TYYLIKÄS JA TOIMIVA VAATEKAAPPI VERKKOKURSSI

[5 viikon verkkovalmennus naisille, jotka haluavat vahvistaa tyyliään ja ottaa vaatekaappinsa koko potentiaalin käyttöön.]

Näin teet 5 viikon aikana tyyliäsi ja elämäntyyliäsi tukevan, pysyvän muutoksen vaatekaapissasi. Kun vaatesäilytyksesi ei enää mene sotkuun, arjessasi on lisää iloa ja selkeyttä.

Moikka, olen Anna-Leena

Vuonna 2017 olin samassa pisteessä kuin sinä nyt. 

Minulla oli vaatehuone, johon oli kertynyt paljon vaatteita vuosien varrelta, mutta silti tuntui, ettei oikein ollut päällepantavaa.

Kulutin paljon aikaa asukokonaisuuksien pohtimiseen, ja silti harmitti, etten jotenkin saanut pukeutumisellani esille persoonani syvintä olemusta. 

Osallistuin kapselipukeutumisen verkkokurssille, jonka aikana huomasin, että tyylini selkiytyi ja vaatekaapistani lähti pois paljon turhaa (etenkin ns. ihanneminälle hankittuja vaatteita, sekä vaatteita, jotka olin ostanut ennen äidiksi tuloa).

Järjestin muutaman viikon aikana vaatesäilytykseni uudelleen. Samalla ymmärsin, etten remonttivaiheessa olevaan kotiimme haluaisikaan vaatehuonetta, vaan minulle toimivin ratkaisu olisi siellä valmiiksi olevat liukuovikaapit. Pian huomasin, että vaatesäilytyksen ja oman tyylin selkiyttäminen toi paljon iloa ja vaivattomuutta arkeen.

...Tämä kaikki on mahdollista myös sinulle.

Nyt minulla on sinulle uudistettu versio legendaarisesta, suomalaisesta kapselipukeutumisen verkkokurssista.

Uuden kurssin kehittämisessä on ollut mukana niin Caps Lookin yhteisöön pitkään kuuluneita naisia, kuin naisia, jotka ovat vasta törmänneet kapselipukeutumiseen. 

Voisiko tämä kurssi olla sinulle?

Kuinka uudistaa vaatesäilytyksesi…

 ...niin, että se tukee tyyliäsi
JA niin, että löydät aina sopivaa päällepantavaa?

Tällä kurssilla teet 5 viikon aikana tyyliäsi ja elämäntyyliäsi tukevan, pysyvän muutoksen vaatekaapissasi.

Vaatesäilytyksesi ei enää mene sotkuun ja saat arkeesi lisää iloa ja selkeyttä, ilman tuskailua ja pelkoa epäonnistumisesta.

Ennen kuin kerron sinulle lisää tästä ainutlaatuisesta valmennuksesta, puhutaan hetki siitä, kenelle se on tarkoitettu. 

Sinulle, joka olet...

 • Kyllästynyt siihen, ettet löydä vaatekaapistasi tarvitsemaasi, vaikka tuntuu, että sinulla on vaikka kuinka paljon vaatteita. Sen sijaan haluaisit vahvistaa omaa tyyliäsi ja nähdä vaatekaapissasi vain sellaisia vaatteita, jotka sopivat sinulle ja nykyiseen elämäntilanteeseesi.
 • Tuskaillut sen kanssa, että vaikka siivoat vaatekaappiasi, se tuntuu aina menevän uudelleen sotkuun. Haluaisit oppia tavan, jolla vältät hutihankinnat sekä pidät vaatesäilytyksesi järjestyksessä myös elämäntilanteiden muuttuessa.
 • Kaivannut lisää iloa ja itsevarmuutta pukeutumiseesi. Haluaisit tunnistaa, mitkä vaatteet sopivat vartalollesi, sekä miten saat erilaisilla asuyhdistelmillä mielenkiintoa pukeutumiseen, ilman että ostat jatkuvasti uusia vaatteita.
  "Aikaisemmin vaatekaappini ei pysynyt järjestyksessä ja vaatteita lojui pitkin makuuhuonetta. Aamulla myös tuntui ettei huvita laittaa mitään päälle vaatekaapista. Nyt olen saanut vaatekaapin järjestykseen kurssin ohjeilla ja tunnistan aamulla fiiliksen mukaan mistä kapselista laitan vaatetta päälle."(Syksyn 2022 kurssilainen)

Sinä ansaitset tyylikkään ja toimivan vaatekaapin.

SAANKO ESITELLÄ...

TYYLIKÄS JA TOIMIVA VAATEKAAPPI

Tämän valmennuksen päätteeksi olet...

