Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Caps Look® -konsultit Värianalyysi Luennot Blogi Konsulttikoulutus Ota yhteyttä Kauppa Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Miten tehdä aamuista parempia?

Tänään haluan ottaa esille yhden itselleni tärkeän asian. Kirjoitin aiemmin Caps Lookissa kapselipukeutumisen hyödyistä. Silloin kirjoitin, että jokainen vaatteesi puhuu sinulle ja vaikuttaa mieleesi, joko tietoisella tai alitajuisella tasolla. Tänään avaan tätä asiaa hieman.
 
Uskon, että ihmisen mieliala ja onnellisuus (tai onnettomuus) syntyy pitkälti siitä, mitä hän ajattelee, eli millaista hänen sisäinen puheensa on. Jos sisäinen puhe on positiivista ja sisältää kiitollisuutta, ihminen tuntee itsensä hyväntuulisemmaksi ja onnellisemmaksi. Jos sisäinen puhe on negatiivissävytteistä ja keskittyy harmitteluun ja arvosteluun, on henkilön mielialakin surkea.

 

Mielialamme on erityisen herkkä vaikutuksille aamuisin, kun pää on vielä tyhjä ja tavalliset suojamuurit eivät ole vielä käynnistyneet. Se, millaisille vaikutuksille asetamme itsemme alttiiksi aamuisin, on mielestäni erityisen isossa asemassa siinä, millaiseksi päivämme muodostuu. Siksi on tärkeää, että aamuisin kohtaamme vain asioita, jotka sytyttävät meissä positiivista ajattelua.

 

Havainnollistan tätä sanomaa parin lyhyen videoklipin avulla. Alla olevilla videoilla on kaksi esimerkkiä aamuisesta tilanteesta vaatekaapilla. Ensimmäisellä videolla kaappi on sotkuinen, eikä ole kokenut raivauskäsittelyä: 

 
Toisella videolla on todellinen tilanne tämänhetkisestä vaatekaapistani:

Miten päivä lähti käyntiin ensimmäisessä klipissä? Entä toisessa? Raivaamattomassa kaapissa voi olla pieneksi käyneitä vaatteita muistuttamassa liikakiloista heti aamusta. Vaatteet voivat muistuttaa niiden antajista, menneistä tapahtumista tai elämänvaiheista.

Perusteellisesti raivatussa kaapissa on vain käyttäjälleen sopivia, ajanmukaisia vaatteita. Silloin pukeutuminen on nopeaa ja helppoa. Iloa voi lisätä entisestään esimerkiksi teippaamalla inspiroivia kuvia kaapinovien sisäpuolelle.Haastan sinut havainnoimaan omaa sisäistä puhettasi.

Kun katsot vaatekaappiisi, mitä ajatuksia sinulle nousee? Millainen olo niistä ajatuksista tulee? Millä kaikilla tavoin voisit lisätä positiivisuutta aamuihisi?

Haluatko oppia lisää kapselipukeutumisesta?
Tilaa ilmainen kapselipukeutumisen miniopas sähköpostiisi!

Tilaa tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.