Koulutukset Verkkokurssi Caps Look® -konsultit Caps Colors® Kapselikauppa Blogi Ota yhteyttä TEE TESTI: Millainen pukeutuja olet Kirjaudu sisään

Kapselin päivittämisessä vain osa vaatteista vaihtuu

Kapselipuvusto/kapselivaatekaappi on tullut viime vuosina koko ajan tutummaksi suomalaisille. Keskustellessani kapselipuvustosta ihmisten kanssa livenä ja verkossa, törmään kuitenkin toistuvasti samoihin virheellisiin päätelmiin. Olen koonnut näistä kuusi yleisintä harhaluuloa ja oikaisen ne yksi kerrallaan.

Koko kapselia ei tarvitse vaihtaa kolmen kuukauden välein

 Sinun ei todellakaan tarvitse vaihtaa koko kapselipuvustoa, kun vuodenaika vaihtuu. Vaihdat vain sen osan, joka tarvitsee päivitystä. Esimerkiksi maaliskuun paikkeilla, kun siirrytään talvikapselista kevätkapseliin, voit vaihtaa talvikengät keväisempiin popoihin, talvitakin kevättakkiin ja paksuimmat villapaidat kevyempiin paitoihin. Housut ja neuletakit voivat jatkaa talvikapselista kevätkapseliin. Vaatteita vaihdetaan kapseleiden välillä vain tarpeen mukaan. Totta kai saat halutessasi vaihtaa, vaikka kaikki! Sekään ei ole kiellettyä :D

Itse vaihdan yleensä 30-50% vaatteista kapselin päivityksessä. Se, kuinka ison osan vaihdat, riippuu omasta tyylistäsi ja elämäntyylistäsi.

Seuraava osa →

 

Tule mukaan maksuttomalle Mistä vaatekriisit syntyvät (ja kuinka ne ratkaistaan) -luennolle.

Ilmoittaudu luennolle
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.