Kapselipukeutuminen Verkkokurssi Caps Look® -konsultit Caps Colors® -värianalyysi Konsulttikoulutus Kapselikauppa Blogi Ota yhteyttä Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Mistä tiedät, että tarvitset kapselipuvuston?

Nämä 8 kysymystä kertovat vastauksen.

Olet lukenut kapselipukeutumisesta, mutta epäröit vielä, onko sen sun juttu. Et ole varma, kannattaako sinun käyttää kokonaista iltaa saati viikonloppua vaatekaapin raivaamiseen ja kapselin kokoamiseen. Aihe kiinnostaa, mutta et tiedä, saatko käyttämällesi ajalle todella vastinetta. Ehkä epäilet, toimiiko tämä metodi sinun kohdallasi.

Onko tämä juttu vain niille, joilla on kaapissa liikaa vaatteita? Vai onko tämä tarkoitettu heille, joilla on valmiiksi täydellisesti konmaritettu minimalistinen kaappi?

 

Vastaa seuraaviin kysymyksiin ja ota selvää, tarvitsetko kapselipuvuston!

 

1. Laitatko illalla seuraavan päivän vaatteet valmiiksi?

Vaatteiden valinta edellisenä iltana on yksi tapa säästää aikaa ja hermoja aamuista. Mutta tiesitkö, että kun sinulla on kapselipuvusto, sinun ei tarvitse enää käyttää tähän aikaa edes iltaisin? Kapselipuvuston kanssa voit napata kaapista sopivan asun vaikka puolinukuksissa silmät kiinni.

 

2. Jos jätät vaatteiden valinnan aamuun, tuleeko aamustasi kaoottinen ja kiireinen?

 Jos päivän asun valinta aiheuttaa aamulla stressiä ja hampaidenkiristelyä, olet kapselin tarpeessa. Itse asiassa, jos asun valitsemiseen menee aamulla enemmän kuin 5 minuuttia, voit hyötyä kapselipukeutumisesta!

 

3. Roikkuuko kaapissasi vaatteita, joissa on vielä hintalappu kiinni?

Toistuvat hutiostokset ovat kinkkinen (ja kallis) riesa. Kapselipukeutujan vaateostokset ovat harkittuja ja tulevat varmasti käyttöön. Kun näet kerralla jokaisen omistamasi vaatteen ja muistat jokaisen käyttövaatekaapissasi olevan vaatekappaleen, et erehdy kaupoilla tupla-hankintoihin.

 

4. Tuntuuko sinusta usein, että sinulla on kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päällepantavaa?

Tämä tilanne tunnetaan nimellä vaatekriisi. Niin ironista kuin se onkin, mitä enemmän kaapissa on vaatteita, sitä vaikeampaa asukokonaisuuksien koostaminen on. Kapselipukeutumiseen siirtyminen ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsisi luopua vaatteistasi. Kapselipukeutuminen auttaa sinua ottamaan parhaan irti vaatevalikoimastasi!

 

5. Tuntuuko sinusta, että vaatepyykkiä kertyy enemmän kuin muilla ihmisillä?

Olen huomannut asiakkaillani, että kun he ottavat kapselipuvuston käyttöön, heidän pyykkikuormansa vähenee. Kun otat joka päivä uudet vaatteet kaapista, peset pyykkiä heti kun pyykkikori on täynnä tai kun sinulla on vakiintunut pyykkipäivä. Sitten kun sinulla on kapselipuvusto, näet koko ajan vaatekaapistasi kuinka monelle päivälle sinulla on vielä vaatteita jäljellä, pyykkikori täyttyy hitaammin ja peset pyykkiä vasta, kun sille on oikeasti tarve.

 

6. Kun katsot vaatekaappiisi, saako se sinut kiristelemään hampaitasi ja muistuttaa tekemättömistä asioista?

 Hyvässä järjestyksessä oleva kapselikaappi henkii kauneutta ja mielenrauhaa. Täynnä oleva, sekainen kaappi saa mielesi kireäksi, muistuttaa tekemättömistä tehtävistä ja aiheuttaa stressiä aamuihin. Katso esimerkki tästä postauksesta.

 

7. Tuntuuko sinusta, että tyylisi on hukassa tai että sinulla ei ole omaa tyyliä?

Kapselipuvuston kokoaminen auttaa selkiyttämään omaa tyyliäsi. Kun nostat vaatereservistäsi esille sen TOP 20, niin näet, mikä tyylisi oikea ydin on. Osaat jo ostaa itsellesi oikeanlaisia vaatteita, mutta et näe sitä liian suuren vaatemäärän seasta.

 

8. Haluaisitko käyttää vähemmän aikaa arkisin asujen valitsemiseen?

Aloitin itse kapselipukeutumisen, koska halusin säästää aikaa arkitoimistani muihin asioihin. Sen jälkeen kun aloitin vuonna 2014, vaatteiden valitsemiseen kuluva aika on kutistunut tunnista minuuttiin, valehtelematta!

Kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päällepantavaa? Osallistu 3-osaiseen maksuttomaan Vaatekaappi Workshopiin.

Osallistu tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.