Kiitos tilauksestasi! Kapseliopas/-oppaat tulevat ihan pian sähköpostiisi tilausvahvistuksen mukana. Jos tilausvahvistusta ei näy puolen tunnin sisään, laita mailia [email protected] niin selvitetään asia.

Oppaita odotellessa minulla on sinulle toinen erityinen diili. Koska olet selvästi valmis panostamaan vaatekaappisi sisältöön ja järjestykseen, tarjoan sinulle nyt juuri ostamasi Kapselioppaat kaupan päälle, kun tulet mukaan Casp Look® -verkkokurssille.

Verkkokurssi on 5 vkon paketti, jonka voit käydä omaan tahtiisi. Opetan sinulle siellä Caps Look® -menetelmän kädestä pitäen. Parin viikon jälkeen et enää tunnista vaatekaappiasi samaksi!

Klikkaa alla olevaa nappia ja tutustu kurssiin tarkemmin. Saat nyt kurssimaksusta kahden oppaan hinnan verran alennusta. Etkö ostanut molempia oppaita vaan vain toisen? Ei haittaa. Kun olet liittynyt kurssille, laita viestiä [email protected], niin lähetän sinulle toisenkin oppaan:) -Iina

TARJOUS ON VOIMASSA

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTIA

"Mainio kurssi. Sain varmuutta oman tyylin toteuttamisessa ja paljon ideoita kodin vaatesäilytyksen suunitteluun ja vaatehuoltoon. Uskallusta olla oma itseni ja ostaa tarpeeseen laadukasta vaatetta. Tuntuu, että olen samaan aikaan hemmotellut itseäni kurssilla ja kuitenkin tehnyt varsin järkevän hankinnan tulevaisuutta varten. Kiitos Iina!" Miia, Muurame

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.