on aina sopivaa päällepantavaa.

 

Tervetuloa Olet Ihana! -yhteisöön

Miten Olet ihana! -yhteisö toimii?

Kuukausittaiset minikurssit

Joka kuukausi saat uuden minikurssin, jossa on täsmäopit yhteen tyyliin ja kauneuteen liittyvään asiaan.

Yksityinen Facebook-ryhmä

Iina, Sohvi ja sadat jäsenet ovat käytettävissäsi Facebook-ryhmässä. Haluatko stylistin kommentin asuvalintaasi? Olet oikeassa paikassa!

Miten pääsen jäseneksi?

Pääset jäseneksi maksamalla jäsenmaksun, joka on tällä hetkellä vain 9,95 euroa kuukaudessa (sis. alv 24%). Jäsenmaksun voit maksaa luottokortilla tai PayPalilla ja ensimmäisen kerran jälkeen se veloitetaan kuukausittain automaattisesti kortiltasi tai PayPal-tililtäsi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jäsenyytesi on voimassa niin kauan kuin haluat. Pidämme huolen, että tulet viihtymään yhteisössä ja saamaan jäsenyydestäsi paljon iloa ja hyötyä heti ensimmäisestä kuukaudesta lähtien! Jos haluat joskus erota yhteisöstä, se onnistuu helposti laittamalla meille sähköpostia.

Olet ihana! -yhteisö on verkkoyhteisö. Voit liittyä yhteisön jäseneksi asuitpa sitten missä päin maailmaa tahansa.

Jäsensivustolla saat joka kuukausi uuden minikurssin, joka opettaa sinulle uutta yhdestä tyylin, pukeutumisen ja vaatekaapin järjestämisen osa-alueesta. 
Syyskuun minikurssilla esiteltiin monipuolisia asukokonaisuuksia Back to Work -teemalla. Lokakuun minikurssilla karsitaan vaatekaapista turhat pois Caps Lookin Iinan neuvoilla.

Yhteisön omassa Facebook-ryhmässä pääset vaihtamaan ajatuksia muiden ihanien naisten kanssa. Ryhmässä on käytössä myös stylistin etätuki: Hitti vai huti? -ketjuun voit jättää kuvan asukokonaisuudestasi ja saat Sohvin kommentit siihen, kuinka hyvin asu onnistuu tuomaan esille parhaat puolesi.

Yhteisö on jäseniään varten ja kaksi kertaa vuodessa toteutettavassa kyselyssä voit jättää toiveesi tulevia minikursseja varten.

Olet Ihana!-yhteisön takana ovat

Iina Lappalainen

kapselipukeutumisen asiantuntija, Caps Look

Iina ylläpitää Suomen suurinta vaatekaappien järjestämisen ja kapselipukeutumisen sivustoa ja yhteisöä, Caps Lookia. Hän on kehittänyt oman Caps Look® kapselipukeutumisen metodin, jonka tarkoitus on hallinnoida vaatekaappia niin, että ”ei mitään päällepantavaa” -tilanteet loppuvat kerralla ja pysyvästi.

Iina on auttanut jo tuhansia naisia löytämään vaatekaappeihinsa ilon ja selkeyden. Hän kiertää puhumassa kapselipukeutumisesta, järjestää asiakkaiden kaappeja, julkaisee e-oppaita, pitää webinaareja ja tuottaa Suomen ensimmäistä vaatekaappien järjestämisen ja kapselipukeutumisen verkkokurssia.

Iina sanoo, että ”arki on joskus raskasta, mutta vaikeaa sen ei tarvitse olla!”. Hänen metodillaan kuka tahansa voi koota itselleen vaatekaapin, joka ei jätä sijaa vaatekriiseille.

Sohvi Nyman

stylisti-tietokirjailija

Sohvi on pukenut suomalaisia naisia yli 10 vuotta. Hänen erikoisosaamistaan on tavallisten naisten stailaaminen. Ylen Muotiviikoillakin parhaana stylistinä palkittu Sohvi on pukeutumisen ja tyylin monitaituri, joka on tuttu monista medioista.

Sohvi opettaa Helsingin aikuisopistolla, shoppailee asiakkaideni kanssa, stailaa mainoksiin, toteuttaa Olet ihana! muuttumisleikkejä, puhuu messuilla ja kirjoittaa tyylikirjoja ja artikkeleita naistenlehtiin. Some-Sohvinakin tunnettu stylisti julkaisee ahkerasti tyylivinkkejä ja paloja Suomen tunnetuimman stylistin arjesta Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Sohvin verkkokurssi Vaatteet voivat muuttaa elämäsi on ensimmäinen stylistin tuottama verkkokurssi Suomessa.

Ps. Olet Ihana!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.