 1. Selkiyttänyt tyylisi ja elämäntyylisi (sen sijaan, että kulutat toistuvasti rahaa virheostoksiin, jotka eivät tue tyyliäsi tai sovi elämäsi aktiviteetteihin)
 2. Rakentanut omista vaatteistasi kapselipuvuston, jonka pohjana on tyylisi ja elämäntyylisi (jotta elämäsi helpottuu, kun löydät jokaiseen tilanteeseen sopivaa päällepantavaa helposti ja nopeasti)
 3. Suunnitellut vaatesäilytykseesi optimaalisen järjestyksen ja järjestänyt vaatteesi sen mukaisesti (jolloin vaatekaapissasi on esillä vain todellisia vaihtoehtoja, jotka tuovat elämääsi iloa ja itsevarmuutta)
 4. Tunnistanut vartalomallisi ja vaatteet, jotka korostavat parhaita puoliasi (ei ole “hankalanmallisia vartaloita”, on vain vaatteita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisille vartaloille)
 5. Oppinut pukeutumista tukevia käytäntöjä (kuten puolipitoisten vaatteiden säilytys, ostoslistojen käyttö, sekä vinkit asustamiseen)
 6. Sisäistänyt tavan, jolla päivität vaatesäilytyksesi vuodenajan ja elämäntilanteiden muuttuessa (jotta vaatekaappisi palvelisi sinua aina optimaalisesti, ja toisi iloa ja selkeyttä elämääsi)

  ...eli mistä tarkalleen ottaen kurssi koostuu?

MODUULI #1

Tyyli ja elämäntyyli. Tyylikkään ja toimivan vaatekaapin perusta on oman ihannetyylin ja elämäntyylin tunnistaminen. Pääset harjoitusten avulla selkiyttämään ihannetyylisi, sekä elämäsi aktiviteetit, joihin tarvitset erilaisia vaatteita. Tunnistat pukeutumisesi kulmakivet, joiden ympärille alat koota ensimmäistä kapselipuvustoasi seuraavalla viikolla. 

 

MODUULI #2

Ensimmäinen kapselipuvusto. Lajittelet vaatteesi kategorioihin selkeiden ohjeiden avulla. Tunnistettuasi pukeutumisesi kulmakivet alat koota kapselipuvustoa niiden ympärille. Saat avuksesi selkeitä kysymyksiä, sekä opit yhteensopivuussäännön, jolla varmistat, että vaatekaapissasi on sopiva määrä ylä- ja alaosia, jotka sopivat keskenään yhteen. Karsit samalla ne vaatteet, jotka ovat väärän kokoisia, mallisia, värisiä tms.

MODUULI #3

Optimaalinen järjestys. Tutustut erilaisiin säilytysratkaisuihin ja suunnittelet, millainen järjestys toimii parhaiten sinun tapauksessasi. Järjestät vaatteesi optimaalisen järjestyksen periaattein, jolloin löydät etsimäsi helposti ja nopeasti.

MODUULI #4

Iloa ja selkeyttä arkeen. Opit niksejä vaatehuoltoon ja puolipitoisten vaatteiden säilyttämiseen. Lisäät iloa ja itsevarmuutta pukeutumiseesi muun muassa oman vartalomallin tunnistamisella.

MODUULI #5

Ylläpito ja päivitys. Jotta upeasti järjestetty vaatesäilytyksesi pysyy kunnossa jatkossakin, opit harkittujen hankintojen tekemisestä sekä vaatekaapin päivittämisestä vuodenaikojen ja elämäntilanteiden muuttuessa.

BONUKSET

 • Kausikapselit ja asustaminen. Inspiraatiota kapselipukeutujan matkallesi.
 • Facebook-ryhmän ja kouluttajan tuki koko kurssin ajan.

Seuraava kurssi alkaa 28.11.2022

 • Syksyn 2022 kurssilaisten palautekyselyssä pyydettiin osallistujia antamaan kouluarvosana kurssille:
 • 62% antoi arvosanan 9
 • 25% arvosanan 8 ja
 • 13% arvosanan 10
 • Lisäksi 75% kertoi kurssin vastanneen odotuksia ja 25% ylittäneen odotukset.
Liity mukaan talven kurssille

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Mitä saat liittyessäsi?


Liittyessäsi mukaan 20.-27.11.2022 saat:

Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi -verkkokurssin, joka kestää 5 viikkoa, 28.11.-31.12.2022.

