Mistä on kyse Konsulttikoulutus Verkkokurssi Caps Look® -konsultit Caps Colors® Kapselikauppa Blogi Ota yhteyttä Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Oma tyyli voi olla piilossa vaateröykkiöiden alla

Kapselipuvusto/kapselivaatekaappi on tullut viime vuosina koko ajan tutummaksi suomalaisille. Keskustellessani kapselipuvustosta ihmisten kanssa livenä ja verkossa, törmään kuitenkin toistuvasti samoihin virheellisiin päätelmiin. Olen koonnut näistä kuusi yleisintä harhaluuloa ja oikaisen ne yksi kerrallaan.

Voit koota kapselin vaikkei oma tyyli ole vielä selvillä – oma tyylisi löytyy kyllä

Itse asiassa se voi mennä päinvastoin. Minullakin meni. Ensin tulee kapselipuvusto ja sitten opit tuntemaan oman tyylisi. Kapselipuvusto voi auttaa sinua näkemään oman tyylisi, joka on piilossa vaateröykkiöiden alla.

Näen tämän toistuvasti omien asiakkaiden kanssa. Usein asiakas sanoo, että ”en tunne omaa tyyliäni” tai ”ei mulla ole omaa tyyliä”. Kuitenkin joka kerta se oma ydintyyli ja punainen lanka löytyy, kun lähdetään sitä työstämään. Usein se on piilossa muiden vaatteiden kanssa, jotka eivät ole osa omaa tyyliä.

Joten erityisesti silloin, jos sinusta tuntuu, että et tunne omaa tyyliäsi, niin kannustan sinua kokeilemaan kapselipuvustoa!

← Edellinen osa                                              Seuraava osa →

Kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päällepantavaa? Osallistu 3-osaiseen maksuttomaan Vaatekaappi Workshopiin.

Osallistu tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.