Mistä on kyse Konsulttikoulutus Verkkokurssi Caps Look® -konsultit Caps Colors® Kapselikauppa Blogi Ota yhteyttä Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Mistä kapselipuvuston kokoaminen kannattaa aloittaa

Tunnistatko seuraavan tilanteen?

Avaat aamulla vaatekaapin oven. Tuijotat tyhjin silmin kaapin sisältöä. Sekalaiset kasat epämääräisen värisiä vaatteita katselevat sinua vähän syyttävästi takaisin. Paiskaat kaapin oven kiinni. Ei siellä ole mitään päällepantavaa. Kaapin ovi pongahtaa takaisin auki. Mitä ihmettä tapahtui? Tajuat heti että siellä on liikaa vaatteita. Eikä *silti* mitään päällepantavaa.

Hetken mietintä. No pakko täällä on olla jotain mitä laittaa päälle. Sen verran on rahaa upotettu vaatteisiin!

Mutta ei. Se on edelleen täysin järjetön vaatekaappi. Erilaisia tyylejä laidasta laitaan. Vaatemäärä on räjähtänyt täysin käsiin. Värit ovat joutuneet toisiensa kanssa sekamelskaan. Kaappi on täynnä vaatteita. Mutta se on silti tavallaan tyhjä. Mikään ei sovi toisensa kanssa yhteen.

Edellä kuvattu lähtötilanne on todella yleinen. Jos et saa vaatekaappisi ovea menemään kiinni, niin voit lohduttautua sillä tiedossa, ettet ole ainoa! Runsaudenpula, tilanne jossa vaihtoehtoja on niin paljon, että valintojen tekeminen vaikeutuu, on yksi yleisimpiä ja isoimpia vaatekaappien ongelmia. Kun vaatteita on liikaa, et näe metsää puilta (kuten eräs kapselikurssilainen asian hienosti ilmaisi).

 

Vaikka täyteen tupattu vaatekaappi on yleinen ongelma, sen ei tarvitse olla sinun ongelmasi.

 

Ensimmäinen ja tärkein askel on kohdata rehellisesti nykytilanne. Toista perässäni: “Minulla on liikaa vaatteita ja se hankaloittaa pukeutumistani”. Olet oikeasti jo todella pitkällä, kun tiedostat tämän! Suurin este kapselipukeutumisen tiellä on se, että ei uskota sen sopivan itselle eikä uskota, että omaan tilanteeseen on oikeasti olemassa helpotus.

Karsiminen auttaa alkuun. Kun olet poistanut kaapista kulahtaneet, rikkinäiset ja väärän kokoiset, olet jo askeleen lähempänä tavoitekaappiasi. Nämä ovat niin sanottuja helppoja poistoja. Mutta entäs ne liian pienet, joihin haluaisit jonakin päivänä mahtua? Tai kun vaatteet ovat kaikki ihania ja sopivia, niitä vain sattuu olemaan liikaa?

Toimivan kapselipuvuston kannalta on kriittistä tunnistaa oma tyyli. Mikä tyylisi on tänä päivänä? Kuka sinä todella olet tänä päivänä? Kuka haluat olla? Miten se ihminen, joka haluat olla, pukeutuu? Etsi kaapistasi ne vaatteet, jotka ilmentävät todellista, tämänhetkistä itseäsi ja tavoitepersoonaasi. Karsi kaapista muut. Tai jos se tuntuu tässä vaiheessa liian radikaalilta, siirrä ne reservivaatteisiin.

Kun tiedät olevasi valmis perusteelliseen ja pysyvään vaatekaapin muutokseen, olet lämpimästi tervetullut Caps Look® -verkkokurssille. Viiden viikon kurssin jälkeen sinulla on omantyylisesi, toimiva peruskapseli ja voit napata kaapista vaikka silmät kiinni vaatteet tietäen, että ne sopivat yhteen. Kurssilla et pelkästään kokoa askel askeleelta etenevillä ohjeilla omaa kapseliasi, vaan järjestät myös koko vaatesäilytyksesi uudestaan. Vaatekaappisi tulee huokumaan turhautumisen sijasta iloa ja selkeyttä ja näet kaikki vaihtoehdot yhdellä silmäyksellä.

Kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päällepantavaa? Osallistu 3-osaiseen maksuttomaan Vaatekaappi Workshopiin.

Osallistu tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.