 • 5 kurssimoduulia eli 5 viikon intensiivinen valmennuspaketti. Kurssimateriaalista opiskelet ohjatusti, mutta omaan tahtiin kaiken, mitä tarvitsee tietää, jotta saat vaatesäilytyksesi kerralla kuntoon, tyyliäsi tukevaksi ja sinulle optimaalisen toimivaksi. 
 • Opetusvideoita, kirjallisia ohjeita sekä PDF-tehtäväpohjia. Jo vuosia koulutettu toimiva metodi ja selkeä etenemissuunnitelma takaavat, ettei järjestämisinnostus lopahda kesken.
 • Pitkäjänteistä muutosta tukevia käytäntöjä sekä kouluttajan tuen koko kurssin ajan
 • Ikuisen käyttöoikeuden kurssin materiaaleihin.
 • BONUKSET: Kausikapselit ja asustaminen (videomateriaali) sekä kurssilaisten suljettu facebook-ryhmä vertaistukeen ja etenemisen juhlistamiseen.

Kurssista ja kouluttajasta 
sanottua

"Vaatejärjestykseni oli hyvin sekava ja vaatteita oli paljon. Sain tehtyä itselleni ensimmäisen kapselin ja järjestettyä vaatteeni selkeästi ja järkevämmin."

- Syksyn 2022 Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi -kurssin osallistuja

"Sekamelskasta tyylin, asukokonaisuuksien ja vaatejärjestyksen löytymiseen!"

- Syksyn 2022 Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi -kurssin osallistuja

"Parasta kurssissa oli Anna-Leenan asiantuntemus ja valoisa persoona sekä mahdollisuus oppia omaan tahtiin kapselipukeutumisesta sekä siihen liittyvistä aiheista."

- Syksyn 2022 Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi -kurssin osallistuja

"Koulutus oli hyvä ja napakka. Tietoa oli paljon, mutta Anna-Leena, sinulla oli hyvä tapa opettaa. Näki että hallitset asian mitä opetat."

   - Kapselipukeutumisen lähikoulutukseen osallistuja

"Mielestäni materiaali aukesi sopivassa tahdissa ja monipuolisesti eri tavoin. Myös se että materiaali jää käyttöön on hyvä, koska varmasti siihen täytyy/tulee vielä palattua. Vertaistuki antoi lisäbuustia"

- Syksyn 2022 Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi -kurssin osallistuja

"Kiitokset vielä hyvästä luennosta eilen illalla. Selkeytti omaa vaatehuoneajattelua."

   - Kapselipukeutumisen etäluennolle osallistuja

"Kiitos vielä, susta oli iso apu ja olo tuntuu heti kevyemmältä :) Vaatekaappi on nyt upea ja ihanaa kun pitkään mielessä ollut asia on nyt selkiytynyt ja tiedän miten pukeutua + mitä hankin lisäksi. Joten KIITOS!"

   - Vaatekaappi-kotikäynnin asiakas

"Viikoittain avautuvia videoita ja tehtäviä odotti jo sunnuntaiaamuisin, viikon aikana ehti sitten pikkuhiljaa paneutua aiheeseen ja tehdä tehtäviä, itse tykkään tehdä asioita yksin mutta ehkä olisi voinut olla kuitenkin facebook-ryhmässä"

   - Syksyn 2022 Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi -kurssin osallistuja

"Moni on nyt kommentoinut, että kiva mitä tsemppiä sai omaan vaatekaappiin :) Ja yksi mm. kommentoi Donna Karanista inspiroituneena kaivaneensa valkoisen kauluspaidan päälleen eilen!"

   - Tyyliworksopin tilaamisesta vastannut

"Parasta kurssissa oli, että se sai aikaan sysäyksen saada vaatekaappi vihdoin järjestykseen."

   - Syksyn 2022 Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi -kurssin osallistuja

"Oikein kelpo kurssi näin ammattijärjestäjän silminkin! ;) Ihanaa, että sain olla mukana jo alkumetreillä ja tietty nyt ensimmäisellä kierroksella oppimassa itsekin lisää."

   - Syksyn 2022 Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi -kurssin osallistuja

"Kiitos tosi ihanasta kurssista! Tämä oli tosi positiivinen ja inspiroiva kokemus ☺️"

  - Syksyn 2022 Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi -kurssin osallistuja

"Kiitos, olit mahtavan innostava ja oli ihana käydä luonasi värianalyysissä. Sait minun maailmaani aivan uutta valoa ja väriä, olen siitä todella iloinen 😊"

  - Syksyn 2022 Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi -kurssin osallistuja, joka tuli kurssin innostamana myös Caps Colors® -värianalyysiin

LIITY MUKAAN TALVEN KURSSILLE

TALVEN VERKKOKURSSI (viimeinen mahdollisuus tähän hintaan, sillä hinta nousee v.2023)

147 €

Talven kurssi on käynnissä 28.11.-31.12.2022. Seuraava kurssi järjestetään kevätkapselin kokoamisen aikaan, uudella korkeammalla hinnalla. Voit halutessasi valita kassalla osamaksuvaihtoehdon.

