Mistä on kyse Konsulttikoulutus Verkkokurssi Caps Look® -konsultit Caps Colors® Kapselikauppa Blogi Ota yhteyttä Vaatekaappi Workshop Kirjaudu sisään

Helpompaa arkea kapselipuvustolla

Kapselipuvusto/kapselivaatekaappi on tullut viime vuosina koko ajan tutummaksi suomalaisille. Keskustellessani kapselipuvustosta ihmisten kanssa livenä ja verkossa, törmään kuitenkin toistuvasti samoihin virheellisiin päätelmiin. Olen koonnut näistä kuusi yleisintä harhaluuloa ja oikaisen ne yksi kerrallaan.

Kapselipuvusto ei ole vain minimalistien tai konmarittajien juttu 

Olen huomannut, että moni Konmarin läpikäynyt innostuu kapselipuvustosta.  Ne täydentävätkin hyvin toisiaan. Onhan ihan luonnollista, että kun laittaa kotinsa järjestykseen Konmarin avulla, niin samalla kiinnostuu muistakin arjen helpottamisen keinoista.

Minimalisteilla on usein valmiiksi tiivis ja kompakti puvusto, ikään kuin ympärivuoden kapseli. He löytävät kapselipukeutujista saman henkistä keskusteluseuraa.

Sinun ei missään nimessä tarvitse olla kumpaakaan näistä. Päinvastoin, kun vaatekaappisi pursuilee ja olet hukassa vaatteiden kanssa, saat kaikista eniten hyötyä kapselipukeutumisesta. Silloin se tuo isomman muutoksen elämääsi ja helpotusta arkeesi. Erityisesti, jos ET ole konmarittaja tai minimalisti, suosittelen kokeilemaan kapselipuvustoa - se voi muuttaa elämäsi!

← Edellinen osa                                                                    Seuraava osa →

 

Kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päällepantavaa? Osallistu 3-osaiseen maksuttomaan Vaatekaappi Workshopiin.

Osallistu tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.