Mistä on kyse Konsulttikoulutus Verkkokurssi Caps Look® -konsultit Caps Colors® Kapselikauppa Blogi Ota yhteyttä Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Täydellisen vaatekaapin rakentaminen on oppimisprosessi

Kapselipuvusto/kapselivaatekaappi on tullut viime vuosina koko ajan tutummaksi suomalaisille. Keskustellessani kapselipuvustosta ihmisten kanssa livenä ja verkossa, törmään kuitenkin toistuvasti samoihin virheellisiin päätelmiin. Olen koonnut näistä kuusi yleisintä harhaluuloa ja oikaisen ne yksi kerrallaan.

Kapselia voi joutua päivittämään elämäntilanteen tai vuodenajan vaihtuessa

Täydellisen vaatekaapin rakentaminen on aina oppimisprosessi. Voi olla, että talvikapseli onnistuu erinomaisesti ja valitsit siihen ihan oikeat asiat, mutta kevätkapselissa sama kaava ei toimikaan enää. Vuodenaikojen tarpeet ovat erilaiset. Myös eri elämäntilanteet asettavat erilaisia vaatimuksia vaatekaapille. Sitä ei tarvitse säikähtää, että jonkun kapselin kohdalla homma ei näytäkään toimivan. Kapselia voi aina muuttaa ja päivittää.

Varsinkin ensimmäisen kapselin kohdalla voit astua tiettyihin ”aloittelijan ansoihin”. Pyrin täällä blogissa antamaan vinkkejä ja ohjeita siihen, miten voit välttää yleisimmät sudenkuopat, joita aloittamiseen liittyy.

Jos haluat maksimoida onnistumisen mahdollisuudet heti ensimmäisen kapselipuvuston kanssa, niin nyt minulla on sinulle huippuvinkki: Caps Look® -verkkokurssi, jossa autan sinua ensimmäisen kapselisi kokoamisessa. Kurssilla käymme yhdessä askel askeleelta läpi kapselisi kokoamisen niin, että kun kurssi on valmis, sinulla on ensimmäinen kapselipuvustosi (kevätkapseli) käytössä. Kurssin avulla vältät yleisimmät karikot, saat muilta kurssilaisilta tukea ja voit vaihtaa vinkkejä samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa. Lisäksi tietysti saat minulta henkilökohtaista tukea, ohjausta ja opastusta valintoihisi, vaatesäilytykseen ja siihen, millainen ensimmäisen kapselisi olisi hyvä olla.

Jos sinulla on kysyttävää Caps Look® -verkkokurssiin liittyen, niin voit milloin tahansa lähettää viestiä [email protected].

 

← Edellinen osa

Kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päällepantavaa? Osallistu 3-osaiseen maksuttomaan Vaatekaappi Workshopiin.

Osallistu tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.