Mistä on kyse Konsulttikoulutus Verkkokurssi Caps Look® -konsultit Caps Colors® Kapselikauppa Blogi Ota yhteyttä Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Yksi silmäpari lisää vaatekaapin äärellä

Miltä tuntuisi, jos vieras ihminen kurkistaisi vaatekaappiisi?

Tuntuisiko tilanne sinusta nololta? Olisitko suorastaan kauhuissasi? Vai esittelisitkö ylpeänä pystyynviikattuja sukkarivejäsi?  Voisiko tilanne olla sinulle täysin neutraali?

Pääsin vastaamaan näihin kysymyksiin taannoin, kun aikakauslehden toimittaja vieraili meillä kotona. Hän halusi paitsi keskustella kapselipukeutumisesta, myös kurkata minun ja poikani vaatekaappeihin. Onhan se eri asia kuulla kapseleista kuin nähdä sellainen oikeassa vaatekaapissa.

En ole avannut kaappiani kameralle tai vieraalle ihmiselle ikuisuuksiin. Suoraan sanottuna se ei ole minusta kovin kiinnostavaa katsottavaa. Olen paljon kiinnostuneempi sinun vaatekaapistasi ja siitä, miten voin auttaa sinua selkeyttämään sitä. Mutta siinä olin, vaatekaappini äärellä, ovet sepposen selällään. Sukkarivit oli pystyynviikattu, muttei millilleen suorissa riveissä. Vaatteet olivat paikoillaan, mutta kaapin lattialla pyöri valtavia villakoiria. Kesäkapseli oli toimiva, muttei niin täydellinen kuin voisi olla. Sanotaanko nyt niin, että onneksi jumppatopit eivät helposti rypisty, sillä jumppakapselini on ollut liiankin pitkään viikattuna käyttämättömänä laatikossaan.

Seisoessani siinä vaatekaapin äärellä olo oli suoraan sanottuna lievästi vaivaantunut. Pölypallot nolottivat. Tältä se kapselipukeutumisen asiantuntijan vaatekaappi nyt näyttää. Tavalliselta.


Kodin henkilökohtaisimman tilan avaaminen

Yhtäkkiä ymmärsin, miksi asiakkaiden on niin vaikea päästää minua kotiinsa. Miksi nolottaa avata kaappinsa ovet ihmiselle, joka työkseen sorvailee sotkuisia kaappeja. Yleensä kodista näytetään vieraalle vain se siloteltu ulkokuori. Usein lapsiakin neuvotaan, ettei toisten kaappeja saa mennä avaamaan. Ehkä kaappien avaaminen vieraalle paljastaa asukkaasta enemmän kuin hän itse haluaisi. Vähintään kaapin oven avaaminen paljastaa sen, että meistä harvalla on kaapeissaan aina täydellinen järjestys ja harmonia.

Ei taida olla ainuttakaan asiakasta, joka ei olisi aloittanut järjestämisprojektia sanomalla “täällä on nyt sitten tosi sotkuista…”. Hyvä niin, sillä siistejä kaappeja on tylsä järjestää. En minä ole tullut sinun kotiisi arvostelemaan, vaan tekemään arjestasi jatkossa helpompaa.

Toimittajakaan ei  tullut meille arvostelemaan, vaan oppimaan lisää kapselipukeutumisesta ja kirjoittamaan juttua. Vaikka tämän tiedostaa, niin kodin henkilökohtaisimman tilan avaaminen tuntemattomalle on todella vaikeaa. Tämä selittänee Caps Look -verkkokurssin suosion.

 

Ota varaslähtö kaikessa rauhassa

Yksin, oman kodin rauhassa on turvallisempaa tehdä järjestelyprojektia. Tutustut omaan tahtiin ohjeisiin. Voit itse miettiä mitä haluaa säilyttää ja mitä karsia silloin, kun on siihen sopiva fiilis. Ei tarvitse avata oviaan vieraalle. Projekti tuntuu olevan enemmän omassa hallinnassa.

Edellisen kerran verkkokurssi pidettiin helmikuussa ja seuraava kurssi alkaa vasta elokuun lopussa. Koska kurssista tulee viikottain kyselyitä, päätin järjestää mahdollisuuden varaslähtöön.

Caps Look -verkkokurssista tulee pian itseopiskeluversio. Tässä versiossa saat toimivan kurssimateriaalin käyttöösi ja pääset soveltamaan sitä omaan vaatekaappiisi. Itseopiskeluversio on riisuttu versio “livekurssista”, ilman livelähetyksiä, Facebook-ryhmää, henkilökohtaista tukea tai bonuksia. Tottakai voit päivittää kurssimaksun halutessasi syksyllä livekurssiin ja maksat vain erotuksen. Jos haluat kuulla lisää Caps Look -itseopiskeluverkkokurssista klikkaa tästä. 

Jokaisella täytyy olla mahdollisuus toimivaan vaatekaappiin. Myös silloin, kun ei ole mahdollisuutta tai ei halua ottaa toista ihmistä kotiinsa avuksi. Olen suunnitellut verkkokurssin itseopiskeluversion, jotta saat edetä kapselipuvuston rakentamisessa omaan tahtiisi kaikessa rauhassa. Ja kun olet valmis voit avata kaappisi ovet ilolla.

Lue lisää kurssista tästä

Kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päällepantavaa? Osallistu 3-osaiseen maksuttomaan Vaatekaappi Workshopiin.

Osallistu tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.