Mistä on kyse Konsulttikoulutus Verkkokurssi Caps Look® -konsultit Caps Colors® Kapselikauppa Blogi Ota yhteyttä Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Kapselipukeutuminen ei ole kiinni tietystä tyylistä

Kapselipuvusto/kapselivaatekaappi on tullut viime vuosina koko ajan tutummaksi suomalaisille. Keskustellessani kapselipuvustosta ihmisten kanssa livenä ja verkossa, törmään kuitenkin toistuvasti samoihin virheellisiin päätelmiin. Olen koonnut näistä kuusi yleisintä harhaluuloa ja oikaisen ne yksi kerrallaan.

Kapselipukeutuminen sopii kaikille

Sinulla ei todellakaan tarvitse olla tietynlaista tyyliä. Sinun ei tarvitse olla smart casual tai business casual. Olit sitten rokkari, hippi, sporttiyyppi tai mekkoihminen, voit toteuttaa kapselipukeutumista. Ei ole mitään tiettyä vaatetta, jonka kapselipuvusto vaatisi onnistuakseen.

Kapselin kokoaminen lähtee aina sinun omasta tyylistäsi ja sinun elämäntilanteestasi. On olemassa valmiitakin kapselimalleja, mutta itse lähden aina siitä, mikä sopii juuri sinulle, millaisissa vaatteissa sinä itse viihdyt ja millaisia vaatteita tarvitset toteuttaaksesi itsesi näköistä elämää. Tämä sopii ihan kaikille tyyliin ja elämäntyyliin katsomatta!

← Ensimmäinen osa                                                       Seuraava osa →

 

Kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päällepantavaa? Osallistu 3-osaiseen maksuttomaan Vaatekaappi Workshopiin.

Osallistu tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.