 • 5 opetusmoduulia, joiden sisältö aukeaa viikoittain 5 viikon ajan
 • Harjoitukset ja selkeät ohjeet kapselipukeutumisen 
  toteuttamiseen omassa elämässäsi ja vaatesäilytyksessäsi
 • Ohjattu talvikapselin kokoaminen oman tyylin ja elämäntyylin mukaisesti, sekä ohjeet kapselin päivittämiseen jatkossa
 • Tulostettava Minun tyylini -työkirja
 • Ikuinen pääsy kurssialustalle, joten voit edetä myös omassa tahdissasi
 • Facebook-ryhmän ja kouluttajan tuki koko kurssin ajan
 • Bonuksena Kausikapselit ja asustaminen - inspiraatiota kapselipukeutujan matkallesi
LIITY MUKAAN TALVEN KURSSILLE

PAKETTITARJOUS: VERKKOKURSSI + VÄRIANALYYSI

299 €

Normaali hinta 334 €. Tarjous voimassa kampanjakoodilla rajoitetun ajan. Voit halutessasi valita kassalla osamaksuvaihtoehdon. Talven kurssi on käynnissä 28.11.-31.12.2022. Värianalyysilahjakortti on voimassa 6kk.

 • 5 opetusmoduulia, joiden sisältö aukeaa viikoittain 5 viikon ajan
 • Harjoitukset ja selkeät ohjeet kapselipukeutumisen 
  toteuttamiseen omassa elämässäsi ja vaatesäilytyksessäsi
 • Ohjattu talvikapselin kokoaminen oman tyylin ja elämäntyylin mukaisesti, sekä ohjeet kapselin päivittämiseen jatkossa
 • Tulostettava Minun tyylini -työkirja
 • Ikuinen pääsy kurssialustalle, joten voit edetä myös omassa tahdissasi
 • Facebook-ryhmän ja kouluttajan tuki koko kurssin ajan
 • Bonuksena Kausikapselit ja asustaminen - inspiraatiota kapselipukeutujan matkallesi
 • Lahjakortti Caps Colors® -värianalyysiin (arvo 187€). Voimassa 6kk ostopäivästä, joten voit käyttää sen joko kurssin aikana tai keväämmällä.
HYÖDYNNÄ PAKETTITARJOUS: LIITY KURSSILLE + TULE VÄRIANALYYSIIN

Miltä elämäsi näyttäisi vuoden lopussa, jos aloittaisit nyt?


Saatat kuvitella, että vain todella järjestelmälliset minimalistit onnistuvat pitämään vaatekaappinsa siistinä. Mutta ei se niin mene! Esimerkiksi minä olen fiilispukeutuja, joka ei pidä itseään minimalistina.

Uskon vakaasti, että jokaisella on oikeus panostaa itseensä ja arjen selkeyteen. Olet ansainnut tyylikkään ja toimivan vaatekaapin, joka tuottaa iloa jokaiseen päivään. 

Joten miksi vielä odotat? Uskalla sanoa KYLLÄ tyylikkäälle ja toimivalle vaatekaapille! 

Liityttyäsi mukaan kurssille voit olla varma, että saat selkeät ohjeet ja kattavan tuen tyyli- ja järjestämismatkallesi. Sinun ei tarvitse enää tuskailla yksin. 

Toivottavasti näemme kurssilla,
Anna-Leena

Tyylikäs ja toimiva vaatekaappi

 

 • Kurssi kestää 5 viikkoa, 28.11.-31.12.2022
 • Kokoa itsellesi tyylikäs ja toimiva talvivaatekapseli, ja opi miten päivität vaatekaappiasi jatkossakin
 • Kurssimateriaali on omalla kurssisivustolla
 • Sivusto toimii puhelimella, tabletilla ja tietokoneella
 • Joka viikko sinulle avautuu uuden viikon materiaali ja viikkotehtävät
 • Saat uudesta materiaalista aina myös sähköpostin
 • Kurssisivusto on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset
 • Voit tehdä tehtäviä silloin, kun sinulle sopii
 • Tehtäviin on hyvä varata 1-4h/viikko
 • Kurssin facebook-ryhmässä saat tukea samassa tilanteessa olevilta

Mietityttääkö sinua...?

Kurkkaa alta vastaukset kysymyksiin, jotka ovat askarruttaneet jo jotakuta muuta.
Jos et saa vastausta alta, voit aina laittaa myös sähköpostia [email protected]